Vägledning till kalendrar – Utvalda för barn

Är du ute efter barn adventskalender till advent 2023? Då har du klickat rätt, här samlar vi alla adventskalendrar till barn!

En sak är säker och det är att barn ser fram emot sina adventskalendrar väldigt mycket! Första advent är den första riktiga dagen då nerräkningen till jul börjar. Så en adventskalender blir en sorts symbol för att julen inte är långt borta.

Vilka är den bästa adventskalender till barn 2023 då? Vi måste väga in många faktorer för att ta reda vilken sorts kalender som barnet helst av allt vill lägga beslag på. Är pojken eller flickan en gottegris, som de flesta barn, så känns en chokladkalender som klippt och skuren. Känslan av att få äta godis varje dag är något barnen ofta värderar högt. Godiskalendrar av alla sorter är säkra val på adventskalender barn skulle vi tro.

Eftersom antal adventskalendrar ständigt ökar så är det lätt att hitta en kalender inom det område som intresserar. Gillar barn LEGO så finns det en uppsjö av utmanande adventskalendrar med lego. Fortnite, Harry Potter, Marvel eller babblarna är några andra exempel på bra barnkalendrar till advent 2023.

Efter vägledningen av alla tips på adventskalendrar till barnen så kommer ni säkert veta vilka som årets val faller på.

Alla barn julkalendrar – Senaste uppdaterade tips

Nedan följer alla valmöjligheter på barn adventskalender 2023 där de första är kalendrarna som blivit uppdaterade sist. Kolla gärna igenom så många tips på barn julkalendrar som möjligt för att hitta årets bästa kalender, för ert barn.

OBS: Klicka in till kalendern för att se vilken butik som säljer adventskalendern billigast just nu!

2023-06-03T15:12:42+02:00
Marabou adventskalender 2022 - Chokladkalender

Marabou adventskalender

Ikonisk chokladkalender 2022 från Marabou kommer göra advent så mycket godare. Billigt pris på strax över 100 kr, lägg vantarna på ert exemplar nu!

Till butik
2023-06-03T14:58:56+02:00

Bean Boozled adventskalender

Godiskalendern som du aldrig vet vad dagens lucka bjuder på. Är det smarrig persika eller nyklippt gräs? Vi rekommenderar du ger bort Bean Boozled kalendern till den du vill skämta med.

Till butik
2023-06-03T14:56:42+02:00
Jelly Belly godiskalender 2022 - Adventskalender

Jelly Belly adventskalender

Hur inbjudande får en godiskalender vara? Ungefär som den från Jelly Belly Beans! Fylld med små gömmor som är fyllda med gelébönor så den en återkommande favorit bland barnen.

Till butik
2023-06-03T14:53:44+02:00
Haribo adventskalender 2022 - Julkalender till barn

Haribo godiskalender

Billig adventskalender under 100 kronor till barn som älskar favoriter från Haribo. Helt klart ett exemplar som kommer göra vilket barn som helst på gott humör.

Till butik
2023-06-03T14:52:44+02:00
Look o look adventskalender - Godiskalender

Look-O-Look godiskalender

Är du på jakt efter en billig godiskalender till advent 2022? Då är Look o look adventskalender med godsaker är ett bra val som kostar under 100 kr.

Till butik
  • OBS: Du har bara sett en liten del av alla (över 80 stycken) adventskalendrar till barn. Ladda gärna flera tips för att öka möjligheterna att upptäcka bästa barn adventskalender för den stundande kalendersäsongen!

Handla adventskalender & julkalendrar – Bra utbud till barn

Kanske kan det saknas någon ny adventskalender barn här på sidan? Genom att göra ett besök på någon av de bästa e-handlarna som säljer barnkalendrar till advent 2022 så kan valmöjligheterna öka ypperligare.

Oerhört bra utbud av kalendrar för barnen som ingen vill missa. Super Mario, Sonic, Barbie, Baby Shark, Jurassic Park, Minecraft, Paw Patrol och Roblox är endast några exempel på adventskalender som står mycket högt i kurs hos barn!

