Sovkokong – Julklapp med mjuk omfamning

Annorlunda julklappar är bland de roligaste att ge. Sleep Pod är därför ett väldigt bra val av julklapp till den som gärna skulle somna med en härligt omslutande sovkokong! Filten, eller kokongen som den heter, har likt tyngdtäcket en lugnande verkan då känslan blir ombonad. Julklappen kan ses som en sovsäck som verkligen tajtar åt, på ett mjukt och skönt sätt. Högintressant till den som har svårt att sova, eller hur?

Önskar du ge bort julklappar som hjälper till och slappnar av men denna kokong känns inte helt hundra? Då skulle vi rekommendera julklappstipset på tyngdfilten. Precis som täcket ger filten ett litet tryck över hela kroppen. Filtar är för övrigt alltid en säker julklapp för vem säger nej till en mysig filt så att säga!?

Sleep Pod sovkokong är i one-size och rekommenderas för personer med maxlängden 193 cm. Mjuk och lätt julklapp att ge alla som älskar att mysa lite extra.

  • Spännande och annorlunda julklapp som garanterat kommer bli väl omtalad på julafton.
  • Sleep Pod sovkokong väger endast 260 gram och är således perfekt för att ta med på resan.
  • Julklappar för avslappning är alltid rätt så se till att kolla in alla julklappstips på filtar genom att välja taggen här nedan.