Hitta bästa julklappen – Överraska bror stort

Är du ute och surfar efter bra tips på julklappar att ge till bror? Då har du precis hittat till en sida som har fullt fokus på julklappar som passar förträffligt att ge till brorsan. Innan du scrollar igen de hundratals julklappstips vi valt ut här så ställ frågan: Vad tycker min bror om att göra mest av allt? Är han den sportiga brodern eller den som uppskattar heminredningen och har huset som sitt intresse? Att avgränsa sitt julklappsletande till några få områden kommer göra det betydligt enklare att hitta någon bra produkt eller upplevelse till honom.

En julklapp vi gillar när det kommer till syskonet är att ge en upplevelse ni kan göra tillsammans. Att planera in en dag, eller i vilket fall några timmar, gör att du och din bror får möjlighet att umgås och hitta på något roligt. Att spendera tid tillsammans med sina nära är oftast betydligt mer värdefullt är produkter i sig. Givetvis så är både julklappar i form av prylar + kvalitetstid tillsammans det bästa, så försök mixa upp julklapparna till honom på ett bra sätt.

Julklappar oavsett firande

Julen är en högtid de flesta av oss väljer att fira med den närmaste familjen. I unga år är det vanligt att syskonen är samlade och firar tillsammans. Allt efter åren går, och egna familjer byggs upp, så ökar riskerna att inte du och din bror kommer fira just julafton ihop. Vi tycker dock att det inte spelar någon som helst roll när det kommer till julklappar, det är klart brorsan ska ha något som gör honom glad.

Är det lillebror eller storebror som ska få en fin julklapp 2020?

Julklappar & julklappstips till bror
  • En mysig filt är alltid en julklapp som bror kommer älska. Ge honom en spännande tyngdfilt så han får prova mysa på ett helt nytt sätt. Se bra julklappstips på filtar >
  • Att förgylla rummet med en god doft görs enkelt med ett doftljus. Märket Skandinavisk är en personlig favorit som säkert din bror skulle uppskatta väldigt mycket att få till julen. Alla julklappstips på doftljus och ljus av alla slag >
  • Älskar han träning så är nya kläder eller vilka julklappar som helst till träningen det bästa du kan ge i julklapp. Alla julklappstips träning & fitness >

Rätt julklapp till bror är den som överraskar honom stort, men samtidigt är en produkt som han kan tänkas behövs. Runt om på sajten har vi valt ut cirka 900 bra tips på julklappar som är uppdelade i fler än 100 olika kategorier. Förslagen på denna sida är således endast ett litet urval av julklappstips, så surfa gärna runt på flera sidor för att hitta den mest passande julklappen till bror.

2020-11-30T14:27:51+02:00

Tvättsorterare

Ordning och reda på vilken tvätt som ska läggas vart. Stilfull julklapp som kommer stå snyggt i badrummet eller garderoben.

Till butik
2020-11-29T16:30:25+02:00

Skärbrädeset

Oerhört praktisk ställ med fyra skärbrädor som är tillverkade i livsmedelsgodkänd BPA-fri plast. En bästsäljare världen över och en superbra julklapp till alla!

Till butik
2020-11-30T12:41:00+02:00

Phone Necklace

Ett halsband för att ha mobilen i för att översätta till svenska. Passar bra till långa promenader där gärna mobiltelefonen ska vara nära till hands för att vara redo att ta fina naturfoton.

Till butik
2020-11-24T12:56:38+02:00

Belgiskt våffeljärn

Hur gått låter det med en riktigt frasig och fin våffla? Får att ha möjlighet att snabbt fixa några våfflor så gäller det att ha rätt sorts järn. De Belgiska varianterna är en personlig favorit.

Till butik
2020-11-22T16:55:23+02:00

Stormkök

Prisvärt, trendigt och motiverande för att ta sig ut i naturen. Årets julklapp 2020 är ett stormkök. Hade du tänkt ge bort ett sådant? Då är detta ett väldigt bra val.

Till butik
2020-11-20T19:16:20+02:00

Akustisk gitarr

Är det dags att äntligen lära sig spela gitarr nu? Ge bort en akustisk sådan med stål- eller nylonsträngar så träningen kan starta. En rolig och underhållande julklapp!

Till butik
2020-11-19T14:22:27+02:00

Roliga handdukar

Hur ser det ut med uppsättningen av handdukar? Bra julklappar till både vuxna & barn. Har tipsar vi om roliga varianterna av handdukar.

Till butik
2020-11-18T17:54:27+02:00

Retromuggar med text

Mannen, myten, legenden. En av många texter som pryder dessa muggar som går i retro stil. Välj bland runt 30 stycken. Billig julklapp att börja julhandeln med.

Till butik
2020-11-17T00:59:59+02:00

Magnetisk spotlight

Lys enkelt upp i garderober, hyllor eller andra svårtillgängliga ställen, utan att behöva en elektriker! Smart julklapp som de flesta skulle bli väldigt glad av att få.

Till butik
2020-11-13T13:03:23+02:00

Tryckvågsmassör

Bindvävsmassage när den är som bäst. Lång sladd, fem munstycken och infraröd värme gör det här till en riktigt skön julklapp. Bra pris är det också, 40% rabatt just nu.

