Din superguide till 2023 års vuxenkalendrar med erotik

En kategori av adventskalendrar som verkligen fått ett uppsving de senaste åren är de erotiska. Denna speciella form av kalender ger par möjligheten att uppleva 24 dagar av gemensam njutning, vilket är en ovärderlig chans att förhöja intimiteten och skapa en mer spännande decembermånad. Med tanke på de mörka och ofta kalla dagarna, kan en sådan adventskalender verkligen lysa upp och tända elden mellan dig och din partner, oavsett om det är din pojkvän, flickvän eller äktenskapspartner.

Och det är inte bara en trend,; det är en riktig revolution. Jämfört med förra året, där vi såg cirka tio olika erotiska kalenderalternativ så förväntas utbudet för advent 2023 att öka ännu mer. Det gör det till en utmärkt tid att börja utforska denna sexiga möjlighet till en riktigt het julkalender för par. Håll ögonen på den här sidan, där vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla erotiska adventskalendrar som blir tillgängliga på den svenska marknaden.

När det gäller vilka märken man bör hålla utkik efter så är Naughty & Nice, Satisfyer, Sinful, Orion och Amorelie några av de ledande och mest populära på marknaden just nu. Dessa varumärken erbjuder högkvalitativa produkter, vilket ofta återspeglas i prislappen som kan variera från omkring tusenlappen upp till cirka 3000 kr. Det är en investering i ditt förhållande, och många skulle hävda att det är väl värt det.

Så ta din tid och scrolla igenom våra noggrant utvalda tips på erotiska sexleksaker-kalendrar för att hitta den som bäst uppfyller era specifika behov och önskningar. Här på sidan strävar vi efter att ge dig den information du behöver för att göra ett välgrundat val, så att du och din partner kan njuta fullt ut av denna exceptionella jultradition.

Komplett guide till över tio butiker inom erotik

Vuxenkalendrar med erotiska leksaker – Till både henne & honom 2023

Hitta enkelt de bästa erotiska adventskalendrarna 2023

Största guiden – Till erotiska julkalendrar på nätet

Hitta enkelt och snabbt rätt erotisk kalender till advent 2023. Här nedan ser ni alla erotikkalendrar som vi lyckas hitta runt om på nätet. Sinful, Amorelie, Satisfyer, Orion och Naughty & Nice är några erotiska adventskalendrar som vi håller lite extra varmt om hjärtat. Om det är flera butiker som säljer samma sorts adventskalender så är det alltid smart att jämföra priset mellan butikerna innan köpet.

Vilken erotisk adventskalender väljer ni att förgylla december 2023 med?

Tips: Klicka in till erotikkalendern för att upptäcka vilka butiker som säljer just denna erotiska kalender för tillfället.

2023-09-30T14:37:13+02:00
Satisfyer - Adventskalender för vuxna

Satisfyer adventskalender 2023

En kalender från det ikoniska märket Satisfyer där det erotiska innehållet inte kommer göra någon besviken! Värde runt hissnande 11000 kr, till priset av under 2000 kr, först till kvarn.

2023-09-23T17:00:18+02:00
Naughty & Nice adventskalender med erotiska leksaksaker för vuxna

Naughty & Nice adventskalender 2023

Naughty & Nice är namnet på den här erotiska adventskalendern för vuxna. Ett premiummärke som levererar 24 erotiska dagar till dig och din partner. Slå till på ert exemplar idag.

2023-09-22T16:59:20+02:00
Sinful adventskalender & julkalender 2023 - Erotiska sexleksaker för vuxna

Sinful erotisk adventskalender

Ni som haft den innan vet vad Sinfuls erotiska adventskalender gett. Ni som inte haft den innan måste ge den ett försök. Bra julkalender med vuxenleksaker, totalt produktvärde 3400 kronor!

