Guide till manliga julkalendrar 2024

Välkommen till sidan där adventskalendrar för män tas till nästa nivå! Det är 2024, och de tider då adventskalendrar bara var för barn är förbi. Här finner du många tips på riktigt bra manliga julkalendrar och passande adventskalender till honom. Oavsett om du letar efter en present till dig själv eller till någon annan viktig man i ditt liv så har vi samlat det bästa av det bästa för att göra december månad oförglömlig.

Nu pratar vi inte bara om en tillfällig dos av glädje i form av en minichoklad. Nej, vi pratar om sofistikerade överraskningar bakom varje lucka. Lyxiga groomingprodukter, kvalitetssnacks och de där manliga prylarna som du inte visste att du saknade, men som du inte kommer att kunna leva utan efter att du har upptäckt dem. Allt samlat i en stilfull och maskulin design som tilltalar den moderna mannen.

Det här är inte din genomsnittliga julkalender. Det är en julkalender som har tagits fram med mannen i fokus. Varje lucka är utformad för att tillfredsställa mäns specifika behov och önskemål, allt från att hålla skägget i schack till att tillfredsställa den inre tekniknörden. På Julklappen vet vi att män har sina egna unika preferenser, och vi hoppas dessa kalendertips kommer träffa rätt hos just dig, eller din man.

Så, varför nöja sig med en enkel kalender när du kan fira julen 2024 med stil? Om du letar efter den bästa adventskalendern att överraska vuxna män, då har du kommit till rätt ställe. Vi tror helt klart att en manliga julkalender kommer att få din december att kännas som en daglig fest, fylld med små överraskningar som gör stor skillnad. Ta chansen att göra julen extra speciell detta år med en adventskalender som sätter en gyllene prägel på varje dag i december. Så varför vänta? Dyk in i vårt fantastiska sortiment och gör din jul oförglömlig med den ultimata manliga julkalendern.

Hitta julkalender till man – Alla tips maj 2024

Nedan finner du en exklusivt ihopsatt lista över de mest aktuella adventskalendrarna fyllda med manliga favoriter för den kommande säsongen. Dessa kalendrar erbjuder en sofistikerad blandning av allt från groomingprodukter och tekniska prylar till utmanande gåtor och kvalitetssnacks. De är konstruerade för den man som önskar att förädla sin adventstid med en daglig dos av överraskningar som sträcker sig från smarrigt godis till den traditionella chokladbiten.

Oavsett om du är en grooming-guru, en tekniknörd eller bara söker det där lilla extra för att göra december månad oförglömlig, kommer dessa julkalendrar 2024 att erbjuda en spännande resa genom adventstiden. Varje lucka är som en minijulafton, och vem vill inte förlänga julmagin över 24 dagar istället för en?

Vi uppmanar dig att noggrant utforska våra rekommendationer för att hitta den kalender som bäst tillgodoser dina behov och intressen. Kanske är det en skäggvårdskalender som får dig att känna dig som en skandinavisk skogshuggare? Eller en prylkalender som innehåller de senaste teknikgadgets som får dig att känna dig som James Bond? Valmöjligheterna är många och varierade.

Vilken adventskalender 2024 känner du passar bäst för män? Med en sådan kalender kan du säkerställa att varje dag i december blir en dag att se fram emot, med en perfekt mix av användbara och underhållande gåvor. Och du, det är aldrig för tidigt att börja fundera på den perfekta adventskalendern. Så ta en titt på vår lista med tips på manliga adventskalendrar och gör den kommande julen till en oförglömlig upplevelse för dig själv, eller honom som ska få kalendern.

2023-11-22T12:11:22+02:00
MyMuesli grötkalender 2023 - Adventskalender med gröt

MyMuesli grötkalender 2023

Godaste gröten ni någonsin njutit av under advent levereras i grötkalendern från MyMuelsli. Bättre start på dagen är svårt att få! Kalender till alla som älskar gröt.

2023-11-18T14:34:21+02:00
Molton Brown adventskalender 2023 - Julkalender män

Molton Brown adventskalender 2023

Många män har Molton Brown som sitt favoritmärke och vill du skämma bort dig själv eller någon man du gillar extra mycket är det Molton Browns adventskalender du ska välja!

