Roliga, värmande och goda julklappstips till henne

Är det dags att hitta på en fin julklapp till syster? En uppgift som kräver sin lilla uppoffring både när det gäller tid och pengar. Har din syster önskat sig något speciellt har du förmodligen stenkoll på ungefär vilka produkter du letar efter. Har hon (likt de flesta) inte kommit med några specifika önskemål på julklappar är det fri tyglar att överraska.

En vanlig frågeställning är: Hur kan jag hitta bästa julklappen till syster? Börja med att tänka vad hon gillar mest av allt här i livet. Är hon en tjej som som gillar nya upplevelser och fart, eller är avkoppling med långa skogspromenader och mys i hemmet som föredras. Just för dessa områden är två bra julklappstips en upplevelse respektive tips inom kategorin mys. Är hon tjejen som brinner för träning så är nya träningskläder alltid julklappar som går hem. En bra start på syrrans nya träningsår så att säga.

Julklapparna vi valt ut till henne är endast några av alla tips som går att finna på sajten. Denna sidan är en bra start i julklappsjakten till syster, men surfa gärna in till alla andra sidor för ännu fler julklappstips.

Vad ska syrran få till jul?

Efter besöket
Före besöket
2019-11-17T18:58:45+02:00

Nanopresso

Underbart portabelt set för den som vill göra sig en espresso, oavsett vart denna befinner sig. Julklappstips till den som gillar långa skogspromenader samt kaffe. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-11-14T16:53:55+02:00

Vindispenser Laboul

Är det bag-in-box som oftast köps hem så kommer dessa färgglada vindispensers göra serveringen snyggare. Rymmer passande nog 3 liter. Innehåller en frysgelépåse om vinet önskas kylas något. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-11-13T18:49:52+02:00

Set med handdukar

Handdukar är en populär julklapp att både ge och få. Vem säger nej till ett set med fräscha handdukar så att säga? Mjuka julklappar som ger nya året en fräscha start.

Läs mer

2019-11-14T16:54:29+02:00

Sovmask med hörlurar

En sovmask som strömmar musik via Bluetooth skulle vi alla vilja ha någon gång. Mjuk, skön och praktisk som få andra sovmasker. Julklapp att ge till flickvän kanske?

Läs mer

2019-11-11T22:52:26+02:00

EAT Sweden

Värde cirka 3000 kronor till priset av 395 kronor. Gäller på några av de bästa krogarna i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Superbra julklapp till den som gillar mat!

Läs mer

2019-11-09T18:56:22+02:00

Skjortgalge i cederträ

Snyggare och mer väldoftande galge finns knappt så skäm bort någon som behöver fräscha till garderoben med några schyssta skjortgalgar i cederträ. 1, 5 eller 30 stycken.

Läs mer

2019-11-06T19:14:00+02:00

Värmetofflor Hot Feet

Tofflor som håller fötterna varma och sköna hela vintern lång. In i mikron i någon minut sen är värmetofflorna redo att användas. Mysig julklapp som är fyllda med linfrön.

Läs mer

2019-11-05T14:45:44+02:00

Bildoft

Vem vill inte färdas i en bil som doftar gott? Alla typ. En julklapp som passar utmärkt till julklappsspel eller till alla som äger en bil. Tre olika dofter för endast 125 kronor.

Läs mer

2019-11-04T14:35:05+02:00

Jul-leggings

Låt julkänslorna vara på topp genom dessa snygga jul-leggings. Givetvis i julens glada färger och perfekt att mysa i dagarna runt jul.

Läs mer

2019-11-04T13:33:58+02:00

Färgskiftande Lightbox

Klassiska Lightbox som nu blivit uppgraderad och kan lysa i många olika färger. Mysigt sken som garanterat kommer sätta mera färg på julen, och vintern överlag.

Läs mer

2019-10-28T17:36:51+02:00

Väska med namn

Snygga väskor från varumärket Lord Nelson här går att beställa med broderade med namn. Som skolväska, gymväska eller weekendväska. En bra julklapp som kommer användas med stolthet. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-10-28T14:02:07+02:00

Chokladmassage

Är massage och choklad två ting som står högt i kurs? Kombinera bägge och ge bort en sköna chokladmassage i julklapp. Snacka om en upplevelse för chokladfantaster va!?

Läs mer

2019-10-27T14:15:36+02:00

Träna på gym

Är det dags att ta klivet till gymmet? Ge bort en månads träning så kommer personen igång och får själv besluta om gymträning är något för henne/honom eller ej.

Läs mer

2019-10-27T13:20:05+02:00

Clean parfymset

Ett set med tre av de populäraste parfymerna från oerhört omtyckta Clean. Vet du inte vilken parfym du ska ge henne i julklapp? Välj detta set, en given succé! Luktar så oerhört gott.

Läs mer

2019-10-26T13:47:44+02:00

Wake-up Light

En ljus start på dagen, men inte den där chocken som kan få en på dåligt humör. Lugn soluppgång, i sovrummet. Wake-up Light bör alla äga, speciellt under vintern! Superrekommendation på julklapp. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-10-24T12:59:19+02:00

El-scooter

Hyra spark-elcykel av Lime, Voi, Tier eller någon annan? Smidigt är det helt klart, men kostar därefter. Vet du någon som skulle behöva en egen el-scooter? Ge bort en i julklapp! Denna är prisvärd.

Läs mer

➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Flera julklappstips till syster

Värmande filtar till kalla vintern

2019-10-17T23:26:44+02:00

Ullpläd

En riktigt varm och gosig pläd i ull kommer garanterat att göra julen mysigare. Ja hela vinter, och året om, för den delen.

