Hitta bästa julklappen – Överraska bror stort

Är du ute och surfar efter bra tips på julklappar att ge till bror? Då har du precis hittat till en sida som har fullt fokus på julklappar som passar förträffligt att ge till brorsan. Innan du scrollar igen de hundratals julklappstips vi valt ut här så ställ frågan: Vad tycker min bror om att göra mest av allt? Är han den sportiga brodern eller den som uppskattar heminredningen och har huset som sitt intresse? Att avgränsa sitt julklappsletande till några få områden kommer göra det betydligt enklare att hitta någon bra produkt eller upplevelse till honom.

En julklapp vi gillar när det kommer till syskonet är att ge en upplevelse ni kan göra tillsammans. Att planera in en dag, eller i vilket fall några timmar, gör att du och din bror får möjlighet att umgås och hitta på något roligt. Att spendera tid tillsammans med sina nära är oftast betydligt mer värdefullt är produkter i sig. Givetvis så är både julklappar i form av prylar + kvalitetstid tillsammans det bästa, så försök mixa upp julklapparna till honom på ett bra sätt.

Julklappar oavsett firande

Julen är en högtid de flesta av oss väljer att fira med den närmaste familjen. I unga år är det vanligt att syskonen är samlade och firar tillsammans. Allt efter åren går, och egna familjer byggs upp, så ökar riskerna att inte du och din bror kommer fira just julafton ihop. Vi tycker dock att det inte spelar någon som helst roll när det kommer till julklappar, det är klart brorsan ska ha något som gör honom glad.

Är det lillebror eller storebror som ska få en fin julklapp 2022?

  • En mysig filt är alltid en julklapp som bror kommer älska. Ge honom en spännande tyngdfilt så han får prova mysa på ett helt nytt sätt. Se bra julklappstips på filtar >
  • Att förgylla rummet med en god doft görs enkelt med ett doftljus. Märket Skandinavisk är en personlig favorit som säkert din bror skulle uppskatta väldigt mycket att få till julen. Alla julklappstips på doftljus och ljus av alla slag >
  • Älskar han träning så är nya kläder eller vilka julklappar som helst till träningen det bästa du kan ge i julklapp. Alla julklappstips träning & fitness >

Rätt julklapp till bror är den som överraskar honom stort, men samtidigt är en produkt som han kan tänkas behövs. Runt om på sajten har vi valt ut cirka 1 400 bra tips på julklappar som är uppdelade i fler än 100 olika kategorier. Förslagen på denna sida är således endast ett litet urval av julklappstips, så surfa gärna runt på flera sidor för att hitta den mest passande julklappen till bror.

Senaste julklappstips – Utvalda tips till broder

2022-12-19T15:18:36+02:00

Smörkniv som står

Snygg smörkniv som har en smart design så inte bladet tar i underlaget. Perfekt till ostbrickan eller när dukning ska vara extra fin. Vem får julklappen tro?

Till butik
2022-12-16T17:18:27+02:00
Popcornkrydda - Julklappstips

Popcornkrydda

Att krydda sina popcorn kommer sätta extra guldkant på myskvällen. Slå till på ett 3-pack kryddor som kostar är julklappen som kostar under 200 kr. Perfekt till julklappleken!

Till butik
2022-12-13T13:47:50+02:00
Flynova - Coola julklappar 2022

Flying spinner – Gyro Pro Ball

Drönareboll som kräver sin träning för att behärska fullt ut. Söker du efter en rolig julklapp som flyger så är Flynova boll ett utmärkt val till julen 2022!

Till butik
2022-12-08T13:16:56+02:00
Pizzaset - Julklappstips till alla som älskar pizza

Pizzaset

Set som alla som älskar pizza kommer uppskatta att få i julklapp. Från och med nu är det enklare än någonsin att skära upp pizzan på ett stiligt sätt.

Till butik

Just nu 50% rabatt: Julklappsdeals 2022

2022-12-09T12:20:04+02:00
Snug rug eskimo filt - Julklappar 2022

Snug Rug Eskimo

Julklappen som både är en filt och hoodie. Hett julklappstips till den som älskar att mysa! Finns i färgerna marinblå, grå eller rosa. Hur mysig får en julklapp bli?

Till butik
2022-12-09T11:53:37+02:00
Nackkudde - Bästa julklappen till den som ska ut och resa

Ovaer nackkudde

Försköna pendlingen eller långflygning rejält med en ny design på gammal innovativ. Julklappen finns i fyra färger: Blå, grön, grå och svart.

