Välj kategori eller se alla adventskalendrar genom att scrolla neråt på sidan

Adventskalender te

Kalendern som passar att ge till alla 💞

Fyra valmöjligheter av tekalender 👍

sminkkalender & skönhetskalender

Se alla populära smink och-skönhetskalendrar 💆

Bland annat Rituals, Body Shop med flera 🎅

Erotisk adventskalender

Hetaste erotiska kalendrarna med vuxenleksaker 2020 💋

För en erotisk advent, själv eller tillsammans 💏

ölkalender 2020

Snygg kartong-kalender att fylla med egen öl 🍻

Ölkalendern är ett måste för alla som älskar öl 💯

Adventskalender lakrits

Adventskalendrarna från bland annat Johan Bülow och Lakritsfabriken 😀

Unna dig själv eller ge bort en adventskalender till den som förtjänat 🙌

Adventskalender godis

Gör advent godare med en godiskalender 🍬

Så många delikata valmöjligheter av godiskalendrar 2020 ❗

Adventskalender kaffe & kaffekalender

Kaffekalender är adventskalendern att välja till kaffefantasten ☕

Passar utmärkt att kombinera tillsammans med en chokladkalender 🍫

Adventskalender barn

Adventskalender till barn består nästan alltid av godis eller leksaker 👼

Advent kanske är det enda tiden på året då det är tillåtet att äta godis varje dag 🍭

Adventskalender choklad

Chokladkalendrarna är omtyckta av både vuxna och barn i alla åldrar 👌

En klassisk adventskalender som finns i många olika upplagor 2020 👍

Alla valmöjligheter på adventskalendrar 2020

Visst verkar det som om alla vill ha en adventskalender nu för tiden? Mest anmärkningsvärt är att utbud för vuxna skjutit upp så mycket, men det tackar vi givetvis för! Vi vuxna vill på ett liknande sätt som barn ha en mysig december och dagliga adventsluckor för att ladda upp inför julen.

De bästa och mest aktuella adventskalendrarna i Sverige finns här på sidan. Börja med att scrolla igenom dem alla. Som ett resultat så kommer era chanserna att hitta er bästa adventskalender 2020 säkert att öka markant. Vilken adventskalender blir er favorit i år?

OBS: Notera att många av kalendrarna är från 2019. Allt eftersom de kommer in i slutet på september så kommer vi uppdatera Sveriges största guide för att hitta er bästa adventskalender.

2020-06-07T23:28:54+02:00

Proseccokalender

Är du eller någon vän en fantast av Prosecco? Då är en proseccokalender något att satsa på till första advent. Just denna modell har 12 luckor och innehåller en massa fin som sätter guldkant på nästa Prosecco.

➯ Ladda flera julklappstips 🎁

Vägledning till bästa adventskalender för en mysig advent

Eftersom majoriteten av oss vill ha en adventskalender så behövdes en sida som samlar alla kalendrar. Just en sådan guide har du precis surfat in till här. Ni finner förmodligen i särklass den mest komplett sammanställningen av adventskalendrar till både vuxna och barn som finns tillgängligt i Sverige till advent 2020.

Under de senaste åren har utbudet av kalendrarna ökat i en lavinartad takt. Nu för tiden vill såväl vuxna som barn pigga upp december med en god, spännande eller rolig adventskalender. Och visst finns det ett otroligt bra utbud av olika sorters kalendrar! Tekalendrar, kaffekalendrar, skönhetskalendrar, adventskalender med leksaker eller godis är endast några få exempel på vad som kan finnas i adventskalendrarna nu för tiden. Varje år kommer några spännande kalendernyheter, så det är lätt att hitta en kalender som tilltalar dina önskemål.

24 luckor, som de flesta kalendrar består av, är en nedräkning till julafton den 24 december. Många av de dyraste och mest exklusiva kalendrarna har ett väldigt högt produktvärde. Innehållet kan mycket väl ses som en tidig julklapp, varje dag.

