Adventskalendrar för både barn och vuxna

Sugen på att skaffa en rolig, vårdande eller god adventskalender? En bra tanke, vi tycker att alla ska få minst en adventskalender! Alla dessa adventskalendrar har 24 luckor, där varje lucka döljer en liten överraskning. Varje dag under advent, eller rättare sagt mellan första december fram till julafton, så öppnar vi en lucka i adventskalendern per dag.

Kalendrarna innehåller det mesta du kan tänka dig, och varje år kommer nya spännande adventskalendrar ut. Väljer du en adventskalender med godis, smink, leksaker eller något annat är helt beroende på vem som ska få adventskalendern. Är den till pappa, bror eller pojkvän så skulle tipsen bli att kolla närmare på lakritskalendrar eller chokladkalendrar. Är det mamma, syster eller flickvän som ska få adventskalendern så blir tipsen kalendrarna med skönhetsprodukter som smink, hudvård och parfym.

Tekalendern eller kaffekalendern är alltid omtyckta att få av nästan alla. Perfekt att ge till mormor, farmor, morfar eller farfar, eller hur? Den här sidan ger tips på några av årets bästa adventskalender som vi hittat runt om på nätet.

Se till att skaffa dina kalendrar i god tid då många sorter sålt slut väldigt tidigt de senaste åren. Ibland redan i oktober, så vänta inte.

Tips på adventskalendrar till advent 2020

Adventskalender 2019
2019-11-13T15:54:32+02:00

Sminkkalender

Är det en sminkkalender som inte kostar skjortan du söker efter? Den här kostar 249 kronor och innehåller lite av varje. Finns absolut mer exklusiva men trots det en fin kalender.

➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Ladda flera tips på adventskalender

Förslag på erotiska adventskalendrar

Önskar du ge bort en adventskalender som får det att hetta till rejält under advent? Då är det en erotisk adventskalender som gäller och här ser du vilka det finna att välja bland till advent 2020.

Adventskalendrar för vuxna

Att adventskalendrar endast är till för barn är en vanlig missuppfattning. Under de senaste åren så har utbudet av adventskalender till vuxna ökat rejält. Smink, delikatessgodis eller drycker som kaffe och te är några exempel på vad sådana adventskalendrar innehåller.

När en del hör ordet vuxenkalender så tänker de på de erotiska adventskalendrarna. För 4-5 år sedan så var de väldigt begränsade till antalet men i år finns det ganska många erotiska kalendrar att välja bland. Fyllda med vuxenleksaker, som ofta har ett värde på många gånger adventskalenderns pris, har gjort dem populära att överraska sin pojkvän eller flickvän med.

Säkra kalendrar till vuxna

De två adventskalendrar vi skulle tro flest vuxna önskar sig är kaffekalendern respektive tekalendern. Att få 24 dagar fram till jul med en enda lång smakprovning av kaffe eller te är något väldigt få skulle tacka nej till. Varför är just dessa adventskalendrar så omtyckta då? December är ofta en kall och grå månad i stora delar av Sverige. Första snön har inte hunnit lägga sig och temperaturen pendlar mellan minus och plus. Slask och allmänt ruggigt kan ofta bli resultatet. Vad passar inte då bättre än att kunna värma sig med en kopp varmt kaffe eller te?

Även inom dryckesområdet har antal adventskalendrar ökat kraftigt. Sajten adventskalendern.se ger tips på inte mindre än 8 olika tekalendrar till advent. Kaffekalendrar finns det 2 förslag på och en gissning är att de kommer bli betydligt fler till den kommande advent.Priserna varierar kraftig så det finns en adventskalender för varje plånbok så att säga.

Årets kalendernyheter till advent 2020

På ett sätt så är alla, eller majoriteten, av alla adventskalendrar nyheter för 2020. Ett fåtal är exakt detsamma som fjolårets varianter. Några helt nya är till exempel adventskalendern med fläsksvålar. Snacka om att överraska stort, för ingen kan väl tänka sig att få fläsksvålar i sin adventskalender?

Just överraskningsmomentet tycker vi är avgörande för hur pass bra en kalender bli mottagen. Att välja en inriktning som du vet personen i fråga gillar, men aldrig kan tänka sig att få är den optimala succén när det handlar om att ge bort en adventskalender.

Toppval till pojkvän eller flickvän

Ska du ge din pojkvän en godiskalender så han kan få njuta av smarrig choklad, lakrits eller smaksatta popcorn hela advent? Eller är det en adventskalender till flickvän som står på inköpslistan? Överraska med tjejernas favoritadventskalender från Rituals. Eller ge henne en kalender som faller väl in med hennes smak och intressen.

Oavsett vilket tycke just din partner har så finns det extremt många adventskalendrar att välja på 2020. Året kommer förmodligen bli känt för att vara tillfället då alla dessa underbara adventskalendrar expandera rejält till antal. Ett val som många väljer ge sin älskling är en erotisk adventskalender. En pirrig kalender som gör att ni kan utforska en värld av vuxenleksaker tillsammans. Värdet på leksakerna i kalendrarna är oftast extremt fördelaktig om vi ser produktvärde mot kalenderpris. För övrigt så gäller det många andra kalendrar också. Varumärken vill ta detta tillfälle i ack för att kunna vissa upp en stor del av deras produktsortiment. Gillar ni redan innehållet är chansen stor att ni blir återkommande kunder, eller hur?

Smaken är som sagt olika och det är förhoppningsvis du som vet bäst vad din pojkvän/flickvän vil ha för adventskalender.

  • Vänta inte att beställa den adventskalender du är sugen på. Då efterfrågan är stor så säljer tyvärr många kalendrar slut väldigt långt innan första advent.

  • Adventskalendrar är både för barn och vuxna. Överraska mamma och pappa med varsin spännande kalender!

  • Håll adventskalendrarna du köper gömde till den första advent och låt de bli en överraskning då. Att vakna på morgonen den första december och få syn på sin kalender är helt klart en bra start på julmånaden.