Till butik
2022-12-07T16:24:12+02:00
Värmesulor med fjärrkontroll - Julklappar som värmer i vinter

Värmesulor med fjärrkontroll

Riktigt bra julklappar till den som brukar frysa om fötterna, och vem gör inte det så att säga? Skärs till för att passa precis så du behöver inte oroa dig över storleken. Kan varmt rekommenderas.

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-12-08T13:23:15+02:00
Rivjärn - Köksjulklapp

Lyxigt rivjärn

Rivjärn kan vara tråkiga och fula. De gör sitt jobb trots allt. De kan även vara lyxiga och snygga, som dessa rivjärn är!

Till butik
2022-12-04T16:37:39+02:00
Fotokonst - Julklappar 2022

Personlig fotokonst – Med julmotiv

Skoja till det rejält genom att ladda upp ett foto som kommer bli till magisk julkonst. Flera olika tavelmotiv att välja på som redan blir bearbetade av fotoproffs. Kan varmt rekommenderas, julklapp som går hem!

Till butik
2022-11-29T15:20:42+02:00
Julgransljuset - Klinta julklappar

Julgransljuset

Optimala doftljuset till jul, speciellt till alla dom som inte tar in en riktigt julgran! Ljuset dofter just nyhuggen julgran och kommer garanterat göra stor succé.

Till butik
2022-11-28T12:25:21+02:00
Resedispenser - Billiga julklappar

Resedispenser 4-i-1

Smart liten dispenser som består av 4 flaskor som var och en rymmer 40 ml. Perfekt julklapp till honom eller henne som brukar åka på weekendresa.

Till butik
2022-11-27T17:58:19+02:00
Julfilt - Julklappar som sparar in på elen

Julfilt

Alla julklappar som kan spara in på elräkning är bra och därför har vi plockat ut flera sköna julklappstips på filtar än någonsin tidigare till julen 2022.

Till butik
2022-12-07T13:36:57+02:00
julklappstips fotomugg

Fotomugg

fotojulklapparHar du en hundralapp över samt har tagit ett väldigt bra foto? Klicka då hem en fotomugg i julklapp! Så prisvärd och fin.

Till butik
2022-11-26T14:59:15+02:00
Personliga ugnsvantar - Julklappar med namn

Personliga ugnsvantar

För strax över 200 kronor så kan ett par unika vantar för varma plåtar, grytor och kastruller bli en mjuk julklapp som passar att ge till precis vem som helst. Välj bland fyra färger.

Till butik
  • Med över 400 tips på bra julklappar till bror så är detta sidan att hitta hans bästa julklapp på. Ladda gärna flera julklappstips för att upptäcka vad du kan ge för julklappar till julen 2022!

Ladda flera julklappstips till bror

Fann du en bra julklapp till bror? Dela gärna sidan med dina vänner!

Shoppa julklappar till bror – Populära butiker online

Fanns inte din brors kommande julklapp bland tipsen ovan? Fortsätt jakten efter bra julklappar till brorsan genom att kolla in några populära butikers egna julklappstips 2022.

Det är klart bror kommer gilla att få något personlig och exklusivt från dig.

Till butikens julklappar till bror

Bra sista minuten julklappar som ger honom något att se fram emot.

Till butikens julklappar till bror

Bästa nackmassare som blir en skön julklapp till bror som brukar känna sig stel i nacken!

OBS: 10% rabatt med kod: relax10

Till butikens julklappar till bror

Letar du roliga julklappar till bror så välj någon cool pryl härifrån.

Till butikens julklappar till bror

Tränar han? Då är det helt rätt med nya träningskläder eller kosttillskott.

Till butikens julklappar till bror

Många julklappar för honom och en av våra favoritbutiker.

Till butikens julklappar till bror

Väldigt omtyckta färdiga boxar med flera olika julklappar till bror. Bra värde kontra pris, missa inte dessa!

Till butikens julklappar till bror

Säg den man som inte är i behov av en ny uppsättning glas?

Till butikens julklappar till bror
Klocka med gravyr - Julklappstips honom

Har du cirka 1000 kr att lägga på julklappar till bror? Vill du ge han en personlig julklapp så kolla närmare på dessa vackra träklockor med eget val av gravyr!

OBS: Få 10% exklusiv rabatt med kod: present10

Till butikens julklappar till bror

Oerhört stort utbud av bra julklappar såsom tofflor, filtar, ljus, kläder och väldigt mycket mera. Ett bra ställe att hitta träffsäkra julklappar till bror!

Till butikens julklappar till bror

Värm bror i vinter – Broderad morgonrock i julklapp

bra julklapp till bror

Eftersom en mysig morgonrock är en julklapp som passar alla så tror vi brorsan kommer bli väldigt glad åt en sådan. Låt honom uppleva känslan att dra på sig sin eget broderade morgonrock! Som bilden visar finns det i skrivande stund 8 olika julklappar att välja bland. Fin julklapp för cirka 700 kr.

