Julklappstips till pappa – Från populära butiker på nätet

Hur ska en bra julklapp till pappa vara? Enligt oss är det en fin produkt, eller upplevelse, som träffar något av hans intressen mitt i prick. Är det jakt så kommer han uppskatta en julklapp som härstammar från det området. En annan nyckelfaktor är att pappa känner att du lagt ner mycket möda och tanke bakom hans julklapp. Det är enkelt att skaffa en julklapp, men aningen svårare att finna den där perfekta gåvan som slår han med häpnad. Med hjälp av julklappen.se så hoppas vi att du finner de där tipsen som sticker ut från mängden, till just din pappa.

Den här sidan är endast till pappor. Fokuset ligger på personliga julklappstips, men även humoristiska produkter som får honom att skratta. Då det är enkelt att uttrycka sina känslor med att han är uppskattad, omtyckt och en bra far görs just med personlig produkter. Gravyr, brodyr eller framkallat är områden som står sig starkt på alla sidor runt om på sajten. Totalt finns hundratals julklappstips och de stora kvantiteten gör att chanserna att finna julklapp till pappa är stora.

Varje tips är utvald med fingertoppskänsla och är välmotiverat varför vi känner att just det julklappstipset är passande att ge. Mycket nöje och dela gärna sidan på sociala medier om du känner att tipsen är bra. Då kan även dina vänner fina en fin julklapp till honom.

Vad får pappa i julklapp?

Efter besöket
Före besöket
2019-11-17T18:58:45+02:00

Nanopresso

Underbart portabelt set för den som vill göra sig en espresso, oavsett vart denna befinner sig. Julklappstips till den som gillar långa skogspromenader samt kaffe. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-11-16T21:59:16+02:00

Stormglas som måne

Är vätskan klar så är det ljust och klart väder att vänta. Ligger kristallerna däremot på botten så väntas frost. Coolt och snyggt stormglas är en julklapp som passar till alla. Vem ger du den till?

Läs mer

2019-11-13T15:29:57+02:00

Kaffemugg

Färgglada kaffemuggar som blir snyggt graverade med laser. Välj bland ett 40-tal färdiga designer. Bra julklapp till kollegorna på jobbet va?

Läs mer

2019-11-13T15:27:23+02:00

Biobiljetter

Juletider brukar i regel vara tidpunkten då flera stora filmer har premiär. Klockren julklapp till barn eller barnbarn. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-11-13T15:17:08+02:00

Täljkit Dalahäst

Snyggt set som består av en klassisk morakniv samt ett dalahästämne för arbeta ut sin egen dalahäst. Om personen gillar att tälja men har aldrig täljt en dalahäst är den här julklappen klockren.

Läs mer

2019-11-13T00:02:59+02:00

Rakset

Exklusiva rakset till gentlemannen som är mån om sitt yttre och endast önskar det finaste i julklapp. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-11-11T22:52:26+02:00

EAT Sweden

Värde cirka 3000 kronor till priset av 395 kronor. Gäller på några av de bästa krogarna i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Superbra julklapp till den som gillar mat!

Läs mer

2019-11-11T22:03:25+02:00

Fickplunta

Den kalla vintern kan även ses som en tid då fickpluntor används flitigt. Fyller du även upp julklappen med en stark dryck?

Läs mer

2019-11-11T21:53:28+02:00

Nattlampa för toaletten

Hur mysigt vore det inte att ha en rörelsestyrd lampa i toalettstolen? Lyser ut lite lagom mycket och gör så att inte badrumslyset behöver tändas. Vem blir glad till julklappen tro?

Läs mer

2019-11-10T00:17:44+02:00

Doftljus-set

Inte vilket set som helst utan det som kallas kollektion träd, från Klinta. Set är som vi varit inne på många gånger väldigt bra julklappar då de ger lite av varje. Kolla in dofterna!

Läs mer

2019-11-10T00:16:58+02:00

10-pack duschgel

Underbart set om 10 stycken oerhört populära duschgel från det kvalitativa märket Molton Brown. En höjdare att ge till pappa eller pojkvän i julklapp.

