Upptäck bästa adventskalender – Stor guide till advent 2023

Letar du efter den perfekta adventskalendern? Välkommen till en omfattande och detaljerad guide över adventskalendrar för 2023, anpassade för både vuxna och barn. Vår plattform erbjuder en insiktsfull översikt över de mest populära och eftertraktade kalendrarna på den svenska e-handelsmarknaden inför den kommande adventssäsongen.

Intresset för adventskalendrar har skjutit i höjden på ett närmast exponentiellt sätt under de senaste åren. Detta beror på att både vuxna och barn söker sätt att addera en extra gnista av förväntan och glädje till december månad. Utbudet är därför enormt och varierat, med allt från tekalendrar och kaffekalendrar till skönhetskalendrar, leksakskalendrar och godiskalendrar. Varje år introduceras också en rad innovativa och spännande nyheter, vilket gör det enkelt att hitta en kalender som passar just dina eller din familjs preferenser.

För de som söker en mer sensuell upplevelse i december, toppar den erotiska adventskalendern listan. Det är det perfekta sättet att överraska din partner och addera en extra dimension av spänning till den första december och framåt.

Julkalender 2023 med 24 luckor – Mysig nedräkning till julafton

Det är också värt att notera att flera av de mest exklusiva adventskalendrarna för 2023 erbjuder ett exceptionellt högt produktvärde. Så låt inte en högre prislapp avskräcka dig utan fokusera istället på den kvalitet och mångfald av produkter eller provsmakningar som kalendern kommer att leverera. Det handlar inte bara om en månad av förväntan och nyfikenhet, utan också om en unik möjlighet att utforska en rad värdefulla och intressanta produkter.

Julklappen.se har som ambition att kontinuerligt vara den mest aktuella och pålitliga guiden på nätet för att hitta den perfekta adventskalendern, oavsett om det är för barn eller vuxna. Om du finner vår kalenderguide användbar, tveka inte att dela den med vänner och bekanta. På så sätt kan fler få möjligheten att uppleva en mer magisk och minnesvärd adventssäsong i år.

Hitta adventskalender – Alla tips till kalendersäsongen 2023

Se våra senast uppdaterade kalendrar 2023 nedan. Flera av Sveriges bästa e-handlare har tagit in adventskalendrar rekordtidigt i år, vilket vi givetvis är oerhört tacksamma för! Önskas förslag efter kategori så går det att välja inriktning en bit ner på sidan. Ta som vana att kolla in här på bästa guiden för att hitta adventskalender 2023 med jämna mellanrum. Från början av september så kommer nya spännande adventskalendrar att läggas in på sajten, mer eller mindre dagligen.

Tips: Klicka in till den aktuella adventskalendern för att se vilka butiker som säljer den till kalendersäsongen 2023. Då ökar dina chanser att hitta kalendern till billigast pris!

2023-11-22T12:11:22+02:00
MyMuesli grötkalender 2023 - Adventskalender med gröt

MyMuesli grötkalender 2023

Godaste gröten ni någonsin njutit av under advent levereras i grötkalendern från MyMuelsli. Bättre start på dagen är svårt att få! Kalender till alla som älskar gröt.

2023-11-22T12:11:13+02:00
Marvel adventskalender 2023

Marvel adventskalender

Superhjältar och superskurkar från Marvel kommer göra advent till en tid i filmens och fantasins tecken. En adventskalender till barn som älskar Marvel helt enkelt.

2023-11-18T14:36:25+02:00
Kahls adventskalender 2023 - Kaffekalender

Kahls kaffekalender 2023

24 smaker världen runt står det tryckt på sidan av Kahls kaffekalender. Här får ni möjligheten att följa med en resa runt jorden, kaffets resa. Räcker gott och väl att dela på två personer.

2023-11-18T14:34:21+02:00
Molton Brown adventskalender 2023 - Julkalender män

Molton Brown adventskalender 2023

Många män har Molton Brown som sitt favoritmärke och vill du skämma bort dig själv eller någon man du gillar extra mycket är det Molton Browns adventskalender du ska välja!