Skaffa julklappen här

Unik julklapp till bror – Gravyr, brodyr eller framkallat

Personlig julklapp till bror

Visst är det något speciellt med personliga gåvor? Julklapparna är riktade till den personen som ska få julklappen, och bara henne eller honom. Välj ett par fina ord eller varför inte klassiska frasen Världens bästa bror som alltid fungerar. Julklappstipsen som vi valt ut inom kategorin personligt är många då det förmodligen är bästa valet av julklappar till bror.

Gillar brorsan öl eller whisky? Då är graverade öl-respektive whiskyglas en fin julklapp han kommer gilla skarpt. Drycken blir så mycket godare om den dricks från ett personlig glas.

Är bror en kaffedrickare så kan vi starkt rekommendera kaffemuggarna med gravyr. Graverad julklapp för 200 kr är en bra start på julklappsjakten, så klipp till på en mugg nu direkt.

Gör julen ännu juligare – Tips på julpynt åt bror

2022-09-14T15:49:01+02:00
Jul-doftljus

Jul-doftljus

Eldiga julklappstipsÄr det doftljus som ska användas över julen så är förmodligen det här det bästa julklappstips vi kan ge på doftljus. Behållare i glas och locket är av bokträ. Vem ger du ljuset till?

Till butik

Känsloladdade julklappar till bror

Vill du ge en julklapp till bror med mycket känslor? Graverade texter likt det klassiska Världens bästa bror eller Ingen bror är som dig är några exempel på text han kommer känna stolthet över. Det fina till den här julen är att utbudet av produkter av alla dess slag som går att få personifierade med gravyr ökat markant. Smycken, glas, underlägg, tändare, skärbrädor och så mycket mera finns det att välja bland.

Vi älskar julklappar med gravyr och trycker hårt för att så många som möjligt ska välja produkter med gravyr. Så missa inte att göra ett besök på den sidan när du letar efter julklappar till brorsan.

Många passande julklappssidor till honom

Vi har kategoriserat in sajten så mycket vi bara kunnat. På så sätt kan du enkelt hitta en julklapp till bror och övriga som du vill överraska med julklappar. En sida som känns aktuell till killar och män är den med julklappstips inom öl. Är han brodern som älskar öl så kan du till exempel låta han brygga sin egen öl. Klart på en vecka så gör han det direkt så är ölen till nyår fixad.

En annan sida som också har med de personliga julklapparna att göra är den med julklappar med foto. Välj ut några av de bästa fotona på er och ge din bror ett kärt minne i julklapp. Likt gravyr så har vi känslan att utbudet har ökat rejält från förra julen. Det är dessutom nytt årtionde snart. Varför inte göra en fotobok som sammanfattar de senaste 10 åren av ert gemensamma liv? Något som kräver mycket tid, men oj vilken bra julklapp!

Sidan som ger klarhet i vilka julklappar brorsan ska få!

Efter besöket
Före besöket

Aktivitet med lillebror eller storebror

Julklappar till bror 2019Som vi var inne på i början så är en utmärkt julklapp till bror att hitta på något tillsammans. Är ni båda golfspelare så planera in en dag på ett lyxig golfbana framåt våren. Älskar han att kolla på hockey? Skaffa hockeybiljetter för en match med hans favoritlag i SHL. Är brorsan en fantast av alpin skidåkning så skriv ett julkort att du kommer bjuds på en heldag i backen, men liftkort och allt som hör till.

Visst finns det hur mycket som helst att planera in som en aktivitetsjulklapp?

Inom en snar framtid

Att skaffa biljetter eller boka boende i förväg är bra men inget måste. Det positiva med att ha de mesta bokat och klart är att er aktivitet garanterat blir av. Det är lätt att lova en massa, för att julklappen sen råkar rinna ut i sanden.

Försök att göra det möjligt att utnyttja din julklapp inom en snar framtid.

  • Att ge sin bror en personlig jullapp med en graverad text är något som förhoppningsvis kommer värma hans hjärta. Texter likt “Världens bästa bror” kan tyckas klyschiga men trots allt effektfullt.

  • Utnyttja dagar som Black Friday och erbjudanden från butikers julkalendrar för att på så sätt få mer för pengarna. December sägs vara årets dyraste månad, så planera klokt.

  • Julklappar kan innefatta så mycket. När det handlar om den närmaste familjen som sitt syskon så kan en gemensam upplevelse slå högra än julklappar som är produkter.

Fixa julklapparna till brorsan idag. Julafton är här om;

Sidan uppdaterades 15 november 2022