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Ladda flera julklappstips till bror

Värm bror i vinter – Broderad morgonrock i julklapp

bra julklapp till bror

Eftersom en mysig morgonrock är en julklapp som passar alla så tror vi brorsan kommer bli väldigt glad åt en sådan. Låt honom uppleva känslan att dra på sig sin eget broderade morgonrock! Som bilden visar finns det i skrivande stund 8 olika julklappar att välja bland. Fin julklapp för cirka 700 kr.

Skaffa julklappen här

Unik julklapp till bror – Gravyr, brodyr eller framkallat

Personlig julklapp till bror

Visst är det något speciellt med personliga gåvor? Julklapparna är riktade till den personen som ska få julklappen, och bara henne eller honom. Välj ett par fina ord eller varför inte klassiska frasen Världens bästa bror som alltid fungerar. Julklappstipsen som vi valt ut inom kategorin personligt är många då det förmodligen är bästa valet av julklappar till bror.

Gillar brorsan öl eller whisky? Då är graverade öl-respektive whiskyglas en fin julklapp han kommer gilla skarpt. Drycken blir så mycket godare om den dricks från ett personlig glas.

Är bror en kaffedrickare så kan vi starkt rekommendera kaffemuggarna med gravyr. Graverad julklapp för 200 kr är en bra start på julklappsjakten, så klipp till på en mugg nu direkt.

Gör julen ännu juligare – Tips på julpynt åt bror

2020-10-03T21:49:24+02:00

Egna juletiketter

Gör julklapparna mer personliga genom att beställa egna juletiketter med foton. Hela 48 klistermärken för endast 79 kronor. Beställ i god tid innan jul.

Läs mer
2020-05-30T12:44:04+02:00

Jul-doftljus

Eldiga julklappstipsÄr det doftljus som ska användas över julen så är förmodligen det här det bästa julklappstips vi kan ge på doftljus. Behållare i glas och locket är av bokträ. Vem ger du ljuset till?

Läs mer

Känsloladdade julklappar till bror

Vill du ge en julklapp till bror med mycket känslor? Graverade texter likt det klassiska Världens bästa bror eller Ingen bror är som dig är några exempel på text han kommer känna stolthet över. Det fina till den här julen är att utbudet av produkter av alla dess slag som går att få personifierade med gravyr ökat markant. Smycken, glas, underlägg, tändare, skärbrädor och så mycket mera finns det att välja bland.

Vi älskar julklappar med gravyr och trycker hårt för att så många som möjligt ska välja produkter med gravyr. Så missa inte att göra ett besök på den sidan när du letar efter julklappar till brorsan.

Många passande julklappssidor till honom

Vi har kategoriserat in sajten så mycket vi bara kunnat. På så sätt kan du enkelt hitta en julklapp till bror och övriga som du vill överraska med julklappar. En sida som känns aktuell till killar och män är den med julklappstips inom öl. Är han brodern som älskar öl så kan du till exempel låta han brygga sin egen öl. Klart på en vecka så gör han det direkt så är ölen till nyår fixad.

En annan sida som också har med de personliga julklapparna att göra är den med julklappar med foto. Välj ut några av de bästa fotona på er och ge din bror ett kärt minne i julklapp. Likt gravyr så har vi känslan att utbudet har ökat rejält från förra julen. Det är dessutom nytt årtionde snart. Varför inte göra en fotobok som sammanfattar de senaste 10 åren av ert gemensamma liv? Något som kräver mycket tid, men oj vilken bra julklapp!

Sidan som ger klarhet i vilka julklappar brorsan ska få!

Efter besöket
Före besöket

Aktivitet med lillebror eller storebror

Julklappar till bror 2019Som vi var inne på i början så är en utmärkt julklapp till bror att hitta på något tillsammans. Är ni båda golfspelare så planera in en dag på ett lyxig golfbana framåt våren. Älskar han att kolla på hockey? Skaffa hockeybiljetter för en match med hans favoritlag i SHL. Är brorsan en fantast av alpin skidåkning så skriv ett julkort att du kommer bjuds på en heldag i backen, men liftkort och allt som hör till.

Visst finns det hur mycket som helst att planera in som en aktivitetsjulklapp?

Inom en snar framtid

Att skaffa biljetter eller boka boende i förväg är bra men inget måste. Det positiva med att ha de mesta bokat och klart är att er aktivitet garanterat blir av. Det är lätt att lova en massa, för att julklappen sen råkar rinna ut i sanden.

Försök att göra det möjligt att utnyttja din julklapp inom en snar framtid.

  • Att ge sin bror en personlig jullapp med en graverad text är något som förhoppningsvis kommer värma hans hjärta. Texter likt “Världens bästa bror” kan tyckas klyschiga men trots allt effektfullt.

  • Utnyttja dagar som Black Friday och erbjudanden från butikers julkalendrar för att på så sätt få mer för pengarna. December sägs vara årets dyraste månad, så planera klokt.

  • Julklappar kan innefatta så mycket. När det handlar om den närmaste familjen som sitt syskon så kan en gemensam upplevelse slå högra än julklappar som är produkter.

Fixa julklapparna till brorsan idag. Julafton är här om;