Lyxigaste valet till män!?

  • OBS: Visste du att julklappen.se ger tips på över 200 stycken adventskalendrar som säljs online? Ladda gärna flera kalendertips för att maximera dina chanser att hitta bästa adventskalender 2023!

Inriktade förslag på kalendrar – Välj ert favoritområde 2023

Letar ni efter den perfekta adventskalendern? Vår guide presenterar de mest populära kategorierna för 2023, allt för att matcha era unika preferenser. Är ni teälskare? Då kommer en tekalender att ta er på en smakfull resa genom december. Föredrar ni något sötare? Godiskalendrar erbjuder en daglig dos av lycka med allt från choklad till gourmetgodis. Vi har även alternativ inom skönhetsprodukter, leksaker och mer, så att ni enkelt kan hitta en kalender som gör er nedräkning till julafton extra speciell. Utforska de hetaste kategorierna för advent 2023 och hitta er ultimata kalender.

Tekalender - Adventskalender med te - Advent 2023

Kalendern som passar att ge till alla 💞

Fyra valmöjligheter av tekalender 👍

Sminkkalender & Skönhetskalender - Adventskalendrar 2023 med nagellack, smink, badbomber

Se alla populära smink och-skönhetskalendrar 💆

Bland annat Rituals, Body Shop med flera 🎅

Erotisk adventskalender

Hetaste erotiska kalendrarna med vuxenleksaker 2023 💋

För en erotisk advent, själv eller tillsammans 💏

Ölkalender 2023 - Adventskalender med öl - Gör egen julkalender

Snygg kartong-kalender att fylla med egen öl 🍻

Ölkalendern är ett måste för alla som älskar öl 💯

Adventskalender lakrits - Lakritskalender

Adventskalendrarna från bland annat Johan Bülow och Lakritsfabriken 😀

Unna dig själv eller ge bort en adventskalender till den som förtjänat 🙌

Adventskalender godis - Godiskalender

Gör advent godare med en godiskalender 🍬

Så många delikata valmöjligheter av godiskalendrar 2023 ❗

Adventskalender kaffe & kaffekalender

Kaffekalender är adventskalendern att välja till kaffefantasten ☕

Passar utmärkt att kombinera tillsammans med en chokladkalender 🍫

Adventskalender barn

Adventskalender till barn består nästan alltid av godis eller leksaker 👼

Kanske den enda tiden på året då det är tillåtet att äta godis varje dag 🍭

Adventskalender choklad - Chokladkalender

Chokladkalendrarna är omtyckta av både vuxna och barn i alla åldrar 👌

En klassisk adventskalender som finns i många olika upplagor 2023 👍

Adventskalender 2023 - Doftljus

Eldiga julklappstips

Förgyller atmosfären i hemmet och höjer mysfaktorn i december!

Adventskalender 2023 - Strumpor

Kalendrar som kommer bjuda på nya strumpor hela advent lång.

Adventskalender 2023 - Pussel

Kalendrar för både barn & vuxna som älskar pussel.

Adventskalender 2023 - Pojkvän

Upptäck de senaste tipsen på adventskalender till pojkvän 2023. Fokus på hetta och kvalité.

Adventskalender 2023 - Flickvän

Tips på smink, hudvård och vuxenkalendrar till tjejen i ditt liv.

Adventskalender 2023 - Pappa

Kalendertips på lakrits, choklad, öl och manlig hudvård till pappa.

Adventskalender 2023 - Mamma

Kaffe, te och personliga tips på adventskalendrar till mamma.

Adventskalender 2023 - Gör egen DIY julkalender

Skapa en helt unik adventskalender till advent 2023.

Adventskalender 2023 - Män

Tips på typiskt manliga kalendrar just nu.

Adventskalender 2023 - Kvinna

Hitta adventskalender till kvinnor, oavsett vem hon är för dig.

