Lakrits adventskalender – Från populära varumärken

Så ni är ute efter den godaste lakritskalender som finns till kalendersäsongen 2023? Vilken som är den allra bästa får ni själv bestämma, men vi guidar till några av de absolut populäraste adventskalendrarna med lakrits. Att välja bland Bülow lakritskalender, Haupt lakrits eller lakritsfabriken är inte alls lätt. Ett standardtips är att upprepa en gammal succé. Har ni provat någon lakritskalender tidigare år som ni varit väldigt nöjda med? Då är det aldrig fel att ge den adventskalendern en ny chans. Varje år så brukar producenterna förnya många av lakritssmakerna. Det är med andra ord ett ypperligt tillfälle att upptäcka nya favoriter när det kommer till smakkombinationer!

I listan nedanför så ser ni några av de kalendrar ni kan hitta hos de svenska e-handlarna. Ger du bort adventskalender med lakrits eller behåller du kalendern själv? Med tidigare år i minnet så är det klokt att skaffa den lakritskalender som känns mest aktuell redan idag. Annars riskerar vi att just den sorten tar slut, och när det är slut så är det tyvärr ofta slut för säsongen.

Förgyll advent med lakrits och hoppas er lakritskalender 2023 kommer smaka godare än någonsin tidigare!

2023-06-03T15:05:24+02:00
Skippers lakritskalender - Adventskalender med lakritspipor

Skipper’s Pipe lakritskalender

Glödhet nyhet för alla som önskar sig en klassisk lakritskalender med lakritspipor från ett anrikt märke, Skippers. Skaffa ert exemplar redan idag.

Till butik
2023-06-03T15:05:16+02:00
Ramlösa lakritskalender - Adventskalender & julkalender 2022

Lakritskalender – Lakritsfabriken

Är det en lakritskalender med högsta kvalité ni söker? Välj den från lakritsfabriken! 24 askar med deras utsökta lakrits kommer göra advent till en smaskig tid.

Till butik
2023-06-03T15:05:06+02:00
Lakritsroten adventskalender & julkalender 2022

Lakritsroten adventskalender

Lakritskalendern som bjuder på helt nya smakkombinationer och kommer garanterat göra succé hos alla lakritsfantaster. Snygg design tycker vi, håller du med?

Till butik
2023-06-03T14:57:38+02:00
Lakritsfabriken lakritskalender & julkalender med lakrits 2022

Adventbox från Lakritsfabriken

Älskar ni lakrits men vill endast njuta av lakritskalenderns innehåll en gång i veckan? Här är lakritsfabrikens adventbox som består av 4 mumsbitar som avnjuts valfri dag.

Till butik
2023-06-03T14:55:28+02:00
Hans Hugos lakritskalender 2022

Hans Hugos lakritskalender

24 små askar som alla innehåller olika lakritssorter. Avlång design som särskiljer sig fram alla övriga adventskalendrar med lakrits 2022.

Till butik
2023-06-03T14:51:22+02:00
Lakritskalender 2022 - Merry Lakridsmas - Hultén lakrits adventskalender

Hultén lakritskalender 2022

Ny lakritskalender som bjuder på ren och skär njutning. Godis, karameller och choklad är överdragna eller har smak av lakrits.

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2023-06-03T13:50:14+02:00
Lakritskalender - Lakrits by bulow 2022 - Adventskalender & julkalender

Bülow lakritskalender 2022

Tumme upp på julklappstipset2022 års lakritskalender från Johan Bülow är här och den kommer göra alla som älskar lakrits väldigt glada. Beställ dina exemplar redan idag.

Till butik
2023-06-03T13:49:39+02:00
Chili Klaus adventskalender 2022

Chili Klaus adventskalender 2022

Julklappar på chili claus chilikryddor gifFjolårets succé är äntligen tillbaka och chili Klaus adventskalendern 2022 är absolut inget för de som inte tål stark chili. Utmanande kalender att ge bror, pojkvän eller pappa.

Till butik

Butiker med bra kalenderutbud – Kolla in lakritskalendrarna

Nedan listar vi några av de butiker som är absolut bäst när det handlar om lakritskalender. Samtliga har ett bra utbud så jämför med fördel e-handlarna för att hitta det bästa priset på din lakrits adventskalender 2023!

