Projektbeskrivning

Naughty & Nice adventskalender - Erotisk kalender med sexleksaker 2022
Naughty & Nice kalender 2022

Erotisk kalender med sexleksaker – Naughty & Nice 2022

Är du på på jakt efter Nasty and Nice adventskalender 2022? Då har du kommit till rätt sajt som guidar dig till de bästa återförsäljarna på nätet!

Går vi på utseende så ger den här lyxiga adventskalendern för vuxna ett gott första intryck. I guldfärgad text står det vad den är, Naughty & Nice 2022. Ett intressant val av erotisk adventskalender till er tro?

Detta är en av de populäraste kalendrarna inom kategorin. Perfekt att överraska sin pojkvän eller flickvän med en sådan här het kalender kommer garanterat göra så att december bli betydligt hetare än annars. Se till att jämföra alla valmöjligheter av erotisk adventskalender med sexleksaker innan ett slutgiltigt beslut fattas.

Naughty and Nice adventskalender 2022 är helt klart en av årets mest intressanta sexleksaks kalender. Har ni aldrig gett varumärket Loveboxxx chansen att visa vad dom kan förut? Då är det helt rätt att klicka hem ert exemplar av sexleksakskalendern Naughty & Nice!

Innehåll i julkalendern 2022

Innehållet i erotiska kalendern Nasty and Nice uppgår till strax över 5000 kronor. Med tanke på att kalenderpriset ligger runt 1500 kronor så är det ett ganska billigt sätt att utforska sexleksaker från varumärket.

Bakom luckorna i “Nasty-kalendern” finner vi massageoljor, ögonbindel, dildos, massagestavar och en paddel för smisk. För att hamna i rätt stämning så bjuder erotikkalendern Naughty & Nice även på doftpinnar! Totalt finns 8 sexleksaker, 6 glidmedel för massage och stimulans, 4 mjuk bondage samt 6 stycken roliga produkter såsom sexspel.  Det är inte så konstigt denna vuxenkalender är förstahandsvalet hos så många.

Måtten på kalendern är cirka 40 cm hög, 27 cm bred och tjockleken uppgår till 12 cm. Skaffa i god tid för att bygga upp er gemensamma förväntan på vad som komma skall i december.

Naughty & Nice kalender 2022 kommer garanterat att pigga upp rätt ordentligt till advent. Ni ges stora möjligheter till att upptäcka nya favoriter inom världen för vuxenleksaker. Du missar väl inte heller att vi har plockat ut några grymma julklappstips på erotiska saker? Klicka på taggen lite längre ner på sidan för att se alla tips.

  • Så snygg design så köp adventskalendern Naughty & Nice i god tid och ha den ståendes framme.
  • Erotiska kalendrar kommer ge en härlig förväntan på när det är dags att öppna första luckan.
  • Med risk för slutförsäljning så är det alltid en bra idé att agera direkt. Skaffa till billigast pris genom att kolla in samtliga butiker nedan. Kanske finns Naughty & Nice adventskalender på kampanj i detta nu!

Nasty & Nice – 4 av 5 plus

Bra betyg i Sveriges största kvällstidning som rankat några omtyckta erotiska adventskalendrar 2022. Med text som bland annat lyder: “En kalender för den som önskar mer sinnlighet än gränsöverskridande erotiska lekar – elegant och lyxig.

Vart finns Naughty and Nice adventskalender 2022 till billigast pris just nu? Jämför butikerna och spar pengar!

Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (joyland)
Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (partykungen)
Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (Sexleksakeeroutlet)
Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (Lustly)
Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (Intima)
Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (mshop)
Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (lastbryggan)
Skaffa naughty & nice adventskalender 2022 (Taboo)