Hitta bästa julklappen – Överraska bror stort

Är du ute och surfar efter bra tips på julklappar att ge till bror? Då har du precis hittat till en sida som har fullt fokus på julklappar som passar förträffligt att ge till brorsan. Innan du scrollar igen de hundratals julklappstips vi valt ut här så ställ frågan: Vad tycker min bror om att göra mest av allt? Är han den sportiga brodern eller den som uppskattar heminredningen och har huset som sitt intresse? Att avgränsa sitt julklappsletande till några få områden kommer göra det betydligt enklare att hitta någon bra produkt eller upplevelse till honom.

En julklapp vi gillar när det kommer till syskonet är att ge en upplevelse ni kan göra tillsammans. Att planera in en dag, eller i vilket fall några timmar, gör att du och din bror får möjlighet att umgås och hitta på något roligt. Att spendera tid tillsammans med sina nära är oftast betydligt mer värdefullt är produkter i sig. Givetvis så är både julklappar i form av prylar + kvalitetstid tillsammans det bästa, så försök mixa upp julklapparna till honom på ett bra sätt.

Julklappar oavsett firande

Julen är en högtid de flesta av oss väljer att fira med den närmaste familjen. I unga år är det vanligt att syskonen är samlade och firar tillsammans. Allt efter åren går, och egna familjer byggs upp, så ökar riskerna att inte du och din bror kommer fira just julafton ihop. Vi tycker dock att det inte spelar någon som helst roll när det kommer till julklappar, det är klart brorsan ska ha något som gör honom glad.

Är det lillebror eller storebror som ska få en fin julklapp 2022?

  • En mysig filt är alltid en julklapp som bror kommer älska. Ge honom en spännande tyngdfilt så han får prova mysa på ett helt nytt sätt. Se bra julklappstips på filtar >
  • Att förgylla rummet med en god doft görs enkelt med ett doftljus. Märket Skandinavisk är en personlig favorit som säkert din bror skulle uppskatta väldigt mycket att få till julen. Alla julklappstips på doftljus och ljus av alla slag >
  • Älskar han träning så är nya kläder eller vilka julklappar som helst till träningen det bästa du kan ge i julklapp. Alla julklappstips träning & fitness >

Rätt julklapp till bror är den som överraskar honom stort, men samtidigt är en produkt som han kan tänkas behövs. Runt om på sajten har vi valt ut cirka 1 400 bra tips på julklappar som är uppdelade i fler än 100 olika kategorier. Förslagen på denna sida är således endast ett litet urval av julklappstips, så surfa gärna runt på flera sidor för att hitta den mest passande julklappen till bror.

2022-10-04T10:50:59+02:00
Vinglashållare - Julklappar vin

Vinglashållare

Billig julklapp för 50 kronor som gör det möjligt att komma med vinet på ett elegant sätt. Kan denna hållare vara något att skaffa till julklappsspelet 2022?

Till butik
2022-10-04T10:10:31+02:00
Brandfilt - Julklapp för ökad säkerhet

Brandfilt

Säkerhetsjulklappar visar på att du bryr dig. En brandfilt hör hemma i alla hem. Finns ingen sådan? Ge bort en filt för att släcka bränder som julklapp! Julklappar som gör tillvaron säkrare

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: tandaljus10

2022-09-27T11:41:32+02:00
Steampunk lampor - Lyxiga julklappar

Steampunk lampor

Snacka om att ha hittat en fin julklapp som kommer lysa upp på ett coolt sätt. Butiken har totalt 5 olika lampor att välja bland, missa inte detta julklappstips!

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-09-24T15:14:26+02:00
Ätpinnar - Julklappar

Ätpinnar

Skippa de mediokra pinnarna i trä och hugg in på sushin med ett par lyxigare ätpinnar. Billiga julklappar till alla som älskar den här japanska favoriten!

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-09-21T12:45:03+02:00
Personlig motorposter - Julklappstips

Personlig motorposter

Så träffsäker julklapp till den som håller sin motorcykel, bil eller annat motorfordon extra kärt. Låt ett proffs göra en personlig illustration.

Till butik

Ange kod för 15% rabatt: Julklappen15

2022-09-21T13:07:24+02:00
Ölglas - Julklappstips till ölfantaster

Ölglas

Öl ska drickas ur rätt sorts glas. Och ölglas finns det gått om hos den här butiken, som är expert på allt till baren.