Läs mer

2019-10-08T20:57:22+02:00

Elektrisk värmefilt

Är inte en vanlig filt värme nog så ge bort den elektriska värmefilten. Omtyckt julklappstips att ge sin flickvän/fru. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-10-08T20:59:37+02:00

Sjöjungfru-Filt

En skön filt i 100% Akryl som har en fena längst ner, likt en sjöjungfru. Kommer garanterat göra julen lite mysigare i tv-soffan.

Läs mer

2019-10-08T20:54:45+02:00

Snug Rug Deluxe

Även kallad filt 2.0 och är en värmande julklapp som passar utmärkt att ge till alla som ännu inte har en sådan här filt! Hett julklappstips just nu!

Läs mer

Se alla tips på mysiga julklappar

Julklappar efter hennes intressen

En bra utgångspunkt vid införskaffandet av julklappar är alltid att ställa frågan: Vilka är min systers intressen? Har hon ett Instagramkonto med många följare och lägger ut många bilder på sig själv är julklappen modell för en dag som klippt och skuren. Älskar hon att ordna fest för släkt och vänner är istället graverade champagneglas kanske det bästa valet av julklapp till syster. Sajten är uppbyggd så att du lätt ska finna olika intresseområden, för att få så relevanta tips på julklappar till henne som möjligt.

När du funderat vilka hennes 2-3 största intressen är så är det betydligt enklare att sålla bland alla julklappstips. Ett förslag som vi tror går hem hos de flesta är en spännande bok. Julklappen.se har letat på några böcker som sticker ut från mängden och alla känns som riktigt bra julklappar. Kolla in alla böcker vi plockat ut.

Det är aldrig fel att välja en helt överraskande julklapp långt ifrån hennes vanliga områden heller. Det finns så mycket roligt, nödvändigt och fint som vi inte vet vi vill ha, fören vi börjar använda produkten. Något så simpelt som en hushållspappershållare kan ge köket en ny blickpunkt då det finns många snygga designer där. Det kanske inte behövs en ny sådan, men ny och snyggare design piggar alltid upp.

Välj något du har en bra känsla för och det är goda möjligheter även din syster gillar julklappen.

Heldag med syster

Julklapp till systerSpenderar du så mycket tid du vill med din syster? Om inte så är det ett ypperligt tillfälle att ge henne en heldag, eller till och med hel helg, tillsammans bara ni syskon. Gå på en konsert eller åk iväg och åk alpint. Ja hitta på något kul helt enkelt. Fixa boende, liftkort eller inträde och låt det bli din julklapp till syster. Då kommer det att bli av att ni umgås mera.

Desto äldre vi blir desto större känns risken att tiden inte räcker till. Egen karriär, familj och intressen är många gånger det som tar tiden. Alla har såklart olika förhållanden till sina syskon. Oavsett om ni ses ofta eller bara några gånger per år så är “hitta på julklappen” ett bra val, eller vad tycker du?

En del eller allt

Ska ni iväg på något större som en konsert långt borta där ni ska övernatta? Att ge konsertbiljetten och sedan dela på kostnaden är ett alternativ till julklapp. Att ge något som gör att ni kommer iväg kan vara nog så värdefullt. Att endast planera in något till er och dela på allt kan också ses som en slags julklapp, om inte ekonomin tillåter några större julklappar.

Samla ihop julklappsinköpen

Som rubriken lyder så kan det vara smart att samla ihop alla julklappstips, innan du beställer. Att fixa flera julklappar oss samma butik kan göra att du slipper fraktkostnaden. Många webbshoppar erbjuder fri frakt över en viss summa, vanligtvis runt 500 kronor.

Tid och pengar

Att spara in en slant kan vara nog så välkommet i juletider. Ett anat stort plus är tidsaspekten. Att endast behöva åka till posten en gång kommer göra att tid sparas. Även fast julklapparna till syster och övriga skulle vara från olika webbshoppar så blir det smidigare att hämta allt samtidigt, om paketen kommer ungefär samtidigt. Om det inte är väldigt stora julklappar då det vill säga.

Liten varning

Julklappstipsen här på sajten är gjorda på produkter från ett 50-tal butiker. En skara på 10-15 stycken av dem har väldigt mycket passande till jul, och därmed även många julklappstips. Chansen att hitta flera julklappar hos samma butik är därför stor, och det är alltid en bra idé att beställa när du fått en bra överblick över hela butikens produkter och vilka du vill skaffa. Det finns dock en risk finns för slutförsäljning så vårt tips är att göra en beställning så fort du nåt upp för gränsen för fri frakt. Extra stor risk för att sälja slut gör julklappar som framhävs på en sajt likt denna. Många människor som gillar samma saker är inte alls ovanligt, och till jul är trycket större än någon annan gång under året.

  • Utgå från din systers intressen, men var inte rädd för att överraska med något hon aldrig kan förvänta sig att få i julklapp. De julklappar som har en bra mix av nödvändighet och önskat tillsammans med hög överraskningsfaktor är de bästa.

  • Förmodligen så ska du ge julklappar till flera personer så ett tips är att beställ dem samtidigt. På så sätt så spar du både tid och pengar. Tid genom att inte behöva hämta ut julklappar på posten fler gånger än nödvändigt. Och pengar om gränsen för fraktfritt uppnås.

  • Att ta del av många julklappstips ökar chanserna till att finna en så bra julklapp som möjligt. Vi lyfter dock ett varningens finger att många av produkterna vi tipsar om här riskerar att sälja slut. Under julen är köptrycket enormt och det är inte helt ovanligt några populära julklappstips kommer bli extremt eftertraktade.

Det gäller att ha julklapparna inslagna och klara innan julafton som är om;