Filt med ärmar – Julklappstips för ökad mysfaktor

Vintern är här och kommer så vara i många veckor till om inte växthuseffekten har lagt i en högre växel. Julen är därför en högtid som behöver värmas upp med hjälp av mjuka julklappar som gör att myset i soffan kan skjuta i höjden.

En Snug Rug Deluxe filt är gjord i mjuk polyester fleece och det fina med just den här filten är att det finns ärmar. Att dricka te eller ta något från godisskålen går alltså utmärkt, utan att ta av sig filten. Letar du julklapp till henne eller honom som gillar mys bara det minsta så är detta en julklappstips som inte behöver någon tanke, klicka i en eller ett par filtar nu. Snug Rug tycker vi hör hemma i vart hem och flertalet olika färger gör att det finns någon filt som passar alla.

Önskar du ge fler julklappar som är ihopkopplade till den här filten? Kolla in muggarna från Puss Puss Company som vi verkligen rekommenderar. Hur fina som helst och alla muggar är dessutom handgjorda. Myset till mellandagarna börjar kännas räddad och visst låter det mysigt att sitta i soffan med nya filten och dricka te en sådan mugg.

Visst känns julklappen som klipp och skuren att ge precis vem som helst? Eftersom denna julklapp passar alla så kan det vara idé att klippa till på flera stycken filtar med ärmar. Som bilden visar så finns julklapparna i diverse olika färger så slå till på en till var och en av familjemedlemmarna.

Filten sitter kvar – Även när armarna används

Visst finns det en rad fördelar med att ha en filt med ärmar. En av de bästa grejerna är att filten inte glider ner så lätt. Att kurra ner sig i soffan en kall vinterkväll ska väl vara en mysig upplevelse? Att kunna välja på olika filtar, med eller utan armar, kommer garanterat hjälpa till att få upp nivån av mysfaktor ytterliga några nivåer.

  • Snug Rug Deluxe är en stor och rymlig filt med ärmar med måtten 152 x 213 cm.
  • Råkar det spillas på filten så går det bra att tvätta den i tvättmaskin.
  • Helt given julklapp till alla som inte har någon sådan här filt sedan tidigare., inklusive du själv.

Vart finns Snug Rug deluxé filt med ärmar billigast just nu?