Adventskalender med kaffe - Kaffekalender

Alla kaffekalendrar – Adventskalender 2023

Är du en stor fantast av kaffe? Då känns en lyxig kaffekalender som ett bra val till advent 2023. En adventskalender med kaffe kommer ge många goda koppar! Eftersom många kalendrar innehåller lösviktskaffe så passar de bra att dela på med till exempel sin pojkvän eller flickvän. Advent är en tid som kan kräva lite extra kärlek och värme, något som adventskalendrarna med kaffe levererar!

Kaffe-kalendrarna 2023 finns både som nymalet kaffe eller med kaffekapslar. För den senare krävs givetvis en kapselmaskin, så försäkra dig om att personen i fråga äger en sådan maskin om du skulle välja kaffekalendern med kapslar.

Är det en speciell sort av kaffekalender du önskar få tag på? Klipp till i god tid då flera av de populäraste sorterna tenderar att sälja slut många dagar innan den första advent. Då efterfrågan på adventskalendrar med kaffe är svårbedömt så är det en stor risk att vänta på kalender-rean som brukar komma i slutet av november. Vi skulle rekommendera att inte skjuta upp inköpet utan agera idag redan och var säker på att få ett exemplar av kaffekalendern.

Vad som är årets bästa kaffekalender 2023 är det endast du själv som kan ge svar på. En personlig favoritkalender med kaffe är den från Kahls.

2023-06-03T15:32:37+02:00
Kahls kaffekalender - Adventskalender med kaffe 2022

Kahls kaffekalender 2022

24 smaker världen runt står det tryckt på sidan av Kahls kaffekalender. Här får ni möjligheten att följa med en resa runt jorden, kaffets resa. Räcker gott och väl att dela på två personer.

Till butik
2023-06-03T15:08:27+02:00
Estate kaffekalender 2022 - Adventskalender med kaffekapslar

Kaffekalender med kaffekapslar

Är det kapselmaskinen som går varm varje dag och levererar gott kaffe så känns en kaffekalender med kaffekapslar helt rätt att ge till advent. 349 kronor känns som ett okej pris.

Till butik
2023-06-03T15:08:15+02:00
Friends kaffekalender - Adventskalender & julkalender kaffe 2022

Friends kaffekalender

Letar du efter en billig, god och rolig adventskalender till personen som både älskar kaffe & serien Friends? Då är det denna kaffekalendern som gäller till advent 2022!

Till butik
2023-06-03T15:08:08+02:00

Kaffekalender för två

Är du på jakt efter en adventskalender med kaffe som räcker till två personer? Denna lyxiga kaffekalender är optimal att ge till föräldrar, sambo eller paret.

Till butik
2023-06-03T15:07:05+02:00
Kaffekalendern 2022 - Adventskalender Nabo

Nabo kaffekalendern 2022

Klassiska kaffe-adventskalendern från Nabo är för många ett givet förstaval när det kommer till adventskalender med kaffe.

Till butik

Tipsa dina vänner om adventskalendrar med kaffe till advent 2023.

Bra start på dagen - Med färskt kaffe

Kaffekalendern är kanske den adventskalender som ger den absolut bästa starten på dagen. Att starta dagen med att dricka en kopp utsökt kaffe kommer ge kropp och själ en boost för att komma igång bra. Just koffeinet i kaffet är ofta välkommet för att komma igång på morgonen. En kombination av mysfaktor och effekt gör att alla olika kaffekalendrar är väldigt populära

Håll koll på på sajten med jämna mellanrum för att inte missa någon kalendrar 2023. Vi söker av de bästa e-handlarna med jämna mellanrum för att se om de tagit in några nya adventskalendrar med kaffe. Så fort vi ser några nyheter så kommer de upp på julklappen, nätets största samlingssida för kalendrar. Vilken kaffekalender väljer du att njuta av i år?

Vill du överraska med en ny kaffemugg att ge till kalendern? Då kommer ett besök på sidan med julklappstips på muggar hjälpa till att guida till fina muggar. Både för att dricka kaffe och andra drycker.

Tre fördelar med - Adventskalender med kaffe 2023

  1. Kaffe är för många en morgonrutin och startas dagen med att öppna kaffekalendern så är chansen till en fortsatt bra dag stor.
  2. Alla adventskalendrar med kaffe innehåller många olika sorter som innebär att nya favoriter kan upptäckas.
  3. Designen på kaffekalendrarna är ofta väldigt tilltalande och den kan med fördel stå framme på köksbänken eller matbordet.

Andra kategorier - Adventskalendrar 2023

Fanns ingen kaffekalender som föll i smaken? Misströsta inte får vi har tips på många andra goda adventskalendrar 2023! Te är en dryck, som likt kaffe, värmer gott och kan vara ett bra alternativ till kaffekalender. Likaså är det gott med en liten chokladbit till både kaffe och te. Kolla in ett bra utbud av chokladkalendrar eller annan kategori som ni ser nedan. Flera kategorier finns i menyn.

Sidan uppdaterades 3 juni 2023