Lyxigaste valet till män!?

2023-11-04T12:47:05+02:00
Gents adventskalender 2023 - Julkalender till vuxna män

Gents adventskalender 2023

Årets bästa kalender till män tro? Fullmatad med underbara produkter i kategorier som rakning, kroppsvård och parfym med värde över 6000 kr. Ger du kalendern till pojkvän, pappa eller bror?

2023-09-19T12:08:42+02:00
Wera verktygskalender - Adventskalender med verktyg 2023

Wera verktygskalender 2023

Söker du efter en adventskalender till hemmafixaren? Den här verktygskalendern kommer full med bits och skruvverktyg. Ju fler dagar desto mer verktyg helt enkelt.

2023-09-19T12:08:33+02:00
byggsats adventskalender 2023

Adventskalender byggsats

Om det är byggsatser som står högt i kurs så kommer en adventskalender med bilar i skala 1;43 garanterat bli en succé. Många olika byggkalendrar att välja bland.

Handla adventskalender till män – Butiker som gäller 2024

Julklappen har plockat in alla de adventskalendrar som vi känner passar bäst till män. Med det sagt så finns det givetvis oerhört många andra kalenderalternativ. Genom att surfa in till nedanståendes butiker utbud av julkalendrar 2024 så kommer chansen att hitta bästa “manskalender” bli ännu bättre.

Adventskalender män - Bäst på julkalendrar som passar honom

Med långt över 100 adventskalendrar så säger det sig själv, det finns många bra kalendrar till män! Godis, vuxenleksaker, choklad, lakrits, te och så vidare. Helt klart en e-handel som du inte vill missa när du letar efter bästa julkalender till mannen 2024.

Julkalender män - Populära kalendrar till honom

Butiken har inte det största utbud av kalendrar, däremot ett gäng bra varianter som passar bra till män. Nabo kaffekalendern eller lakritskalendern från Lakritsroten är två utmärkt adventskalendrar som majoriteten av män kommer bli oerhört glada att få som sin julkalender 2024.

Vuxenkalendrar till din man

Söker du efter adventskalender till din man och vill öka spänning under advent 2024 rejält? Då kan en så kallad “vuxenkalender” vara ett intressant val. Spana in en rad erotiska julkalendrar som garanterat kommer överraska honom rejält. Visst är priserna höga, men produktvärdena uppgår till ungefär 5 gånger kalenderpriset. Ett gyllene tillfälle att prova nya vuxenleksaker med andra ord. Det är inte konstigt att erotiska kalendrar har blivit så oerhört populära, inte minst att ge sin man.

Adventskalender - Stor guide till riktigt bra julkalendrar som passar ypperligt till män 2023

Vad säger man.. Några adventskalendrar som brukar vara glödheta bland män är Kahls kaffekalender, Bulow lakritskalender eller Yankee Candle doftljuskalender. Dessa är endast några få av alla valmöjligheter som denna e-handel bjuder på till advent 2024.

Kalenderkategorier 2024 – Som passar utmärkt till män

Så vilken är egentligen den bästa julkalendern till män för advent 2024? Nedanstående kategorier är sådana som vi är övertygade om att ge flesta män skulle bli väldigt glada av at få till första advent. Oavsett om du letar efter den bästa adventskalendern att ge till honom, kanske en pappa, bror, pojkvän, farfar eller morfar i ditt liv så finns kalendern som gör honom gladast någonstans. Kort och gott, det finns en adventskalender för varje man och varje smak. Så , här presenterar Julklappen några av de mest spännande kalenderkategorierna som kommer att göra december till en mysig, god och spännande tid för honom.


För den man i ditt liv som är en lakritsälskare så är en lakritskalender inte bara en gåva, det är en upplevelse. Den är fylld med gourmetlakrits från hela världen, som tar smaklökarna på en resa de sent kommer att glömma. Detta är lakrits på en helt ny nivå, med olika styrkor, former och kryddningar. En exklusiv smakresa perfekt för pappa, farfar eller bror som har en svaghet för denna svarta guld.


