Erotisk kalender med sexleksaker – Naughty & Nice vuxenkalender 2023

Är du på på jakt efter Naughty and Nice adventskalender 2023? Då har du kommit till rätt sajt som guidar dig till de bästa återförsäljarna på nätet!

Går vi på utseende så ger den här lyxiga adventskalendern för vuxna ett gott första intryck. I silverfärgad text står det vad den är, Naughty & Nice 2023. Ett intressant val av erotisk adventskalender till er tro?

Detta är en av de populäraste kalendrarna inom kategorin. Perfekt att överraska sin pojkvän eller flickvän med en sådan här het kalender kommer garanterat göra så att december bli betydligt hetare än annars. Se till att jämföra alla valmöjligheter av erotisk adventskalender med sexleksaker innan ett slutgiltigt beslut fattas.

Naughty and Nice adventskalender 2023 är helt klart en av årets mest intressanta sexleksaks kalender. Har ni aldrig gett varumärket Loveboxxx chansen att visa vad dom kan förut? Då är det helt rätt att klicka hem ert exemplar av sexleksakskalendern Naughty & Nice!

Innehåll i julkalendern 2023

Innehållet i erotiska kalendern Nasty and Nice uppgår till strax över 5000 kronor. Med tanke på att kalenderpriset ligger runt 1500 kronor så är det ett ganska billigt sätt att utforska sexleksaker från varumärket.

Bakom luckorna i “Nasty-kalendern” finner vi massageoljor, ögonbindel, dildos, massagestavar och en paddel för smisk. För att hamna i rätt stämning så bjuder erotikkalendern Naughty & Nice även på doftpinnar! Totalt finns 8 sexleksaker, 5 glidmedel för massage och stimulans, 5 saker för lätt bondage samt 3 stycken roliga produkter såsom sexspel och slutligen 3 luckor för välbefinnande och massage.  Det är inte så konstigt denna vuxenkalender är förstahandsvalet hos så många.

Måtten på kalendern är cirka 40 cm hög, 27 cm bred och tjockleken uppgår till 12 cm. Skaffa i god tid för att bygga upp er gemensamma förväntan på vad som komma skall i december.

Naughty & Nice kalender 2023 kommer garanterat att pigga upp rätt ordentligt till advent. Ni ges stora möjligheter till att upptäcka nya favoriter inom världen för vuxenleksaker. Du missar väl inte heller att vi har plockat ut några grymma julklappstips på erotiska saker? Klicka på taggen lite längre ner på sidan för att se alla tips.

  • Så snygg design så köp adventskalendern Naughty & Nice i god tid och ha den ståendes framme.
  • Erotiska kalendrar kommer ge en härlig förväntan på när det är dags att öppna första luckan.
  • Med risk för slutförsäljning så är det alltid en bra idé att agera direkt. Skaffa till billigast pris genom att kolla in samtliga butiker nedan. Kanske finns Naughty & Nice adventskalender på kampanj i detta nu!

Nasty & Nice – 4 av 5 plus

Bra betyg i Sveriges största kvällstidning som rankat några omtyckta erotiska adventskalendrar 2023. Med text som bland annat lyder: “En kalender för den som önskar mer sinnlighet än gränsöverskridande erotiska lekar – elegant och lyxig.

Vart finns Naughty and Nice adventskalender 2023 till billigast pris just nu? Jämför butikerna och spar pengar!

Frågor & svar – Allt om Naughty & Nice adventskalender 2023

Vad är unikt med Naughty & Nice erotisk adventskalender 2023 jämfört med tidigare eller andra erotiska julkalendrar?

Naughty & Nice erotisk adventskalender 2023 utmärker sig genom sin inklusiva design och omsorgsfullt utvalda produkter. Till skillnad från tidigare år och andra erotiska julkalendrar har denna upplaga fokus på etiskt producerade och miljövänliga produkter. Dessutom har man beaktat en bred målgrupp, vilket gör den lämplig för par av olika sexuell läggning och erfarenhetsnivåer. Innehållet är så diversifierat att den erbjuder något för alla, från lekfulla tillbehör till mer avancerade objekt. Detta gör 2023-års upplaga av Naughty & Nice till ett förstklassigt val för de som letar efter en mångsidig och samvetsgrann erotisk julkalender.


Vilka typer av produkter och överraskningar kan man förvänta sig i Naughty & Nice 2023?

I Naughty & Nice erotisk adventskalender 2023 kan du förvänta dig en exklusiv mix av produkter. Utöver klassiska sexleksaker inkluderar denna upplaga också intima hudvårdsprodukter och exklusiva accessoarer. Varje produkt är noggrant utvald för att ge en överraskning varje dag, vilket uppmuntrar par att utforska och förnya sin intimitet under hela december.


Är denna erotiska adventskalender lämplig för alla par, oavsett sexuell orientering eller erfarenhetsnivå?

Ja, Naughty & Nice 2023 är utformad för att vara inkluderande och lämplig för alla typer av par. Oavsett om du är i ett heterosexuellt eller homosexuellt förhållande, eller om du är ny eller erfaren inom erotiska lekar, finns det något i denna julkalender som kommer att passa dig och din partner.


Hur är produkterna i kalendern etiskt producerade och säkra att använda?

Alla produkter i Naughty & Nice erotisk adventskalender 2023 är etiskt producerade och genomgår rigorösa säkerhetskontroller. Materialen är av högsta kvalitet, och många av dem är även miljövänliga. Detta gör kalendern till ett etiskt och säkert val för de som värdesätter ansvarstagande både i och utanför sovrummet.


Vad säger tidigare användare och recensenter om Naughty & Nice erotisk adventskalender?

Recensionerna av Naughty & Nice erotisk adventskalender är överväldigande positiva. Användare älskar variationen av produkter och den uppmärksamhet som lagts på inklusivitet och etik. Många tipsar om att kalendern är ett utmärkt sätt att lära känna sin partner på en djupare nivå och att varje dag blir en upptäcktsresa i sin egen sexualitet.


Naughty & Nice - Lyxig erotisk adventskalender 2023 - Populär julkalender för vuxna