2023-09-19T12:14:14+02:00
Orion adventskalender - Erotisk julkalender 2023

Orion erotisk adventskalender 2023

Årets mest spännande nyhet när det kommer till de lekfulla erotiska kalendrar för vuxna. Väldigt bra varuvärde kontra kalenderpriset, ni spar hissnande 4440 kr påstår butiken!

Ange kod för 15% rabatt: 15advent23

2022-12-12T13:42:06+02:00
Amorelie deluxe erotisk adventskalender

Amorelie Luxury adventskalender

Lyxigare variant från Amorelie som går loss på 2500 kr, men har ett produktvärde på hela 6200 kr! Perfekta valet för er som redan har erfarenhet av vuxenleksaker och vill ta det hela ett steg längre.

2021-10-22T11:37:19+02:00

Womanizer adventskalender

Varumärket Womanizer har fått ett rykte att få kvinnor över hela världen att njuta på ett helt nytt sätt. Slå till på deras adventskalender full av erotiska överraskningar!

2021-08-22T14:03:40+02:00

Amorana exklusiv erotisk adventskalender

Produktvärdet på de erotiska leksakerna och tillbehören i denna exklusiva premiumkalender är 9500 kronor. Priset är 2995 kronor så har du det över och vill skämma bort din partner rejält är denna ett bra val.

2021-08-22T14:03:19+02:00

Sexig chokladkalender

Kort och gott 24 luckor med mjölkchoklad på minst 41% kakao. En sexig tjej på framsidan är det som gör den här chokladkalendern lite extra bra, eller hur?

Handla erotisk adventskalender – Butikers kalenderutbud 2023

Julklappen listar alla de bästa kalendrarna med erotik. Risken finns dock vi inte hunnit lagt in någon av alla erotiska adventskalendrarna för advent 2023. Genom att besöka respektive butik nedan så ökar dina chanser att hitta er bästa adventskalender, till billigast pris. Vilka butiker besöker du idag?

Erotiska julkalendrar för vuxna - 2023 års främsta vuxenkalendrar - Naughty nice & Satisfyer Premium och Deluxe

Förmodligen Sveriges största shop som har allt du kan tänka dig inom vuxenleksaker, inklusive några av 2023 års bästa erotiska sexleksakskalendrar för vuxna.

Erotisk adventskalender - Orion erotik

Orion erbjuder just nu förmodligen årets bästa erotiska adventskalender 2023!? Lägg din beställning i god tid eftersom det säkerligen kommer bli ett massivt köptryck efter just denna adventskalender. Tips: Överraska din pojkvän eller flickvän i god tid innan första advent så er förväntan byggs upp.

Sinful julkalendrar 2023 - Erotisk adventskalender

För 2023 så har Sinful tagit fram hela 6 olika erotiska julkalendrar. Snacka om att ha valmöjligheter!

Sexleksakskalender - Erotisk julkalender för alla smaker - Stort utbud av vuxenkalendrar 2023
Erotisk kalender 2023

Stället som har både Satisfyer Deluxe och Premium adventskalender 2023 i lager. Kolla om du kan skaffa erotiskkalendern från Satisfyer till billigast pris just idag.

Erotisk kalender 2022

Här hittar du totalt 6 olika kalender med både sexleksaker och kläder.

Erotiska adventskalendrar & julkalendrar

Bra utbud av adventskalendrar för alla smaker. Givetvis har butiken ett par storsäljare när det kommer till erotiska adventskalendrar 2023 också.

Mshop julkalender med erotiska vuxenleksaker 2023

För i år har butiken tagit fram sin egna erotik adventskalender som består av endast fyra boxar. Perfekta valet för er som nöjer er med att öppna julkalender en gång i veckan.

Outlet som säljer aktuella sexleksaks kalender till den stundande säsongen. Billiga priser på bland Annat Nasty & Nice och Satisfyer adventskalender!