Om du är på jakt efter något lite mer intimt och personligt så kan en erotisk adventskalendermed vuxenleksaker vara just den julkalender du söker till mannen. Med en erotisk kalender kan du verkligen krydda relationen och skapa spännande, intim stämning varje dag i december. Från sexiga underkläder till erotiska leksaker och spännande spel, här finns det något för alla män, oavsett om det är din pojkvän, make eller till och med en vän som behöver lite extra krydda i livet.


För den man som uppskattar en personlig touch är en DIY julkalender den ultimata adventsgåvan. Dessa kalendrar kommer tomma (köp en kartong eller 24 påsar) och är redo att fyllas med allt han håller kärt. Lägg i hans favoritgodis, skraplotter eller varför inte ett digitalt presentkort till hans favoritställe att shoppa på Online. Det är en chans att skräddarsy en hel månads upplevelser och överraskningar för honom. Kanske fyller du den med minnen ni delar, eller små utmaningar för att göra varje dag unik. Detta är en kalender som du kan anpassa helt efter din mans, oavsett om det är din pojkvän, bror eller far, personlighet och intressen. Den personliga ansträngningen kommer inte att gå obemärkt förbi och gör detta till en av de mest meningsfulla gåvorna du kan ge. Visst är det tidigkrävande att göra en egen adventskalender till män men slutresultatet kommer resultera i en underbar advent för honom.


Vem säger att strumpor måste vara tråkiga? Med en strumpkalender blir fotbeklädnaden plötsligt en serie av häftiga färger och mönster. Varje dag får han riva upp en ny lucka och upptäcka allt från tuffa camo-mönster till sportiga strumpor redo för gymmet. Det är som en daglig uppgradering av mannens grundutrustning, oavsett om det är din bror, pappa eller pojkvän. Förutom att det är en utmärkt möjlighet att boosta strumpgarderoben så ger det honom också en daglig dos av att känna sig som en riktig man. Även superhjältar har sina speciella strumpor.


Om du har en man i ditt liv som inte nöjer sig med en enkel flaska öl, så är det här den ultimata mannens adventskalender för 2023. Tänk på det som en öl-safari, där varje lucka avslöjar en ny, maskulin dryckesupplevelse. Vi pratar om öl som smakar lika djärvt som han känner sig.. från robusta stouts till eldiga IPAs och allt däremellan. Perfekt för att lyfta stämningen efter en lång arbetsdag eller som en “pre-match” ritual. Denna kalender är som skräddarsydd för alla ölälskande män i ditt liv, vare sig det är din pappa, farfar, bror eller pojkvän. Så, varför nöja sig med en enda flaska när han kan ha en hel månad av ölglädje? Julklappen tror att en öl adventskalender är den allra populäraste julkalender som män verkligen vill ha.


Låt oss vara ärliga, kaffe är inte bara en dryck, det är bränslet som driver den moderna mannen. Med en kaffekalender får han inte bara starta sin morgon med en kopp “java”, han får en daglig resa till världens mest robusta kaffeplantager. Tänk den som en äventyrlig kaffeexpedition där varje dag bjuder på en ny, kraftfull smak.. från mörka, rökiga toner till komplexa aromatiska blandningar. Denna kalender är inte bara en adrenalinkick i kaffekoppen, det är en manlig ritual. Idealisk för din pojkvän, bror, eller vilken man som helst som tar sitt kaffe lika seriöst som sitt skägg.


Glöm det där med att choklad är en “tjejsak.” En riktig man vet hur man uppskattar en bit högkvalitativ choklad som smälter i munnen. Chokladkalendrar som bjuder på en manlig smaksensation finns det gott om. Tänk dig att öppna en ny lucka varje dag för att hitta choklad som är lika kraftfull och komplex som han är. Allt från robusta bitar av mörk choklad med hög kakaohalt till exotiska smakexplosioner av chili eller whisky. Det är som en månads provsmakning av världens mest maskulina godsaker. Oavsett om det är din bror, farfar eller pappa som är mottagaren så kan Julklappen varmt rekommendera att spana in alla tips på chokladkalender 2024 närmare. Helt enkelt bra julkalendrar för att sätta en manlig prägel på december.