Läs mer

2019-11-10T00:14:59+02:00

Handkräm till honom

Ett set med tre handkrämer som återfuktar och mjukgör händerna. Ett lyxigt val att ge till honom som uppskattar kvalitativa produkter. Snygg presentask dessutom, eller hur?

Läs mer

2019-11-10T00:13:06+02:00

Whiskytryfflar

Ännu ett julklappstips som alla whiskyfantaster gladeligen skulle vilja ha som sin julklapp. Tryfflar från The Famous Grouse låter väl hur gott som helst?

Läs mer

2019-11-10T00:09:57+02:00

Whiskystenar Vacuvin

Stilig kylstenar som håller whiskyn kall utan att späda ut den. Går även att beställa med gravyr om så önskas. Personlig julklapp till whiskyfantasten.

Läs mer

2019-11-10T00:07:46+02:00

Låsbar kylskåpsbur

Ibland kan det vara nödvändigt att låsa in sin chokladkaka eller favoritöl så ingen annan "råkar" äta eller dricka upp. Svaret blir en kylskåpsbur med lås. Rolig julklapp va?

Läs mer

2019-11-09T23:57:12+02:00

Bowling & Fika

Julklappstips bowlingEtt värdebevis som fungerar som en pott på ett bowlingställe nära er. Ge julklappen till föräldrarna, sonen eller dottern så blir det av att ni kommer iväg och bowlar tillsammans.

Läs mer

➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Ladda flera julklappstips till pappa här ovan

Adventskalender till pappa

Att bygga upp julkänslan dag för dag är för många minst lika viktigt som själva julafton. De senaste åren har adventskalendrar fått ett enormt genombrott och i år finns det många kalendrar vi tycker passar utmärkt att ge pappa som en tidig julklapp. Vilken adventskalender överraskar du honom med i år?

Se alla adventskalendrar
Provningar på vin, öl, whisky till pappa
Julklappar i trä
Personliga julklappar till pappa
träning och välmående till pappa
Tips på spel som kortspel, brädspel, sällskapsspel och bordsspel.
Bästa julklapparna tilll pappa

Julklappar till pappan som älskar öl

2019-10-27T12:53:43+02:00

Brygg eget öl

Utmaning och spänning är tillsammans med allt som behövs för 5 liter öl ingredienserna i detta julklappstips.

Läs mer

2019-10-15T23:57:46+02:00

Ölglas

Öl ska drickas ur rätt sorts glas. Och ölglas finns det gått om hos den här butiken. Över 100 stycken olika valmöjligheter.

Läs mer

2019-11-06T14:16:45+02:00

Smaksatta popcorn

Popcorn som säljs i 4-pack för att passa till öl, dessert, prosecco eller drinkar. Gott att bryta av allt julgodis med, eller hur? Vem ger du julklappen till?

Läs mer

2019-10-14T13:51:22+02:00

Ölhantel

Söker du ett roligt ölglas till den som ständigt pratar och lever träning? En ölhantel är förmodligen det bästa julklappstipset vi kan ge!

Läs mer

Se alla julklappstips inom öl

Upplev tillsammans med pappa

Upplevelsejulklapp till pappa Att hitta på roliga aktiviteter med sin son eller dotter är ofta väldigt efterlängtat hos föräldrar. Speciellt om du hunnit flytta hemifrån och inte träffar pappa lika ofta som du skulle önska. Ett julklappstips vi brinner för när det kommer att ge honom något minnesrikt i julklapp är därför en upplevelse. Att dra iväg på en ölprovning eller hoppa fallskärm tillsammans blir en rolig upplevelse att se fram emot, och att minnas för lång tid framöver. Faller ingen upplevelse vi ger julklappstips på in väl för er? Då är möjligheterna oändliga på att planera och boka in vad som än kan tänkas intressera er. Tycker pappa om att se hockey på tv så lägg in en dag då ni tar er iväg och ser en hockeymatch live på plats i ishallen. Planering är den stora nyckel här och julklappen blir tyngre om han får det “svart på vitt” vilken dag som gäller och vilken match ni ska se tillsammans. Skriver du bara ett kort eller säger till honom att “vi ska gå på hockey” så finns alltid en risk att hela upplevelsen faller ut i intet.

