Julklappstips på graverat, broderat och framkallat

Personliga julklappar & julklappstips - För julen 2020

Vad önskar du ge som personlig julklapp?

Personifierade julklappar med gravyr & brodyr

Att ge en personlig julklapp som är helt unik till personen i fråga är ett val som nästan alltid blir oerhört uppskattad. Gravyr, framkallning eller brodyr är några exempel på hur vilka produkter som helst kan förvandlas till riktigt fina personliga julklappar.

Hur går man tillväga för att hitta den bästa julklappen inom området då? Eftersom vi plockat ut alla guldkorn från några av Sveriges absolut bästa e-handlare inom personliga presenter så går det snabbt. Scrolla igenom alla personliga julklappstips så kommer du bli betydligt säkrare på vilka julklappar som ska ges bort till julen 2021.

Med anledning av julklapparnas unik karaktär vill alla ha personliga gåvor, och även ge bort. Eftersom produkterna blir personifierade så finns det endast ett exemplar som är gjort enbart för mamma, pappa eller vem du än väljer ge din personlig julklapp 2021 till.

Har du ett riktigt bra foto från året som gått? Då är valmöjligheterna stora eftersom det finns fler fotoprodukter än aldrig förr. Fotokudde, fotomugg eller foto-nyckelring är endast några exempel på bra julklappar som kommer skänka många goda minnen från året som gått.

Att tillverka personliga julklappar

Så fort något ska ändras på produkten så brukar leveranstiden öka. Ett stående rekommendation när det handlar om personliga julklappar är att beställa i god tid! Så fort produkten ska bearbetas och göras unik så blir ofta leveranstiden aningen längre. Det gäller speciellt för framkallning och fotojulklappar.

Gravyr brukar i regel gå snabbare, men det är absolut inte fel att vara ute i bra tid även där. Tänk på att butikerna på nätet får extremt mycket orders under en begränsat tid runt jul. Som ett resultat av detta så är det inte helt säkert att alla personliga julklappar hinner levereras på utlovad tid.

Slutsnackat för nu, låt julklappsjakten efter de bästa personifierade klapparna ta vid. Hoppas vägledningen här kommer hjälpa till att bestämma vilka julklappar som kommer hamna under julgranen 2021!

PERSONLIGA JULKLAPPAR ÄR ETT VÄLDIGT BRA VAL

JULKLAPPSTIPS FRÅN DE BÄSTA E-HANDLARNA I SVERIGE

PERSONLIGT UTVALDA TILL JULEN 2020

Bästa personliga julklapparna just nu

Följande 12 julklappar är för tillfället utvalda som toppval inom personifierade julklappar. Julklappstips som går hem hos de flesta och tipsen kan förhoppningsvis kickstartar din jakt efter personliga julklappar 2021.

2020-10-13T13:16:49+02:00

Personliga gosedjur

Mjukisdjur i all ära men kommer de i en personlig tröja eller broderade tassar så är känslan än mer varm. Många söta rackare att välja bland att ge i julklapp.

Till butik
2020-10-13T13:17:20+02:00

Ölglas med gravyr

Tänk vilken skön känsla att kunna hälla upp en iskall öl i ett personlig graverat glas. Vilken text väljer du på ölglaset?

Läs mer
2020-11-05T19:01:46+02:00

Kaffemugg

Färgglada kaffemuggar som blir snyggt graverade med laser. Välj bland ett 40-tal färdiga designer. Bra julklapp till kollegorna på jobbet va?

Till butik
2020-10-13T13:14:27+02:00

Graverat smyckeskrin

Snyggare smyckeskrin kunde vi inte hitta. Vill du överraska stort så lägg även i ett smycke. Som klippt och skuren julklapp till mamma va!? Hett julklappstips just nu!

Läs mer
2020-10-13T13:14:55+02:00

Nyckelring

Ges en julklapp som innefattar en nyckel så är en graverad nyckelring som klippt och skuren att hänga den nyckeln på. Hett julklappstips just nu!