Ska pappa, bror eller pojkvän få adventskalendern? Då blir bästa tipsen att klicka in för att se utbudet på lakritskalendrar eller chokladkalendrar. Är det mamma, syster eller flickvän adventskalendern är till så är alltid de med skönhetsprodukter som smink, hudvård och parfym ett säkert val. Önskar du och din partner en erotisk advent tillsammans? Den kategori som vuxit kraftigast på slutet när det handlar om adventskalender till partner är de erotiska adventskalendrarna.

Sajten julklappen har som målsättningen att göra nätets bästa guide för att hitta adventskalender 2020.

Adventskalender för vuxna

Att adventskalendrar endast är till för barn är en vanlig missuppfattning. Under de senaste åren så har utbudet av adventskalender till vuxna ökat rejält. Smink, delikatessgodis eller drycker som kaffe och te är några exempel på vad sådana adventskalendrar innehåller.

När en del hör ordet vuxenkalender så tänker de på de erotiska adventskalendrarna. För 4-5 år sedan så var de väldigt begränsade till antalet men i år finns det ganska många erotiska kalendrar att välja bland. Fyllda med vuxenleksaker, som ofta har ett värde på många gånger adventskalenderns pris, har gjort dem populära att överraska sin pojkvän eller flickvän med.

Säkra val som passar de flesta

De två adventskalendrar vi skulle tro flest vuxna önskar sig är kaffekalendern respektive tekalendern. Att få 24 dagar fram till jul med en enda lång smakprovning av kaffe eller te är något väldigt få skulle tacka nej till. Varför är just dessa adventskalendrar så omtyckta då? December är ofta en kall och grå månad i stora delar av Sverige. Första snön har inte hunnit lägga sig och temperaturen pendlar mellan minus och plus. Slask och allmänt ruggigt kan ofta bli resultatet. Vad passar inte då bättre än att kunna värma sig med en kopp varmt kaffe eller te?

Även inom dryckesområdet har antal adventskalendrar ökat kraftigt. Sajten adventskalendern.se ger tips på inte mindre än 8 olika tekalendrar till advent. Kaffekalendrar finns det 2 förslag på och en gissning är att de kommer bli betydligt fler till den kommande advent. Priserna varierar kraftig så det finns en adventskalender för varje plånbok så att säga.

Adventskalender till barn

Gå tillbaka 10 år i tiden så var majoriteten av alla adventskalendrar för barn. Att öppna en lucka och få en god chokladbit var en dröm för så många barn! Dagens adventskalendrar 2020 består av så mycket annat än endast choklad. Visst är de goda varianterna som Kinder Maxi adventskalender och Delicato adventskalender fortfarande några av favoriterna.

Om inte just chokladkalendrar föredras så är valmöjligheterna på andra sorter oerhört stor. De flesta större karaktärerna samt märkena har sina egna kalendrar. Som Harry Potter, Star Wars, My Little Pony, Fifa, Barbie, Fortnite och så många andra.

Hittar du ingen bra adventskalender till barn så varför inte göra en egen adventskalender? Fyll boxarna med godis, leksaker och annat smått och gott som du vet att barnet gillar. En helt unik adventskalender till just ditt barn så att säga.

Julhandeln tidigareläggs

Enligt vår statistik så kickar sökandet efter julklappar igång allt tidigare. När det gäller adventskalender så är mönstret detsamma. Flera av de kalendrar med högst efterfråga tenderar att sälja slut tidigt. Ibland så tidigt som i oktober! Så en stående rekommendation är att inte skjuta upp adventskalender-köpet utan agera på direkten. För att vara säker på att ert barn får sin favoritadventskalender.

Bra produktvärde – Prisvärd adventskalender 2020

Beroende på vilken adventskalender det handlar om så varierar värdet av innehållet. Ett område som brukar leverera ett rejält övervärde är skönhetskalendrarna samt de erotiska adventskalendrarna. Genom en adventskalender så har producenten en ypperligt tillfälle att skaffa nya stamkunder. Att locka med 24 små, och stor, prover från deras kollektion gör så att många återkommer.