Till butik
2022-09-20T17:30:08+02:00
Hårvård för män - Julklapp till honom

Hårvård för män

Set till mannen som är mån om att använda bra produkter till håret. Julklappen kostar endast 299 kronor, men har ett produktvärde på nästan 900 kronor!

Till butik
2022-09-20T16:52:57+02:00
Värmefiltar - Mjuka julklappar 2022

Värmefiltar

Julklappar som kommer värma gott hela vintern lång och som dessutom kan kopplas in för att ge extra värme. Många olika filtar att välja bland!

Till butik
2022-09-18T11:51:48+02:00
Julklappstips 2022 - Huzzle pussel - Julklappsspelet

Huzzle/Hanayama – Pussel

Välj bland över 60 varianter av kluriga pussel som kommer underhålla er alla på julafton. Kanske den optimala julklappen till julklappsspelet skulle vi tro!

Till butik
2022-09-06T15:03:31+02:00
Flynova - Coola julklappar 2022

Flynova drönare

Drönareboll som kräver sin träning för att behärska fullt ut. Söker du efter en rolig julklapp som flyger så är Flynova boll ett utmärkt val till julen 2022!

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-09-05T12:18:26+02:00
Månlampa - Julklappstips 2022

Månlampa

Mysig lampa som lyser i många olika färger och som dessutom finns i 4 olika storlekar. Välj bland 10, 12, 15 eller cm i diameter. En julklapp som gör tillvaron mysigare!

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-09-27T14:06:22+02:00
Skämtpussel - Roliga julklappar

Skämtpussel

Skämtsamma pussel som inte kommer visa det vi kan tänka oss när alla pusselbitar är lagda på rätt plats. Julklapp till julklappsspelet kanske?

Till butik
2022-09-26T12:11:57+02:00
Retro spelkonsol - Julklappstips 2022

Retro spelkonsol

Underhållande julklapp som kommer med hela 800 spel inbyggt! Priset per spel blir cirka 50 öre, en kanonjulklapp till alla spelfantaster.

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-09-27T14:23:27+02:00
rakapparat i julklapp

Rakapparat

Allt för många rakapparater har för länge sedan passerat "bäst före datumet". Julklappen att ge alla killar och män som är i behov av en ny.

Till butik
2021-12-15T23:48:24+02:00

Manikyrset i 6 delar

Julklappen som gör att naglarna kan hållas korta och välvårdade. Snyggt etui i mycket välgjord läderimitation som gör att produkten känns lyxig, men kostar endast 500 kronor.

Till butik
Ladda flera julklappstips till bror

Fann du en bra julklapp till bror? Dela gärna sidan med dina vänner!

Här finns brorsans julklappar – Säkra butiker att besöka

Det är klart bror kommer gilla att få något personlig och exklusivt från dig.

Till butikens julklappar till bror

Bra sista minuten julklappar som ger honom något att se fram emot.

Till butikens julklappar till bror

Bästa nackmassare som blir en skön julklapp till bror som brukar känna sig stel i nacken!

OBS: 10% rabatt med kod: relax10

Till butikens julklappar till bror

Letar du roliga julklappar till bror så välj någon cool pryl härifrån.

Till butikens julklappar till bror

Tränar han? Då är det helt rätt med nya träningskläder eller kosttillskott.

Till butikens julklappar till bror

Många julklappar för honom och en av våra favoritbutiker.

Till butikens julklappar till bror

Väldigt omtyckta färdiga boxar med flera olika julklappar till bror. Bra värde kontra pris, missa inte dessa!

Till butikens julklappar till bror

Säg den man som inte är i behov av en ny uppsättning glas?

Till butikens julklappar till bror

Värm bror i vinter – Broderad morgonrock i julklapp

bra julklapp till bror

Eftersom en mysig morgonrock är en julklapp som passar alla så tror vi brorsan kommer bli väldigt glad åt en sådan. Låt honom uppleva känslan att dra på sig sin eget broderade morgonrock! Som bilden visar finns det i skrivande stund 8 olika julklappar att välja bland. Fin julklapp för cirka 700 kr.