Läs mer
2020-10-13T13:15:22+02:00

Snusdosa

Personligt graverad snusdosa till honom eller henne som älskar snus. Låt personen snusa med stil! Fyller du upp dosan med snus också? Hett julklappstips just nu!

Läs mer
2020-10-13T13:15:32+02:00

Termos

Snygg och personligt graverad termos är ett ryckande hett julklappstips till den som gillar friluftsliv.

Läs mer
2020-12-15T13:58:40+02:00

Graverad E-Pen

Penna som både är vanlig kulspetspenna och touchscreen-penna. Perfekt julklapp till den som surfar mycket på surfplatta. Elegant penna till överkomligt pris.

Till butik
2020-11-08T21:39:17+02:00

Gympapåse med namn

Personlig påse att förvara sina gymnastikkläder i är något som de flesta barn behöver. Är den snygg och personlig så gör det absolut inte saken sämre.

Till butik
2020-11-02T16:51:26+02:00

Teglas med gravyr

Teet har aldrig smakat bättre än när drycken dricks ur personligt graverade glasmuggar. Välj 1, 2, 4 eller 6 stycken muggar. Värmande julklapp som kommer göra succé!

Till butik
2020-11-02T16:24:03+02:00

Tebox med gravyr

Fin box med gravyr eller inristning i locket. Är du riktigt snäll så fyll upp denna personliga julklapp med spännande tesorter också.

Till butik
2020-11-02T13:35:08+02:00

Årskalender

Skapa en kalender med egna foton och låt den pryda väggen hela 2021. En del jobb, men vilken fin julklapp till partner eller föräldrar, inte sant?

Till butik
2020-11-02T12:16:47+02:00

Praliner med foto

Unika praliner som inte bara smakar utsökt, de är personliga med ditt val av foto! Välj mellan olika sorter och klipp till på en julklapp med stor överraskningsfaktor.

Till butik
2020-10-31T13:16:14+02:00

Ugnsvantar med tryck

Billig julklapp som ger en personlig känsla i köket. Det är väl klart han eller hon ska få sig ett par unika ugnsvantar att plocka ut julskinkan med? Många olika designer att välja på.

Till butik
2020-11-14T13:14:58+02:00

Hjärtpussel med foto

Enkelt pussel som består av oerhört mycket kärlekskänslor. Romantisk julklapp att ge sin älskade pojkvän eller flickvän. Går snabbt att lägga de 23 pusselbitarna.

Till butik
2020-10-27T17:53:42+02:00

Gosedjur med brodyr

Söta, luriga och helt hänförande gosedjur som blir broderade med till exempel barnets namn. I skrivande stund finns Björn, Elefant, Hund, Monster, Tiger och Enhörning.

Till butik
2020-10-27T16:01:20+02:00

Barnklocka med namn

Julklapp som både pryder väggen i barnrummet och förhoppningsvis hjälper barnet att passa tider. Två storlekar att välja bland samt massor av designer.

Till butik
2020-10-20T15:32:00+02:00

Fotboll med namn

Vad ger du för julklappar till barnen som älskar fotboll? En personlig fotboll med pojkens eller flickans namn såklart! Snacka om att längta lite extra till våren.

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁

Dela gärna de personliga julklappar med dina vänner på Facebook och andra sociala medier.

Handlare att besöka – Bra  utbud av personliga julklappar – För vuxna och barn

Besök butikens personliga julklappar
Besök butikens personliga julklappar
julklappar smartphoto
Besök butikens personliga julklappar
Besök butikens personliga julklappar

Nytt år = Personliga fotojulklappar

Nu står det inte på innan året är slut och vi vänder blad. Vad har egentligen hänt under de senaste året? Att ge fotoprodukter är ett ypperligt val av julklapp för att kunna blicka tillbaka på kära minnen. Fotojulklappar är alltid populärt, men när vi gör bokslut för de senaste decenniet så har vi en känsla allt fler vill överraska med personliga julklappar med foton.