Direkt till butikernas utbud – Handla julkalender december 2023

Tycker du det är svårt att hitta bra butiker som säljer adventskalendrar 2023? Här nedan har vi sammanställd de e-handlare som vi tycker är bäst på adventskalendrar! Besök så många som möjligt och öka dina chanser att hitta din tilltänka adventskalender till billigast pris. De kommer direkt till respektives butik med kalandrar 2023.

Adventskalender - Stort utbud av julkalendrar 2023

Stället ingen som söker efter adventskalender 2023 vill missa. Sveriges bästa utbud med strax över 100 olika julkalendrar för alla smaker!

Adventskalendrar med lakrits & choklad
julklappar smartphoto
Adventskalender med egna foton & bilder

Väldigt populär chokladkalender där du väljer vilka foton som ska hamna på chokladen. Träffsäker adventskalender till pojkvän eller flickvän, inte sant?

Chokladkalender - Adventskalender 2023

Bra utbud av främst chokladkalendrar där några riktiga storsäljare sticker ut. Som exempelvis Oreo, Kinder, Lindt, Toblerone & Ferrero!

Adventskalender 2023 - Designtorget

Stället som säljer Nabo kaffe- och tekalender!

Topplistan på adventskalendrar 2023 - Din optimala guide för att hitta tips på bästa adventskalender

Vuxna vill fira advent – Med goda julkalendrar

Att adventskalendrar endast är till för barn är en vanlig missuppfattning. Under de senaste åren så har utbudet av adventskalender till vuxna ökat rejält. Smink, delikatessgodis eller drycker som kaffe och te är några exempel på vad sådana adventskalendrar innehåller.

När en del hör ordet vuxenkalender så tänker de på de erotiska adventskalendrarna. För 4-5 år sedan så var de väldigt begränsade till antalet men i år finns det ganska många erotiska kalendrar att välja bland. Fyllda med vuxenleksaker, som ofta har ett värde på många gånger adventskalenderns pris, har gjort dem populära att överraska sin pojkvän eller flickvän med.

Säkra val som passar de flesta

De två adventskalendrar vi skulle tro flest vuxna önskar sig är kaffekalendern respektive tekalendern. Att få 24 dagar fram till jul med en enda lång smakprovning av kaffe eller te är något väldigt få skulle tacka nej till. Varför är just dessa adventskalendrar så omtyckta då? December är ofta en kall och grå månad i stora delar av Sverige. Första snön har inte hunnit lägga sig och temperaturen pendlar mellan minus och plus. Slask och allmänt ruggigt kan ofta bli resultatet. Vad passar inte då bättre än att kunna värma sig med en kopp varmt kaffe eller te?

  • En klassisk tekalender från Andersson & Thunman är förmodligen en av de mest sålda adventskalendrarna till vuxna
  • Kahls kaffe-adventskalender är en av de absolut mest åtråvärda kalendrarna med kaffe.

Även inom dryckesområdet har antal adventskalendrar ökat kraftigt. Sajten adventskalendern.se ger tips på inte mindre än 8 olika tekalendrar till advent. Kaffekalendrar finns det 2 förslag på och en gissning är att de kommer bli betydligt fler till den kommande advent. Priserna varierar kraftig så det finns en adventskalender för varje plånbok så att säga.

Se sidan där vi samlat några populära adventskalendrar för vuxna >

Adventskalendrar till alla barn – Lekfulla & goda

Gå tillbaka 10 år i tiden så var majoriteten av alla adventskalendrar för barn. Att öppna en lucka och få en god chokladbit var en dröm för så många barn! Dagens adventskalendrar 2023 består av så mycket annat än endast choklad.

Om inte just chokladkalendrar föredras så är valmöjligheterna på andra sorter oerhört stor. De flesta större karaktärerna samt märkena har sina egna kalendrar. Som Harry Potter, Star Wars, My Little Pony, Fifa, Barbie, Fortnite och så många andra.