Skaffa julklappen här

Unik julklapp till bror – Gravyr, brodyr eller framkallat

Personlig julklapp till bror

Visst är det något speciellt med personliga gåvor? Julklapparna är riktade till den personen som ska få julklappen, och bara henne eller honom. Välj ett par fina ord eller varför inte klassiska frasen Världens bästa bror som alltid fungerar. Julklappstipsen som vi valt ut inom kategorin personligt är många då det förmodligen är bästa valet av julklappar till bror.

Gillar brorsan öl eller whisky? Då är graverade öl-respektive whiskyglas en fin julklapp han kommer gilla skarpt. Drycken blir så mycket godare om den dricks från ett personlig glas.

Är bror en kaffedrickare så kan vi starkt rekommendera kaffemuggarna med gravyr. Graverad julklapp för 200 kr är en bra start på julklappsjakten, så klipp till på en mugg nu direkt.

Gör julen ännu juligare – Tips på julpynt åt bror

2021-10-28T11:47:06+02:00
Stolöverdrag tomteluva - Juldekorationer 2021

Stolöverdrag tomteluva

Det är väl klart att stolryggarna ska få egna tomteluvor i år, eller hur? Ett enkelt och billigt sätt att juldekorara på ett mysigt sätt.

Till butik

Känsloladdade julklappar till bror

Vill du ge en julklapp till bror med mycket känslor? Graverade texter likt det klassiska Världens bästa bror eller Ingen bror är som dig är några exempel på text han kommer känna stolthet över. Det fina till den här julen är att utbudet av produkter av alla dess slag som går att få personifierade med gravyr ökat markant. Smycken, glas, underlägg, tändare, skärbrädor och så mycket mera finns det att välja bland.

Vi älskar julklappar med gravyr och trycker hårt för att så många som möjligt ska välja produkter med gravyr. Så missa inte att göra ett besök på den sidan när du letar efter julklappar till brorsan.

Många passande julklappssidor till honom

Vi har kategoriserat in sajten så mycket vi bara kunnat. På så sätt kan du enkelt hitta en julklapp till bror och övriga som du vill överraska med julklappar. En sida som känns aktuell till killar och män är den med julklappstips inom öl. Är han brodern som älskar öl så kan du till exempel låta han brygga sin egen öl. Klart på en vecka så gör han det direkt så är ölen till nyår fixad.

En annan sida som också har med de personliga julklapparna att göra är den med julklappar med foto. Välj ut några av de bästa fotona på er och ge din bror ett kärt minne i julklapp. Likt gravyr så har vi känslan att utbudet har ökat rejält från förra julen. Det är dessutom nytt årtionde snart. Varför inte göra en fotobok som sammanfattar de senaste 10 åren av ert gemensamma liv? Något som kräver mycket tid, men oj vilken bra julklapp!

Sidan som ger klarhet i vilka julklappar brorsan ska få!

Efter besöket
Före besöket

Aktivitet med lillebror eller storebror

Julklappar till bror 2019Som vi var inne på i början så är en utmärkt julklapp till bror att hitta på något tillsammans. Är ni båda golfspelare så planera in en dag på ett lyxig golfbana framåt våren. Älskar han att kolla på hockey? Skaffa hockeybiljetter för en match med hans favoritlag i SHL. Är brorsan en fantast av alpin skidåkning så skriv ett julkort att du kommer bjuds på en heldag i backen, men liftkort och allt som hör till.

Visst finns det hur mycket som helst att planera in som en aktivitetsjulklapp?

Inom en snar framtid

Att skaffa biljetter eller boka boende i förväg är bra men inget måste. Det positiva med att ha de mesta bokat och klart är att er aktivitet garanterat blir av. Det är lätt att lova en massa, för att julklappen sen råkar rinna ut i sanden.

Försök att göra det möjligt att utnyttja din julklapp inom en snar framtid.

  • Att ge sin bror en personlig jullapp med en graverad text är något som förhoppningsvis kommer värma hans hjärta. Texter likt “Världens bästa bror” kan tyckas klyschiga men trots allt effektfullt.

  • Utnyttja dagar som Black Friday och erbjudanden från butikers julkalendrar för att på så sätt få mer för pengarna. December sägs vara årets dyraste månad, så planera klokt.

  • Julklappar kan innefatta så mycket. När det handlar om den närmaste familjen som sitt syskon så kan en gemensam upplevelse slå högra än julklappar som är produkter.

Fixa julklapparna till brorsan idag. Julafton är här om;

Sidan uppdaterades 27 september 2022