Frågor & svar – Allt om erotiska kalendrar 2023

Här på Julklappen så tycker vi att alla par förtjänar att lägga till lite extra magi i sina liv, och vad kan vara mer spännande än en erotisk kalender 2023? I en tid där vi ofta fokuserar på materiella gåvor och yttre glans, erbjuder en erotisk adventskalender en djupare, mer intimitetsskapande upplevelse. Den skapar en månad fylld av spänning, utforskning och oförglömliga ögonblick som förstärker den emotionella och fysiska kopplingen i ditt förhållande. Det är därför vi strävar efter att vara den ledande sajten i detta segment. Vi vill förse dig med genuina, välinformerade och spännande tips och produkter som verkligen gör skillnad. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta erotiska adventskalendern och göra den här julen till en du sent kommer att glömma!


Hur kan en erotisk adventskalender bidra till att stärka den emotionella och fysiska intimiteten i ett förhållande?

En erotisk adventskalender kan vara en ögonöppnare när det gäller att utforska varandras gränser och önskningar. Den ger par en daglig möjlighet att fokusera på intimitet, vilket ofta kan förbises i vardagens stress. Varje fack i kalendern kan innehålla allt från vuxenleksaker till erotiska spel, vilket gör att par kan upptäcka nya sätt att förhöja sin känslomässiga och fysiska närhet. Dessutom skapar den en känsla av förväntan och spänning som kan vara extremt givande. Detta kan inte bara fördjupa förhållandet men också hjälpa par att lära sig mer om varandras preferenser och behov.


Vilka är de mest innovativa produkterna som har inkluderats i erotiska adventskalendrar de senaste åren, och vad gör dem unika?

De senaste åren har erotiska adventskalendrar inkluderat en rad innovativa produkter, från fjärrstyrda sexleksaker till sensoriska oljor. Dessa produkter är unika eftersom de erbjuder nya sätt att utforska intimitet, ofta med en teknologisk twist. Till exempel kan fjärrstyrda leksaker användas för att skapa en överraskningseffekt eller för att inkludera en partner på distans. Dessa produkter öppnar upp nya möjligheter för par att engagera sig kreativt i deras sexliv.


Hur balanseras innehållet i en erotisk adventskalender för att tillgodose både nybörjare och mer erfarna par?

För att skapa en balanserad erotisk adventskalender är det viktigt att inkludera en mix av produkter som tilltalar både nybörjare och de mer erfarna. Det kan inkludera mer diskreta objekt som massageoljor eller erotiska tärningar, samt mer avancerade sexleksaker eller bondage-utrustning. Tanken är att varje fack ska erbjuda en ny upplevelse, vilket gör att par kan växa i sin intimitet och kunskap om varandra.


Hur påverkas dynamiken i ett förhållande av att inkludera en erotisk adventskalender i de traditionella julförberedelserna?

Att inkludera en erotisk adventskalender i julförberedelserna kan addera en extra krydda och skapa en annan typ av förväntan än den traditionella julstressen. Det kan vara en rolig och intim motvikt till andra julförberedelser och erbjuda stunder av närhet mitt i julruschen. Det kan dessutom vara ett spännande sätt att räkna ner dagarna tillsammans och bidra till att stärka bandet mellan dig och din partner.


Är det etiska aspekter att beakta när man köper eller ger en erotisk adventskalender, exempelvis när det gäller produktens ursprung och material?

Ja, det finns definitivt etiska överväganden att ta i beaktning. Det är viktigt att se till att produkterna i kalendern är säkra att använda, tillverkade av kvalitetsmaterial och helst fria från skadliga kemikalier. Dessutom är det bra att kolla upp ursprunget av produkterna för att säkerställa att de inte har producerats genom oetiska arbetsförhållanden. Detta gäller särskilt för sexleksaker, där materialkvalitet direkt påverkar användarens hälsa och säkerhet.


Öppna er julkalender – När erotiska lusten faller på

Det är lätt att fundera på vad en erotisk adventskalender kommer betyda. Det är ju inte varje dag ni känner er sugna på erotiska aktiviteter? Därför är det ett bra val att öppna luckorna tillsammans, när ni känner att lust finns. Välj att öppna varje dag, ett par gånger i veckan eller riv upp hela härligheten på en och samma gång. Helt upp till er så att säga. Det går givetvis också utmärkt att spara de erotiska sexleksakerna till ett senare tillfälle.

