Elektriskt värmefilt – Extravärme till den frusna

Mys, mysigare eller mysigast. Den senare vill vi kategorisera in den här underbara filten i. Förutom att mysfilten är gjord i mjukt korallfleece så går det att justera temperaturen, i 9 olika temperaturlägen! Snacka om ett julklappstips som går hem till den som älskar värme och mys.

Tillsammans med snug rug filten så är det här förmodligen den allra populäraste julklappen när det kommer till filtar. Erkänn att du blir sugen på att klicka i ett exemplar till dig själv också? Svep runt den 160 x 130 cm stora filten och känn efter vilken temperatur den ska hålla till dig idag. Vid spill så går det att tvätta filten i maskinen, men sladden måste kopplas ur innan.

Håll värmen hela vintern – Med Cozy värmefilt

Elektrisk värmefilt är ett bra val av julklapp till din flickvän. Brukar hon ofta bli kall så kommer elektricitet leverera extra mycket värme! Visst är detta julklappstips som gjort för alla som lätt bli frusna? Mamma, mormor eller syster är några andra personer som säkert hemskt gärna skulle vilja ha en elektrisk värmefilt i någon av sina julklappar.

Har ni extra kallt i huset eller lägenheten? Då är det ingen snack om att filten kommer bli väl använd.

  • Elektrisk värmefilt är en mysigt julklapp som passar utmärkt att ge till den som inte kan få nog av myskänsla i vinter.
  • Timerfunktion som ger möjlighet till 9 timmars kontinuerlig användning.
  • Jul är en tidpunkt som kan vara grå och kall så varma julklappar är så rätt en julklapp kan bli.

Missa inte heller en underbar fleecefilt med värmeslingor hos;