Alla julklappstips som kostar upp till 100 kronor

Julklapp 100 kronor

Julklappar under 100 kronor

Har du en budget på en hundralapp och söker du efter en bra julklapp för 100 kronor eller mindre? Eftersom julen är en kostsam tid på året så är det smart att skaffa billiga julklappar. Därför finns det gott om julklappstips på 100 kronors julklappar på sajten!

Att skaffa många billiga julklappar är populärt, inte minst att ge som julklapp till barn. Barn brukar i regel älska att öppna julklappar. Är produktvärdet flera tusen kronor eller 100 kronor är inte alls lika viktigt, bland de små barnen.

Några populära julklappstips 100 kronor är Yatzy. Ett simpelt spel som ger mycket glädje och skratt åt hela familjen. För under 100 kronor så kan ni även skaffa bollar att jonglera med i julklapp. Är det en stressad personen som ska få din julklapp? Då kommer en billig stressboll under 100 kronor garanterat bli en succé.

Se julklapparna för maximalt 100 kronor här nedan och hoppas alla julklappstips kommer underlätta i julklappsjakten.

2019-10-30T13:21:16+02:00

Julpåsar

Skippa julpappret i år och lägg ner dina saker som ska bli julklappar i en julpåse istället. Snyggt, snabbt och annorlunda. Säljs i 3-pack och kostar 79 kronor.

➯ Ladda flera julklappstips 🎁

Handla billigt vid rätt tillfälle

Tiden innan jul bjuder på många tillfällen att handla julklappar billigare. Först ut är singles day som är en rätt så ny dag i Sverige. Kort och gott går dagen, som alltid är 11/11, ut på att alla som är singel ska unna sig något fint. Har du 100 kronor att spendera på julklappen så är detta en bra dag att hålla koll på. Många butiker lockar med singles day rea.

Största och bästa rean är Black Friday. Den här stora fredagen har på senare år övergått över från att pågå endast en dag till en hel vecka. Veckan går under namnet Black Week och här finns väldigt bra tillfället att handla julklappar till rabatt.

Sista chansen bjuds på butikernas julkalender. Varje dag brukar de erbjuda en deal som sticker ut från mängden. Är det en dyrare julklapp så kanske den kommer ner till 100 kronor någon gång i julkalendern? Se vilka butiker som har julkalender >