En annan sorts upplevelse föräldrar brukar gilla är smakupplevelserna. Bjud pappa på en av stadens populära restauranger eller klipp till på värdebevis som gäller på Sveriges bästa restauranger. Maträtterna att göra själv är även de näst intill oändliga. Visst har vi alla våra favoriträtter att laga men har du ett bra sinne för matlagning så överraska pappa med en rätt han aldrig smakat förut. Hela julklappen bli bättre då du verkligen har lagt manken till och ansträngt dig för hans skull.

Upplevelser kan vara så mycket. Endast fantasin sätter gränser som det brukar sägas. En toppjulklapp till pappa tycker vi, håller du med?

Även de minsta julklapparna

Visst är det så att alla julklappar är bättre än ingen julklapp alls. En ny duschtvål från ett lyxigt märke eller att få syn på ett personligt örngott vid sängdags på julaftonskvällen som meddelar honom att han är väldens bästa pappa kan vara väl så bra. December är en dyr månad, inget snack om den saken. Många av oss har det svårt att få kronorna att räcka så det kan vara lätt att prioritera bort julklappar till föräldrarna. Inget fel med det, men vi som ligger bakom denna sajt tycker att minst en julklapp ska varje människa ha! Det finns många tips på julklappar under 100 kronor. Många av produkter under hundralappen är väldigt fina och kommer garanterat uppskattas av pappa, om du ger julklappen med rätt känsla.

Just känslan är viktig när det handlar om julklappar. En stor faktor som gör helheten är hur pass fin julklappen ser ut. Lägg ner mycket tid på att välja julpapper och slå sen in produkten likt de proffsiga kassörerna på de stora shoppinghusen. Det är inte svårt att slå in julklappar fint, om inslagningen får ta sin lilla tid.

Även den minsta gåvan kan bli den bästa om personen känner att ansträngningen och viljan är där.

Populära tjänstejulklappar

Är du yngre och fortfarande går i skolan? Det är svårt att ha råd men ens de billigaste julklapparna vid arbetslöshet. Är plånboken tom så är den. Det fina när det handlar om julklapp till pappa är att du säkert kan göra honom en tjänst. Städa huset några gånger eller måla om sommarstugan. Ge honom en tjänst som du tror skulle uppskattas, men lova in för mycket. Det är lätt att sitta och vara generös “i förväg”. När sedan jobbet ska göras så är det inte lika roligt så lova lagom mycket är en rekommendation.

Skriftlig julklapp

Text väger tyngre än ord när det kommer till den här sortens julklappar. Att få ett julkort med texten “jag ska dammsuga vara vecka i januari” blir så mycket tydligare än om du bara säger orden i förbifarten. Det blir dessutom mycket lättare för pappa att påpeka vad du faktiskt gett honom i julklapp. Om tjänsterna nu skulle “glömmas bort”.

Lägg ner tid på kortet och låt det bli “produkten”. Leverera gärna din gåva som en vanlig inslagen julklapp. I vilket fall i ett kuvert.

  • Tanken och känslan är huvudingredienser när det handlar om julklapp till pappa. Priset är sekundärt och vi alla uppskattar om personen som ger julklappen lagt ner mycket kärlek och tid för att få till det hela så bra som möjligt.

  • Hör med pappa om han har någon speciell önskan på julklapp till i år. Det är inte bara barn som kan skriva en liten önskelista på sådant som helst av allt skulle ses inslaget på julafton.

  • Satsa på hans intressen och fokusera på julklappstipsen som ligger inom pappas områden. Att få sådant som intresserar gör det hela så mycket bättre. Även personliga julklappar är alltid bra när det handlar om vår närmaste familj och vänner.

Skaffa pappas julklappar i god tid, det är aldrig för tidigt.

Det står inte på innan det är jul igen. Den 24 december är här om;