24 olika leksaker och tillbehör blir en hel drös av produkter. En del av innehållet i er erotiska adventskalender är eventuellt sådant som finns i er ägo sedan tidigare. Om ni har utforskat området runt vuxenlekar det vill säga.

Pirrande känsla – Att få syn på vuxenleksaker

Att upptäcka nya sexleksaker och blotta synen av produkterna kan göra så att er erotiska lust tänds. Därför är erotiska adventskalendrar ett väldigt bra val till alla er som känner att lågan i sovrummet gärna skulle få brinna allt kraftigare och med en mer passionerad låga. Att pigga upp samlivet med upphetsande sexleksaker är helt klart något att prova för er som aldrig gjort det innan.

Tänk på att innehållet i adventskalendern kan användas om och om igen. Se månaden som ett bra tillfälle att utforska nya sensuella upplevelser tillsammans.

Se gärna andra bra adventskalendrar för vuxna som är perfekt att ge tillsammans med de erotiska varianterna.

Erotisk kalender med sexleksaker

Erotisk kalender –  Bra produktvärde på sexleksaker

Varför är erotisk kalender med sexleksaker så populärt? En stor bidragande faktor till uppsvingen av de erotiska adventskalendrarna har fått är dess övervärde. Med övervärde menar vi att värdet på innehållet i er kalender är betydligt högre än priset på adventskalendern. När det handlar om dessa kärleksfulla adventskalendrar så handlar det ofta om två, tre eller till och med fyra gånger så högt värde, mot vad ni betalar.

Vissa sexleksaker är förmodligen sådana som ni aldrig skulle testat annars. Men med er erotisk adventskalender öppnas sinnet för nya känslor. Därför så tycker många märken att det är värt att maximera deras erotisk adventskalender med ett högt värde, för att tjäna på kännedomen på lång sikt.

För 2023 så tävlar varumärkena med varandra att erbjuda bäst sexleksaker. Bäst värde för billigast pris så att säga. Därför känns det extra förmånligt att skaffa erotisk julkalender till den stundande adventperioden! Jämför alltid sexleksaker kalender så känslan för vilket ert bästa val blir infinner sig.

Skaffa erotisk adventskalender – Så gör ni

  • Har ni haft erotisk adventskalender innan så överraska gärna din pojkvän eller flickvän med en ny sort till advent 2023. Utbudet av kalendrar har aldrig varit större än det är i år. Bäst tycker vi Orion erotisk julkalender är, ge den en chans så kommer ni inte bli besvikna.

  • Många av de sinnliga adventskalendrarna riskerar att sälja slut tidigt. Populariteten och efterfrågan för erotikkalendrar har ökat markant för varje år som går, och inget tyder på att den trenden kommer brytas 2023.

  • Var vaksam och lägg på minnet vilka sexleksaker som varit extra bra i den erotiska adventskalendern. Att ge en fortsättning, av mer exklusiva produkter, som erotiska julklappar inom området kommer garanterat bli uppskattas av henne eller honom. Dock gäller det att er erotiska adventskalender bjuder på njutningsfulla produkter ett tag innan julafton så du hinner handla hem vuxenleksakerna.

Hoppas alla tips på sexleksaks kalender gjort er mycket klokare på vilken den mest passande kalendern för er kan tänkas vara. Erotisk kalender är helt klart något som kan få in er på nya banor när det kommer till samlivet. Känns visst innehåll helt fel så gör ni rätt i att skippa just dessa sexleksaker.

Kommer advent 2023 kryddas med en sexleksaker kalender eller ej?

Tipsa dina sociala vänner om bra erotiska adventskalendrar 2023.

Erotiska adventskalendrar - Erotisk sexleksaker kalender

Sidan uppdaterades 2 oktober 2023