En stor förklaring varför populariteten för adventskalendrar har gått upp så mycket är bland annat att värdet överstiger priset vi får betala.

Och de lite dyrare kalendrarna..

När det handlar om godiskalendrar som lakrits, choklad eller annat gott så gäller dock det omvända. Kilopriset brukar ticka upp rätt rejält i förhållande till att köpa en påse lösgodis i mataffären. Detsamma gäller kaffe och te. Vi tycker dock inte priset ska avskräcka, utan se din adventskalender som en möjlighet att prova många olika tesorter, eller vad än innehållet är. Den absolut dyraste sorten bör vara popcorn-adventskalendrarna med smaksatta popcorn. Den lätta vikten till förhållande till priserna runt 200-300 kronor gör att kilopriset sticker upp i skyarna. Värt att tänka på är att det är svårt att få tag på så många olika smaker av popcorn. Fundera på vad varje dag är värt och längtan efter att öppna luckan.

Vi betalar för en helhetsupplevelse där spänning, utseende och innehåll bör räknar in i priset för din adventskalender 2020.

Vad är en adventskalender?

Nästan alla adventskalendrar består av 24 luckor. Bakom varje lucka så gömmer sig en överraskning som vi gärna kan se som en liten julklapp. Varje dag mellan den 1 till och med den 24 december så öppnar vi luckorna i turordning. Den sista dagen brukar bjuda på något alldeles extra som en slags final på adventskalendern.

I och med att det finns så många olika sorts adventskalendrar så kan vi med fördel ta del av flera stycken. En tekalender passar bra att kombinera tillsammans med en popcornkalender. Eller den kombination som ni än tycker verkar passande.

Årets kalendernyheter till advent 2020

Nästan alla, eller majoriteten, av alla adventskalendrar nyheter för 2020. Ett fåtal är exakt detsamma som fjolårets varianter. Några helt nya är till exempel adventskalendern med fläsksvålar. Snacka om att överraska stort, för ingen kan väl tänka sig att få fläsksvålar i sin adventskalender?

Överraskningsmomentet tycker vi är avgörande för hur pass bra en kalender bli mottagen. Att välja en inriktning som du vet personen i fråga gillar, men aldrig kan tänka sig att få är den optimala succén när det handlar om att ge bort en adventskalender.

Toppval av adventskalender till pojkvän eller flickvän

Lust att ge din pojkvän en godiskalender så han kan få njuta av smarrig choklad, lakrits eller smaksatta popcorn hela advent? Eller är det en adventskalender till flickvän som står på inköpslistan? Överraska med tjejernas favoritadventskalender från Rituals. Eller ge henne en kalender som faller väl in med hennes smak och intressen.

Oavsett vilket tycke just din partner har så finns det extremt många adventskalendrar att välja på 2020. Året kommer förmodligen bli känt för att vara tillfället då alla dessa underbara adventskalendrar expandera rejält till antal. Ett val som många väljer ge sin älskling är en erotisk adventskalender. En pirrig kalender som gör att ni kan utforska en värld av vuxenleksaker tillsammans. Värdet på leksakerna i kalendrarna är oftast extremt fördelaktig om vi ser produktvärde mot kalenderpris. För övrigt så gäller det många andra kalendrar också. Varumärken vill ta detta tillfälle i ack för att kunna vissa upp en stor del av deras produktsortiment. Gillar ni redan innehållet är chansen stor att ni blir återkommande kunder, eller hur?

Smaken är som sagt olika och det är förhoppningsvis du som vet bäst vad din pojkvän/flickvän vil ha för adventskalender.

  • Vänta inte att beställa den adventskalender du är sugen på. Då efterfrågan är stor så säljer tyvärr många kalendrar slut väldigt långt innan första advent.

  • Adventskalendrar är både för barn och vuxna. Överraska mamma och pappa med varsin spännande kalender!

  • Håll adventskalendrarna du köper gömde till den första advent och låt de bli en överraskning då. Att vakna på morgonen den första december och få syn på sin kalender är helt klart en bra start på julmånaden.