Direkt till butikens lakritskalendrar 2023

OBS: Få 10% rabatt på alla adventskalendrar hos butik, passa på idag!

Ange kod: julklappen

Lakritskalendrar - Alla hos butiken
Direkt till butikens lakritskalendrar 2023
Lakritskalender 2022 - Alla hos butiken
Direkt till butikens lakritskalendrar 2023

Upptäck nya smaker – Med lakritskalendrar

Lakrits är en typiskt svensk smak som mest finns i denna delen av världen. Frågar du många utbytesstudenter och besökande från länder långt bort så har de allt som oftast aldrig smakat lakrits. Därför är det extra roliga att ge bort en lakritskalender till vänner som inte är rädda för nya smakupplevelser. Betyget brukar ofta bli toppen eller botten. Allt däremellan tror vi är mera sällsynt. Men även fast lakritskalendern skulle få ett dåligt betyg så kanske någon i dennas närhet kan få äran att öppna de resterande luckorna i adventskalendern med lakrits.

Även den mest inbitna lakritsfantasten kommer även han eller hon förhoppningsvis få en advent med nya smakkombinationer. Eftersom flera av lakritskalendrarna innehåller helt nya sammansättningar är det ytterst tveksamt om de har smakats förut. Det fina med kalendrar är att de bjuder på ett stort span av sortimentet. Huapt lakrits, Johan Bulow och lakritsfabriken är tre av våra mest klassiska lakritskalendrar. Samtliga har även rykande färska nyheter för 2023 så det är bara vraka och välja.

Hitta rätt lakritskalender – Som är bäst för dig

  • Vanligtvis är valet av lakritskalender lätt då det endast brukar finnas 3-4 adventskalendrar av god kvalité. Gå på ett säkert kort från föregående år eller välj en helt ny sorts adventskalender med lakrits.

  • En stor del av framgångarna adventskalendrarna haft på senaste åren är för att majoriteten av dem är bjuder på ett utmärkt sätt att utforska producentens utbud av produkter eller smaker. Givetvis är lakritskalendrar inget undantag.

  • Eftersom vi känner det är allt större efterfråga på kalendrar av alla slag är det väldigt smart att handla i god tid. Utse de godiskalendrar med lakrits ni vill ha och klippa hem beställningen idag redan. Snygga designer gör att de med fördel kan stå framme och verka lockande tills den första luckan får öppnas!

Adventskalender med lakrits – Till vänner & föräldrar

Har du en bra vän som du vet är förtjust i lakrits? Då är det en av alla lakrits adventskalendrar du ska överraska med! Att få en sådana här smarrig lakritskalender kommer värma hjärtat lika mycket som smaklökarna. Kalendrar är så mycket mera än endast innehållet. Att känna sig uppskattat vill vi alla, inte sant? Därför är det så populärt att ge bort lakritskalender till exempelvis mamma, pappa, kollegor & vänner.

Till kalendersäsongen 2023 så räknar vi med flera valmöjligheter av lakrits adventskalender än någonsin tidigare. Trenden med kalendrar överlag är ständigt växande och julklappen.se tycker alla förtjänar minst en adventskalender 2023!

Lakritskalender – Till billigare pris

Vill du skaffa din lakritskalender så billigt som möjligt? En dum fråga, såklart vill du handla adventskalender till ett så förmånligt pris som möjkligt! Ju billigare desto bättre så att säga. Eftersom många olika butiker säljer samma sorts lakritskalender är det lätt att snabbt upptäcka vart det billigaste priset erbjuds. Denna stora kalenderguide för att hitta lakrits adventskalender gör sitt yttersta för att scanna av utbudet inför advent 2023.

Genom att kolla in butikstipsen ovan så kommer du direkt till de bästa butikerna med lakritskalender 2023. Där ser du även eventuella rabattkoder för att handla lakritskalender till billigare pris.

Låt fler upptäcka 2023 års adventskalendrar med lakrits så dela gärna tipsen på lakritskalender.

Lakritskalender

Sidan uppdaterades 3 juni 2023