Roliga, värmande och goda julklappstips till henne

Är det dags att hitta på en fin julklapp till syster? En uppgift som kräver sin lilla uppoffring både när det gäller tid och pengar. Har din syster önskat sig något speciellt har du förmodligen stenkoll på ungefär vilka produkter du letar efter. Har hon (likt de flesta) inte kommit med några specifika önskemål på julklappar är det fri tyglar att överraska.

En vanlig frågeställning är: Hur kan jag hitta bästa julklappen till syster? Börja med att tänka vad hon gillar mest av allt här i livet. Är hon en tjej som som gillar nya upplevelser och fart, eller är avkoppling med långa skogspromenader och mys i hemmet som föredras. Just för dessa områden är två bra julklappstips en upplevelse respektive tips inom kategorin mys. Är hon tjejen som brinner för träning så är nya träningskläder alltid julklappar som går hem. En bra start på syrrans nya träningsår så att säga.

Julklapparna vi valt ut till henne är endast några av alla tips som går att finna på sajten. Denna sidan är en bra start i julklappsjakten till syster, men surfa gärna in till alla andra sidor för ännu fler julklappstips.

Vad ska syrran få till jul?

Efter besöket
Före besöket
2020-02-10T13:15:29+02:00

GW:s brott

Sällskapsspelet där det gäller att förutse nästa drag innan det har hänt. Rekommenderas från 10 år och går att spela 2-5 spelare. En julklapp till den som brukar se GW:s brott på tv.

2019-12-08T17:10:28+02:00

99 drömmar

Att stanna upp och tänka till mår alla bra av. Den här boken heter 99 drömmar och är boken som kommer hjälpa till så att drömmarna verkligen bli av på riktigt.

2019-12-05T15:10:45+02:00

Yatzy

Klassiskt, enkelt och väldigt underhållande. Gamla goda Yatzy bör finns i varje hem! Känner du att det saknas så är julen ett bra tillfälle att ge bort ett sådant spel.

2019-11-21T14:05:57+02:00

Spikmatta

Kommer du ihåg vad som blev årets julklapp för tio år sedan? Just det ja, spikmattan! Gav du inte bort den då så är det inte försent utan gör det i år, och säg den kom 10 år för sent.

➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Flera julklappstips till syster

Värmande filtar till kalla vintern

Julklappar efter hennes intressen

En bra utgångspunkt vid införskaffandet av julklappar är alltid att ställa frågan: Vilka är min systers intressen? Har hon ett Instagramkonto med många följare och lägger ut många bilder på sig själv är julklappen modell för en dag som klippt och skuren. Älskar hon att ordna fest för släkt och vänner är istället graverade champagneglas kanske det bästa valet av julklapp till syster. Sajten är uppbyggd så att du lätt ska finna olika intresseområden, för att få så relevanta tips på julklappar till henne som möjligt.

När du funderat vilka hennes 2-3 största intressen är så är det betydligt enklare att sålla bland alla julklappstips. Ett förslag som vi tror går hem hos de flesta är en spännande bok. Julklappen.se har letat på några böcker som sticker ut från mängden och alla känns som riktigt bra julklappar. Kolla in alla böcker vi plockat ut.

Det är aldrig fel att välja en helt överraskande julklapp långt ifrån hennes vanliga områden heller. Det finns så mycket roligt, nödvändigt och fint som vi inte vet vi vill ha, fören vi börjar använda produkten. Något så simpelt som en hushållspappershållare kan ge köket en ny blickpunkt då det finns många snygga designer där. Det kanske inte behövs en ny sådan, men ny och snyggare design piggar alltid upp.

Välj något du har en bra känsla för och det är goda möjligheter även din syster gillar julklappen.

Heldag med syster

Julklapp till systerSpenderar du så mycket tid du vill med din syster? Om inte så är det ett ypperligt tillfälle att ge henne en heldag, eller till och med hel helg, tillsammans bara ni syskon. Gå på en konsert eller åk iväg och åk alpint. Ja hitta på något kul helt enkelt. Fixa boende, liftkort eller inträde och låt det bli din julklapp till syster. Då kommer det att bli av att ni umgås mera.

Desto äldre vi blir desto större känns risken att tiden inte räcker till. Egen karriär, familj och intressen är många gånger det som tar tiden. Alla har såklart olika förhållanden till sina syskon. Oavsett om ni ses ofta eller bara några gånger per år så är “hitta på julklappen” ett bra val, eller vad tycker du?

En del eller allt

Ska ni iväg på något större som en konsert långt borta där ni ska övernatta? Att ge konsertbiljetten och sedan dela på kostnaden är ett alternativ till julklapp. Att ge något som gör att ni kommer iväg kan vara nog så värdefullt. Att endast planera in något till er och dela på allt kan också ses som en slags julklapp, om inte ekonomin tillåter några större julklappar.

Sidan julbloggar har tips på juliga sajter som kommer hjälpa till att sprida ännu mera julkänsla. Kanske kan ni få tips på något att göra med syrran där?

Samla ihop julklappsinköpen

Som rubriken lyder så kan det vara smart att samla ihop alla julklappstips, innan du beställer. Att fixa flera julklappar oss samma butik kan göra att du slipper fraktkostnaden. Många webbshoppar erbjuder fri frakt över en viss summa, vanligtvis runt 500 kronor.

Tid och pengar

Att spara in en slant kan vara nog så välkommet i juletider. Ett anat stort plus är tidsaspekten. Att endast behöva åka till posten en gång kommer göra att tid sparas. Även fast julklapparna till syster och övriga skulle vara från olika webbshoppar så blir det smidigare att hämta allt samtidigt, om paketen kommer ungefär samtidigt. Om det inte är väldigt stora julklappar då det vill säga.

Liten varning

Julklappstipsen här på sajten är gjorda på produkter från ett 50-tal butiker. En skara på 10-15 stycken av dem har väldigt mycket passande till jul, och därmed även många julklappstips. Chansen att hitta flera julklappar hos samma butik är därför stor, och det är alltid en bra idé att beställa när du fått en bra överblick över hela butikens produkter och vilka du vill skaffa. Det finns dock en risk finns för slutförsäljning så vårt tips är att göra en beställning så fort du nåt upp för gränsen för fri frakt. Extra stor risk för att sälja slut gör julklappar som framhävs på en sajt likt denna. Många människor som gillar samma saker är inte alls ovanligt, och till jul är trycket större än någon annan gång under året.

  • Utgå från din systers intressen, men var inte rädd för att överraska med något hon aldrig kan förvänta sig att få i julklapp. De julklappar som har en bra mix av nödvändighet och önskat tillsammans med hög överraskningsfaktor är de bästa.

  • Förmodligen så ska du ge julklappar till flera personer så ett tips är att beställ dem samtidigt. På så sätt så spar du både tid och pengar. Tid genom att inte behöva hämta ut julklappar på posten fler gånger än nödvändigt. Och pengar om gränsen för fraktfritt uppnås.

  • Att ta del av många julklappstips ökar chanserna till att finna en så bra julklapp som möjligt. Vi lyfter dock ett varningens finger att många av produkterna vi tipsar om här riskerar att sälja slut. Under julen är köptrycket enormt och det är inte helt ovanligt några populära julklappstips kommer bli extremt eftertraktade.

Det gäller att ha julklapparna inslagna och klara innan julafton som är om;