Hittar du ingen bra adventskalender till barn så varför inte göra en egen adventskalender? Fyll boxarna med godis, leksaker och annat smått och gott som du vet att barnet gillar. En helt unik adventskalender till just ditt barn så att säga.

Julhandeln tidigareläggs

Enligt vår statistik så kickar sökandet efter julklappar igång allt tidigare. När det gäller adventskalender så är mönstret detsamma. Flera av de kalendrar med högst efterfråga tenderar att sälja slut tidigt. Ibland så tidigt som i oktober! Så en stående rekommendation är att inte skjuta upp adventskalender-köpet utan agera på direkten. För att vara säker på att ert barn får sin favoritadventskalender.

Ofta bra produktvärden – Innehåll i adventskalendrarna

Beroende på vilken adventskalender det handlar om så varierar värdet av innehållet. Ett område som brukar leverera ett rejält övervärde är skönhetskalendrarna samt de erotiska adventskalendrarna. Genom en adventskalender så har producenten en ypperligt tillfälle att skaffa nya stamkunder. Att locka med 24 små, och stor, prover från deras kollektion gör så att många återkommer.

En stor förklaring varför populariteten för adventskalendrar har gått upp så mycket är bland annat att värdet överstiger priset vi får betala.

Och de lite dyrare kalendrarna..

När det handlar om godiskalendrar som lakrits, choklad eller annat gott så gäller dock det omvända. Kilopriset brukar ticka upp rätt rejält i förhållande till att köpa en påse lösgodis i mataffären. Detsamma gäller kaffe och te. Vi tycker dock inte priset ska avskräcka, utan se din adventskalender som en möjlighet att prova många olika tesorter, eller vad än innehållet är. Den absolut dyraste sorten bör vara popcorn-adventskalendrarna med smaksatta popcorn. Den lätta vikten till förhållande till priserna runt 200-300 kronor gör att kilopriset sticker upp i skyarna. Värt att tänka på är att det är svårt att få tag på så många olika smaker av popcorn. Fundera på vad varje dag är värt och längtan efter att öppna luckan.

Vi betalar för en helhetsupplevelse där spänning, utseende och innehåll bör räknar in i priset för din adventskalender 2023.

Adventskalendrar 2023

Vad är en adventskalender?

Adventskalendrar har gått från att vara en simpel nedräkning till julafton till att bli ett väsentligt element i det moderna julfirandet. Med varje lucka som öppnas från den 1:a till den 24:e december, deltar vi i en känslofylld ritual som utgör mycket mer än en simpel nedräkning. Varje ögonblick av lucköppning blir i sig en minnesvärd händelse, ofta lika laddad med förväntan och glädje som en mini-julklapp. Kalenderns sista lucka, den som öppnas den 24:e december, betraktas ofta som kronan på verket, en särskilt utsökt överraskning som serverar som en grandios avslutning på denna 24-dagars resa.

I dagens digitaliserade samhälle har utbudet av adventskalendrar exploderat, vilket erbjuder en aldrig tidigare skådad möjlighet att personifiera din nedräkning till jul. Föreställ dig att kombinera en tekalender fylld med exotiska blandningar från hela världen med en popcornkalender som varje dag erbjuder en ny spännande smak. Eller varför inte blanda en chokladkalender med en skönhetsproduktkalender för att skapa en hel månad av små dagliga lyxögonblick? Oavsett dina preferenser möjliggör detta breda utbud att varje dag i december kan bli en unik och skräddarsydd upplevelse, där varje ögonblick glänser med sin egen speciella lyster.

Överraska din partner – Julkalender till pojkvän eller flickvän

Att finna den perfekta adventskalendern för din partner kan vara en ovärderlig upplevelse som lägger till en extra gnista i julfirandet. Om din pojkvän är en godisentusiast, föreställ dig hans glädje när han varje dag kan njuta av gourmetchoklad, finlakrits eller exotiska smaksatta popcorn. Å andra sidan, om det är en adventskalender för din flickvän som du söker, varför inte överväga en exklusiv skönhetskalender från Rituals, eller kanske en annan kalender som är fokuserad på hennes specifika intressen och smak?