Det allra bästa är tyvärr också det som tar längst tid att få ihop, en fotobok från året som gått! Snacka om något fint att kunna bläddra tillbaka i efter många år. Välj några av årets bästa bilder och skriv några rader till varje bild. Förmodligen en dröm att få för alla föräldrar. För att inte snacka julklapp till mormor, farmor, farfar och morfar. Även de yngre barnen runt 10 år kommer uppskatta julklappen, om inte nu så senare i livet.

Nyttja dagens teknik och kameror i mobiltelefonerna så är möjligheterna större än någonsin för fotojulklappar. Under det senaste decenniet har tekniken förbättras extremt mycket till det bättre, inte minst antal pixlar på bilderna.

Personifierat med gravyr

Personlig julklappGravyr är ett bra val när du önskar göra, annars helt vanliga produkter, helt unika. Ofta så finns det inte plats med så många ord på varje julklapp, så tänk ut en text som känns rätt till hundra procent. Klassiska texter som Världens bästa mamma eller Världens bästa pappa är förmodligen de texter som graveras mest av allt.

Det finns så mycket att välja på så endast fantasin sätter gränser. Ett enkelt och effektfullt val tycker vi är att välja postnumret följt av adressen till hemmet. Att få julklappar som är sammankopplade till hemmet är något som känns högst personligt. Var dock tämligen säker på att personen kommer bo kvar på sin adress ett tag och inte flyttar runt ofta. Ett bra val till föräldrarna som bott i sitt hur väldigt många år kanske?

Skärbrädor med gravyr är ett av mängder av julklappstips som gör sig jättebra med postnummer och adress. De flesta produkter som är typiska köksprodukter eller någon för hemmet passar bra.

Kärleksfull gravyr till partnern

Att graverade produkter är populärt att ge som personlig julklapp till sin partner är en underdrift, det är extremt populärt! Texter på ett hjärtformat föremål eller smycken som Vi för alltid eller klassiska Jag älskar dig är ett effektfullt sätt att överraska sin älskling på.

Både foton och gravyr är så omtyckt att få, speciellt till och av sin pojkvän eller flickvän.

Ett tips för att göra din personliga julklapp till din partner ännu bättre är att lägga ner mycket tid. Både på att produkten ska bli sätt samt en gravyr som träffar rakt i hjärtat. Fuska inte eller med inslagningen utan se till att hitta det finaste julpappret, juletiketterna samt snöre.

Beställ personliga julklappar redan idag

Jul är en intensiv tid på året, både när det gäller privatpersoner och e-handlare. Många butiker online upplever sina absolut bästa dagar när julhandeln toppar någon vecka innan den 24 december. Att förutspå exakt hur mycket personal och lager som behövs är dock svårt, även för de största webbshopparna. Hur påverkar det dig som kund då? Läggs beställning sent så riskeras julklapparna inte hinna levereras i tid innan julafton.

När vi pratar om personliga julklappar så är det extra viktigt att beställa i god tid. Förutom att själva produkterna riskera att sälja slut så ska även julklapparna hinnas att göra personifierade innan de postas. En process som kan gå fort, men som riskerar dra ut på tiden under den intensiva julhandeln.

En enkelt lösning för att minimera risken är helt enkelt att beställa i tid. Så lägg din beställning på personliga julklappar idag redan, för att vara på den säkra sidan.

Bästa personifierade julklapparna 2020 – Som passar alla

  • Satsa på en graverad nyckelring som har adressen eller telefonnumret graverat. En personlig julklapp som alla bör ha eftersom det ökar chanserna oerhört mycket att få tillbaka sin nyckelknippa om den råkar komma på bort.

  • Personliga skärbrädor är en bra julklapp på grund av tre faktorer.

    1. Slittålig och funktionell för att både servera och skära på.
    2. När den personliga julklappen inte används så kommer serveringsbrickan/skärbrädan bli en fin inredningsdetalj i köket.
    3. Det finns oändligt med valmöjligheter på gravyren. Välj namnet eller en värmande fras.
  • Fotoböcker och foton överlag är julklappar som aldrig någonsin haft bättre förutsättningar. De flesta av oss har en mästerkamera med sig överallt eftersom kameran i mobilen numera håller väldigt hög klass. Nyttja årets bästa bilder för att förvandla dem till personliga julklappar.