Spetsa till julgranen med rätt sorts kulor

Julgranskulor - Hitta bästa julkulor på nätet

Julgranskulor som förgyller julgranen

Söker du efter snygga julgranskulor att hänga i granen? Julgranen är en central del i julpyntningen och en tradition sedan långt tillbaka. Det är dock inte granen i sig som avgör hur snygg den kommer bli, utan allt julgranspynt. Mixa stora och små julgranskulor i olika färger som vit, grön, rött och de färger ni gillar bäst. Ja kanske till och med en personliga julgranskulor med foton?

Vi som gör julklappen älskar julen och fokuserar inte bara på julklappstips. Stämning och julkänslan är minst lika viktiga som julklappar, inte sant? Letar du efter exklusiva julgranskulor att förgylla julgranen med så har vi hittat några tips som du finner här på sidan.

Tänk på att speciella designjulgranskulor löper stor risk att sälja slut, speciellt dom vi ger förslag på här. Klipp till redan idag om de finns på lager.

Vilka julgranskulor väljer du i år?

2021-10-18T11:32:26+02:00
Gör egna julgranskulor

Gör egna julgranskulor

Välj själva vad ni fyller upp era julgranskulor med. Ett roligt sätt att belöna barnen på när dom hjälpt till att städa eller lagat julmat.

2022-09-13T18:33:59+02:00
Julgranskulor som går att fylla med dryck

Boozeballs

Precis som ni säkert redan uppfattat är att dessa julgranskulor inte är som vanliga. De fylls med valfri dryck för att få fart på julfesten rejält. Ett roligt inslag med julkänsla.

2021-10-18T11:33:35+02:00
retro julgranskulor

Retro julgranskulor

Önskar ni klä granen i gammalmodig stil så är det några fina julgranskulor i retro design som behövs. Många fina julkulor i rött, grönt, guld och andra färger.

2021-10-18T11:33:46+02:00
Julgranskula med högtalare - Julpynt

Julgranskula med högtalare

Tänk att strömma jullåtar från telefonen direkt till julgranen! Här snackar vi julstämning på en helt ny nivå och det är inget snack om att julklappen kommer göra succé.

2021-10-18T11:37:58+02:00
Romantiskt julgranspynt

Julgranspynt i aluminium

Spetsa till årets julgran med några romantiska "julgranskulor" för att sätta extra kärlek på julstämning. Julklapp som gör sig bäst några dagar innan själva julafton.

2023-07-21T13:51:24+02:00
Lyxiga julgranskulor 2021

Lyxiga julgranskulor

Letar du efter fina julgranskulor att dekorera julgranen med? Kolla in märket som heter By Benson. Superfina kulor som säljs i 16-pack för strax under 500 kr.

2021-11-26T15:05:10+02:00

Appstyrd julgransbelysning

Julgransbelysning gSällan skådad julgransbelysning kommer förvandla julgranen till en färgshow som aldrig förr. Styr belysningen enkelt genom appen. Tidig julklapp till er som vill sätta färg på julen.

2021-10-18T11:39:57+02:00
Julgranskulor med foto

Julgranskulor med foto

Dessa julgranskulor kommer sticka ut i granen då de är med eprsonliga foton. Ett enkelt sätt att göra julen lite mer personlig. Häng upp dom i smyg som en tidig julklapp.

2021-10-18T11:36:04+02:00
Julgranskulor i trä med eget foto

Julgransdekoration i trä

Gör julgranen mer personlig och mer levande genom att hänga i julgransdekoration med egna foton. Materialet på denna "julgranskulor" är lönnfanér. Säljs i 4-pack.

2021-10-18T11:45:57+02:00
Julgranskulor emoji

Julgranskulor emoji

De är med oss varje dag så varför inte hänga upp ett gäng emojis i julgranen? Ett utmärkt sätt att sätta onlineprägel på julstämningen. Lägg upp bild på Instagram kanske?

Handla julgranskulor – Tips på butiker maj 2024

Lyxigt julgranspynt därav många populära julgranskulor.

Roliga, lekfulla & stilrena julgranskulor.. Just nu 76 olika val av julkulor!

Billiga julgranskulor som går helt klart sticker ut från mängden.

Många olika fina & personliga julgranskulor!

Oerhört många valmöjligheter, i alla olika prisklasser!

Pynta hela hemmet med julgranskulor

Om vi lyssnar på namnet julgranskulor så är det lätt att få uppfattningen de endast hör hemma i julgranen. Det går dock att julpynta så mycket mer än endast granen med dessa fina kulor. Vad tror du om att hänga upp några i gardinstången eller i en krok i hatthyllan? Endast du sätter gränser vart dina julgranskulor kan hänga och sprida julkänsla. I dess dagar så finns det många exklusiva julgranskulor som passar ypperligt för att hänga vart du än önskar.

Hur väljer du att pynta granen med julgranskulor? Är du en person som gillar få och väl utvalda kulor eller går du på många olika färger och fyller hela granen? En smaksak såklart och när det kommer till julpynt så finns det inget som är rätt eller fel.

Välj kulorna som intresserar

Är du en bloggare eller väldigt aktiv inom sociala medier? Då antar vi att det blir några Emojisar varje dag. Ja även om du bara skickar många sms så är nog alla dessa Emoji välbekanta vid det här laget. Att föra in den digitala i julgranen är enkelt, du skaffar Emoji julgranskulor.

Är du mer den som gillar foton så är julgranskulorna med egna foton som gjorda för dig.

  • Välj julgranskulor efter din stil i hemmet och den design du kan referera till.
  • Slå till i god tid då julgranspynt har en förmåga att sälja slut snabbt på nätet.
  • Tänk på att julkänslan och allt runt julen är minst lika viktigt som fina julklappar.

Var guiden till julgranskulor bra? Dela gärna sidan med dina vänner.

Sidan uppdaterades 21 juli 2023