Adventskalender rea

Adventskalendrar på rea just nu

Vem vill inte skaffa adventskalender till rabatterat pris? Att handla under ordinarie pris är alltid kul och under julen ska pengarna räcka till mycket annat. Den här sidan samlar alla adventskalendrar på rea just nu. Eftersom kalendrarna finns i begränsat antal så finns det både fördelar och nackdelar med att vänta in rea. Fördelen är given, vi spar pengar! Nackdelen är att rean ofta blir i slutet av november när e-handlare vill sälja ut sina lager. En adventskalender från 2023 är inte mycket värd till nästkommande advent. Speciellt inte de som innehåller godis, lakrits, te eller andra livsmedel som har ett bäst-före datum innan det är dags för adventskalendrar nästa gång.

Adventskalender rea pågår dock under hela perioden. Allt från Early Bird priser till slutet av säsongen rea. Det förstnämnda brukar inträffa precis när adventskalendern släpps. Att locka med rea för att införskaffa kalendern är ett sätt för e-handlaren att kickstarta försäljning av adventskalendrar 2023.

Låt tipsen vägleda dig till rean på några av årets bästa och mest eftertraktade adventskalendrar.

Beställ adventskalender på rea med våran exklusiva rabattkod som 10% rabatt på alla kalendrar 2023!

Ange kod: julklappen

Utforska butikens alla adventskalendrar 2023

Ännu en bra butik som erbjuder dig 10% rabatt på alla kalendrar 2023!

Ange kod: julklappen10

Utforska butikens alla adventskalendrar 2023

Risker med att vänta – På billigare adventskalendrar 2023

Likt vi varit inne på redan så är det inte bara fördelar att vänta på rea. Med en efterfråga som bara ökat senaste åren gör det svårt att sia om hur många adventskalendrar som går åt! Många populära kalendrar säljer slut snabbt och finns sen inte att få tag på mera.

Våran känsla är att väldigt många handlare tar det säkra före det osäkra och beställer för få adventskalendrar. Det är bättre att sälja slut snabbt än att riskera stå med ett stort lager när vi kliver in i advent. Synd kan vi tycka då de annars kunde sålt så många flera, tjänat betydligt mycket mer pengar.

Om nu missräkningen skulle vara framme och antalet adventskalendrar är stort när vi närmar oss lucköppning är rea ett bra sätt att sälja ut. Adventskalender rea i slutet kommer alltså främst på sådana adventskalendrar som inte sålt så bra som tänkt.

Early Bird adventskalender

Den säkraste rean på adventskalendrar är de tidiga priserna när kalendern i fråga släpps. Denna rea går under namnet Early Bird och är en morot för att slå till på er favoritkalender i väldigt god tid, till reapris. Konkurrensen mellan handlare är stor då många av oss väljer en adventskalender inom respektive område. Tydligast blir det bland erotisk kalender med sexleksaker och tillbehör. Visst räcker det gott med en erotisk kalender för dig och din partner? Eftersom det finns ett 10-tal olika erotiska kalendrar så är det populärt att släppa kalendern i god tid, samt erbjuda rea i början. På så sätt är det enklare att klippa till på just den erotiska adventskalendern och övriga blir redan överflödiga.

Early Bird adventskalender brukar erbjudas med rea på cirka 20 till 30 procent. Har ni plats att gömma kalendrarna hemma så skulle vi varmt rekommendera att utnyttja den tidiga rean!

Skaffa billig adventskalender – Under Black Friday rean

Black Friday är förmodligen årets största rea, och således ett bra tillfälle att hitta billigare adventskalenders. Numera är dock inte rean endast en dag på fredagen utan prisfesten pågår under en hel vecka. Black Week är det passande namnet för veckan som erbjuder stora rabatter på adventskalendrar, julklappar och det mesta som säljs på nätet.

Nackdelen är att Black Week infaller väldigt nära första advent. Eftersom det inte är många dagar kvar innan lucka ett äntligen får öppnas är det stor risk att just din adventskalender sålt slut redan. Att använda Black Week rea är mer för att skaffa några flera kalendrar. Sådana där du varit sugen på men priset och plånboken hållit dig tillbaka. Se om adventskalender rean består av några fina valmöjligheter att överraska personer du egentligen inte tänkt ge adventskalender. Det kan till exempel vara syskon, föräldrar eller mor-och farföräldrar. Vem skulle inte bli glad av att få en adventskalender så säg?

Adventskalender till barn – Med rabatterat pris

Är det Harry Potter, Lego eller Barbie som är de bästa säljande adventskalendrarna till barn? Här är det oerhört svårbedömt och det bäddar för en stor adventskalender barn rea hos de shoppar med stora lager. Eftersom det finns många barnbutiker med samma sorts produkter bli viljan att sälja ett stort incitament för att rea ut adventskalendrarna till barn. Vi försöker givetvis vara aktiva och lägga över alla barnadventskalendrar med lägre pris här. För att vara på den säkra sidan att missa någon rea så klicka gärna runt på sidan där vi samlar alla adventskalendrar till barn 2023.

  • Att vänta på adventskalender rea består både av fördelen med ett billigare pris, men också av risken med att dina favoritadventskalendrar säljer slut.

  • Genom att ta till vara på den tidiga rean som heter Early Bird gör ni både ett bra klipp och blir försäkrade av att få ett exemplar av den adventskalender ni efterfrågar.

  • Är rean på adventskalendrar tillräckligt bra så kan det vara idé att överraska personer du egentligen inte tänkt ge någon kalender.

Tipsa alla vänner om adventskalender rea så även de kan göra ett klipp.

Sidan uppdaterades 3 juni 2023