Till handlarens alla kalendrar för barn 2023

Bättre utbud än någonsin med adventskalendrar med både godis och leksaker till barn. Hama Midi adventskalender med pärlor eller Funko Pop kalendrar med små gubbar är endast några förslag på populära val som barn kommer älska att få till första advent!

Till handlarens alla kalendrar för barn 2023

Kända för bra kampanjer så kolla om några adventskalendrar till barn finns på rea just nu.

Till handlarens alla kalendrar för barn 2023

Mängder av chokladkalendrar såsom Cloetta, Marabou och Haribo för att nämna några kalendrar som passar barn.

Till handlarens alla kalendrar för barn 2023

Bli medlem och shoppa billiga adventskalender som främst riktar in sig mot barn. Upptäck ett bra kalenderutbud nu!

Till handlarens alla kalendrar för barn 2023
Till handlarens alla kalendrar för barn 2023

10% rabatt på alla adventskalendrar just nu med kod: julklappen10

Välj bland ett 40-tal adventskalender till barn där vi kan upptäcka alla de populäraste kalendrarna. Missa inte detta ställe i jakten efter bästa adventskalendern att överraska barn med till advent 2023!

Till handlarens alla kalendrar för barn 2023
Till handlarens alla kalendrar för barn 2023
Till handlarens alla kalendrar för barn 2023
Till handlarens alla kalendrar för barn 2023
Till handlarens alla kalendrar för barn 2023

Gott eller roligt i barnkalendern?

Är det endast en adventskalender som barnet ska få? Då är det första att besluta om pojken eller flickan ska få en god adventskalender eller en rolig adventskalender. Att välja ut några olika alternativ på barnkalendrar och sedan fråga vilken som står högst upp på listan är ett säkert val. Genom att låta barnet välja själv så minimeras risken för missnöje och tårar när det är dags att öppna första luckan.

Eftersom antalet kalendrar med roliga saker vuxit lavinartat senaste åren så går det lätt att hitta en intressant adventskalender till barn. Finns en stark favoriserad karaktär som Greta gris eller Pyjamashjältarna? Då är valet av adventskalender enkelt, väl en kalender som anspelar på karaktären.

Snask och godis är även det ett kalenderområde som blivit allt större. Det är dock ofta inriktade till vuxna men många av dem går alldeles utmärkt att ge till barn. Kalendern med smaksatta popcorn är det få barn som skulle tacka nej till, eller vad skulle du tro?

Några av de populäraste barnkalendrarna 2023

Desto längre in på hösten vi kommer ju flera tips på adventskalendrar till barn kommer upp på sajten. Enligt tidigare år har det varit några kalendrar som varit i framkant hos barnen.

Bästa adventskalender till barn – Populära områden

  • Greta gris adventskalender

Barn på 2, 3 eller 4 år har ofta en sak gemensamt. De älskar Greta gris! Och det är helt självklart att en av barnet första adventskalendrar någonsin ska vara just från deras favoritgris.

  • Star Wars adventskalender

Näst i ledet står alla utgåvor från de som absolut inte är flygrädda. Star Wars är ett coolt äventyr som gärna följer med in i hemmet runt advent. Inget för de yngsta barnen då flera av kalendrarna är rekommenderade från 6 år och uppåt. Kräver en del byggande och en spännande värld byggs upp mer och mer för varje lucka som öppnas.

  • Playmobil adventskalender

Framgången hos Playmobil ligger till viss grad på att det finns så många olika adventskalendrar. Tomtens verkstad, bondgård, kampen om den magiska stenen, jul i djurens skog är ett litet urval som barn säkert skulle gilla.

  • Babblarna adventskalender

Deras adventskalender kombinerar torkad frukt med roliga pappfigurer på ett bra sätt. Låt detta bli den absolut första adventskalendern till barn 1 år.

  • Lego adventskalender

Likt Playmobil så är antalet en stark bidragande faktor till varför många välja en lego-kalender barn till advent. Ett brett spam av åldersgränser gör att det är lätt att hitta adventskalender till barn från några år upp till tonåren.

Guida flera till Sveriges största sammanställning med adventskalendrar till barn 2023.

Sidan uppdaterades 3 juni 2023