År 2023 verkar vara en banbrytande period för adventskalendrar, med ett närmast överväldigande antal alternativ att välja mellan. Denna mångfald inkluderar allt från traditionella till mer djärva val, som erotiska adventskalendrar. Sådana kalendrar erbjuder ett unikt sätt att utforska en värld av vuxenleksaker tillsammans, allt medan ni njuter av en daglig dos av pirrande spänning. Dessutom är det ofta ekonomiskt fördelaktigt att köpa en sådan kalender, då det sammanlagda värdet på innehållet ofta överstiger själva kalenderpriset.

Denna diversifiering är inte bara begränsad till personliga kalendrar, många varumärken har hakat på trenden för att visa upp ett brett spektrum av deras produkter. Detta är en intelligent strategi, eftersom de som uppskattar kalenderns innehåll är benägna att bli återkommande kunder.

För de som är intresserade av att fördjupa sig i bakgrunden till denna älskade jultradition, kan man läsa mer om historien kring adventskalendrar och julkalendrar på Wikipedia. Det är fascinerande att se hur denna enkla idé har utvecklats till att bli en så central del av våra moderna julfiranden.

  • Om du har fått nys om en adventskalender som lockar dig så är Julklappens råd att du inte dröjer med din beställning. Efterfrågan på dessa säsongsbetonade produkter är ofta mycket hög, och många kalendrar säljer tyvärr slut långt innan första advent har ringt in. Detta är särskilt sant för de mer unika eller eftertraktade varianterna. För att undvika besvikelse, agera proaktivt och säkra din kalender i god tid.

  • När det kommer till vem som kan njuta av en adventskalender, är det viktigt att belysa att dessa inte bara är för barn. De finns i en mångfald av utformningar och teman som passar människor i alla åldrar. Överväg att glädja dina föräldrar med varsin kalender fylld av spännande innehåll. Det kan vara allt från gourmetgodis till skönhetsprodukter eller tematiska prylar. En väl vald adventskalender kan verkligen addera en extra dos magi till julens förväntan.

  • Slutligen, om du redan har investerat i en eller flera adventskalendrar, rekommenderar vi att du håller dem gömda fram till den första advent. Det finns något alldeles särskilt med att vakna upp den första december och upptäcka att en kalender väntar på dig. Det är en förtrollande start på julmånaden som laddar upp med förväntan och glädje, och det blir en överraskning som skänker extra värme i vintermörkret.

Därför hittar du adventskalender 2023 – På julklappen.se

Att hitta sin adventskalender 2023 till billigast pris är något vi alla vill, inte sant? Därför gör du helt rätt i att kolla in julklappens stora guide till adventskalendrar varje gång du är på jakt efter en adventskalender! Som du kan se så består de flesta tips fler valmöjligheter vart den aktuella kalendern finns att köpa. På så sätt går det väldigt fort att skaffa sig en överblick om vilken e-handlare som erbjuder denna adventskalender till billigast pris, just nu.

Vi försöker alltid få till närgående samarbeten med återförsäljare av adventskalendrar. Ibland kan de erbjuda dig som besökare en rabattkod på adventskalender från deras butik på nätet. Givetvis är det något som vi gör vårat bästa för att lyfta fram här på sidan, så du kan handla adventskalender 2023 till absolut bästa priserna.

All lycka i jakten efter årets mest lämpande adventskalender! Och du, du missar väl inte att kolla in alla julklappstips 2023 här på sajten. Guldkornen av julklappar är utvalda och alla tips kommer garanterat underlätta jakten efter bra julklappar 2023 en hel del.

Sprid guiden för att hitta rätt adventskalender 2023 så även dina vänner får en mysig advent.

Adventskalender 2023

Sidan uppdaterades 23 november 2023