Din superguide till Satisfyer erotiska julkalender 2023

Vill du skaffa Satisfyer adventskalender till bäst pris? Då har du landat rätt eftersom vi guidar dig till de bästa återförsäljarna av denna populära kalender med sexleksaker!

När det handlar om erotiska adventskalendrar så brukar vi trycka på att värdet på de erotiska leksakerna är väldigt mycket högre än priset på kalendern. Det kanske gäller Satisfyer adventskalender 2023 mer än andra. Runt 2000 kr ger er erotiska leksaker och tillbehör som säkert har ett väldigt högt värde.

Här gäller det att hänga med om ni vill ha ett exemplar av den erotiska julkalendern från Satisfyer. I och med det låga priset så antar vi att det är väldigt många som vill lägga vantarna om en sådan adventskalender. Har ni aldrig provat kalendern från Satisfyer tidigare så är det hög tid i år.

Vad är nytt för deras erotiska adventskalender 2023 då? Bland annat en lufttryckvibrator och en uppladdningsbar massagestav.

Är erotikkalendrar ett intressant område så har vi samlat alla de bästa erotiska adventskalendrarna 2023 på en och samma sida. Där kan ni skaffa en snabb överblick på vilka fräcka och sköna kalendrar som gäller för i år.

Notera att det finns två olika Satisfyer adventskalender 2023: Deluxe och Premium. Priset skiljer cirka 800 kronor och för pengarna får ni cirka 5000 kronor i högre produktvärde! Därför kan vi varmt rekommender Premium-kalendern, vilken Satisfyer julkalender väljer ni i år?

Satisfyer Premium – Bästa erotiska adventskalender i test

Med 5 av 5 plus har Satisfyers dyraste variant av julkalender förra året och blivit belönad med finfina ord:

Erotiskt elegant, lyxig och mycket påkostad – adventskalendrarnas Rolls-Royce! Produkterna är noggrant utvalda och har multifunktionell design.

Vi väntar tålmodigt på årets recension, vilket bör bli minst lika bra som under fjolåret.

Därför är Satisfyer julkalender 2023 bra

  • Extremt värdefull erotisk kalender om vi ser till vad vi får för priset.
  • Fundera om det kan vara läge att beställa erotiska julklappar när du enda beställer.
  • Se alla bästa tipsen på erotiska adventskalendrar genom att klicka på taggen här nedan.

OBS: Vänta inte för länge med att klippa till på din Satisfyer adventskalender. Alla kalender med sexleksaker finns i begränsad upplaga och därför är det klokt att lägga vantarna på ett exemplar i god tid innan första advent. Läs mera om Satisfyer på varumärket hemsida.

Vilken butik har billigast pris på Satisfyer adventskalender 2023? Jämför butikerna och spar hundralappar!

Satisfyer julkalender värde 2023
Satisfyer adventskalender 2023 - Premium innehåll

Innehåll Satisfyer adventskalender 2023 – Vuxenleksaker som sticker ut

Utforska nya höjder av njutning med Satisfyer’s 2023 adventskalender, en samling exklusiva sexleksaker designade för att uppfylla varje fantasi. Varje produkt erbjuder unika egenskaper och funktioner, från ergonomisk design till fjärrstyrda kapabiliteter. Här är en översikt av produkthighlights i 2023 års kalender:

  1. Satisfyer Pro + G-Spot Rabbit: Den här lyxiga rabbit-vibratorn kombinerar tryckvågor för klitoris och kraftiga vibrationer för G-punkten. Det ergonomiska skaftet är klätt i sidenmjuk silikon och böjer sig elegant för att säkerställa perfekt anpassning till dina kurvor. Dessutom kommer den med en imponerande urval av 10 vibrationsnivåer och 11 pulserande rytmer, vilket ger dig total frihet att skräddarsy din upplevelse.
  2. Satisfyer Cutie Heart: Förpackad i en charmig hjärtformad design, är den här kompakta lufttrycksvibratorn den perfekta resekompanjonen. Det är mer än bara en söt pryl; den erbjuder kraftfull och mångsidig stimulans som säkert kommer att överträffa alla tidigare erfarenheter.
  3. Satisfyer Little Secret Connect App: din partner styra vibrationerna på avstånd via Satisfyer’s kostnadsfria app. Den magnetiska fästplattan ser till att vibratorn hålls på plats, och eftersom den är vattentät, är det fritt fram att använda den i duschen eller till och med i spa.
  4. Satisfyer Masturbator Egg: Detta unika masturbatorägg är utformat för att ge intensiv stimulering med dess inre texturer. Det elastiska materialet omsluter ollonet och hela penis, och den hydroaktiva TPE-plasten gör att du kan komma igång med bara en liten mängd vatten. Det är den ultimata sexleksaken för spontana, heta stunder.

Detta var endast en del av vad du kan förvända dig från innehåller av Satisfyer adventskalender 2023.

Måtten på Satisfyer adventskalender Premium 2023 är:

Höjd: 38.6 cm

Längd: 26,3 cm

Tjocklek: 18,2 cm.

Om märket Satisfyer – Och varför du ska satsa på deras erotiska adventskalender 2023

Satisfyer är ett varumärke som har revolutionerat marknaden för vuxenleksaker med sin teknologiskt avancerade och ergonomiskt utformade produktlinje. Märket har blivit synonymt med innovation och kvalitet, och de har vunnit flera utmärkelser för sin banbrytande teknologi. Produkterna är kända för sin hållbarhet och sitt lyxiga utförande, och de har ofta fokus på kvinnors sexualitet, vilket gör dem till ett populärt val bland kvinnor över hela världen.

Är du ute efter något extra speciellt att överraska din partner med, eller kanske unna dig själv en lyxig behandling under decembermånad? Då bör du definitivt överväga Satisfyers adventskalender för 2023. Denna kalender är inte bara en tillfällig julmarknadsprodukt, utan en genomtänkt kollektion av Satisfyers bästa produkter. Här får du en chans att upptäcka och prova en rad olika produkter, från deras mest populära leksaker till exklusiva, limited edition-accessoarer.

Så, varför är Satisfyers adventskalender 2023 värd att satsa på? Först och främst erbjuder den en chans att utforska olika aspekter av njutning och intimitet i 24 dagar. Varje fack i kalendern döljer en noggrant utvald produkt eller tillbehör som är designat för att skänka glädje och spänning. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare av vuxenleksaker, kommer den här kalendern att ha något som passar just dig och dina behov.

Dessutom är detta en utmärkt möjlighet att introducera något nytt i ditt förhållande eller att bara ha en spännande tid för dig själv. Kalendern kommer också med en utförlig guide som beskriver varje produkts unika egenskaper och användningsområden, vilket gör den till en utbildande och inspirerande upplevelse.

För den som är miljömedveten, kan det vara värt att nämna att Satisfyer lägger stor vikt vid hållbarhet. De arbetar kontinuerligt med att minska sin miljöpåverkan och erbjuder produkter som är gjorda av kroppssäkra och icke-toxiska material.

Sammanfattningsvis är Satisfyers adventskalender 2023 en investering i dig själv och din relation. Den erbjuder inte bara högkvalitativa produkter utan även en möjlighet att vidga dina vyer och förstå din egen kropp och dina begär bättre. Detta är verkligen en adventskalender som håller givande överraskningar bakom varje lucka, och som har potential att göra din jul 2023 till den mest minnesvärda någonsin.

Satisfyer adventskalender 2023 - Allt du behöver veta om årets bästa erotiska adventskalender från Satisfyer