Frågor & Svar

För Julklappen är det en hjärtesak att vara den främsta informationskällan när det kommer till adventskalendrar för män. Varför? Jo, för att vi vet att en välgjord adventskalender kan förvandla hela december till en tid av dagliga upptäckter, små glädjeämnen och meningsfullt engagemang. Det är inte bara en söt tradition, utan en chans att göra varje dag speciell och minnesvärd. Män, precis som alla andra, förtjänar den lyckan och spänningen som en riktigt bra adventskalender kan ge.

I en tid då vi alla är så upptagna med arbete, familj och vardagslivets krav, kan det vara lätt att glömma bort att stanna upp och njuta av de små sakerna. En välvald adventskalender ger inte bara en daglig överraskning, utan också en paus från vardagen, en stund av reflektion eller till och med en chans att prova något nytt och utmanande.

Vi strävar efter att ge dig de mest pålitliga, kreativa och anpassade tipsen för att du ska kunna välja den perfekta julkalendern för honom. Alla män förtjänar minst en julkalender som får dem att känna sig uppskattade och som sätter en extra krydda på deras vardag. Och det är just därför Julklappen vill vara din första guide att besöka, för allt som har med manliga adventskalendrar att göra.


Vad är de mest populära typerna av adventskalendrar för män år 2024?

År 2024 har vi märkt en ökad popularitet i “manliga julkalendrar” som verkligen tänjer på gränserna. Vi snackar inte bara choklad och godis här, det finns allt från ölkalendrar till erotik och DIY-kalendrar du kan fylla själv. För tekniknördar finns det även kalendrar med små elektronikprojekt bakom varje lucka. Efter flera år av pandemi och social distansering, är det inte konstigt att män också söker en extra dos av spänning och överraskning i deras adventstid. Så, om du letar efter den ultimata julkalendern för honom, är utbudet 2024 mer spännande än någonsin.


Hur väljer man den bästa adventskalendern för honom?

Det är ingen enkel uppgift att välja den bästa julkalendern för mannen i ditt liv. Varje man är unik med sina egna intressen och smaker. Först och främst, fundera på vad han gillar. Är han en ölälskare? Då kanske en ölkalender skulle vara passande. Eller kanske han är en kaffeälskare? En kaffekalender fylld med exotiska blandningar skulle kunna vara en hit. För det andra, tänk på kvaliteten. Det är 2024, och vi är långt förbi de dagar då en bit billig choklad var spännande nog. Nu vill vi ha kvalitet och originalitet bakom varje lucka.


Är det möjligt att personanpassa en manlig adventskalender?

Absolut, personalisering är nyckeln till en minnesvärd julkalender. Flera företag erbjuder nu tjänster där du kan fylla adventskalendern med små presenter som du vet kommer att uppskattas. Detta är perfekt för de som har specifika intressen eller hobbies. Du kan till och med göra en hemmagjord kalender fylld med små inslag av kärlek och uppskattning. Det är alltid det personliga inslaget som gör att kalendern känns unik och speciell, och det är definitivt en trend vi ser mer av i 2024.


Vilka är de senaste trenderna inom manliga adventskalendrar?

De senaste trenderna inom manliga adventskalendrar 2024 är överraskande diversifierade. Vi ser en ökad popularitet för kalendrar som fokuserar på skönhet och välbefinnande, så kallade “Man Stuff” skönhetskalendrar. Även aktivitetsbaserade kalendrar med små uppgifter och utmaningar blir allt populärare. Till exempel, för de som är intresserade av matlagning, finns det kalendrar med nya recept att prova varje dag. Det handlar inte längre bara om att få en liten present varje dag, utan om att skapa en mer engagerande och meningsfull erfarenhet genom hela december.


Vad är fördelarna med att köpa en adventskalender för vuxna män jämfört med traditionella kalendrar?

Fördelen med att välja en adventskalender för vuxna män är den djupare nivån av engagemang och njutning som dessa kalendrar erbjuder. Till skillnad från traditionella kalendrar med godis eller leksaker, kan en vuxen kalender erbjuda allt från högkvalitativa groomingprodukter till gourmetmat och dryck. Det gör december inte bara till en tid av daglig förväntan, men också en månad av daglig lyx och upptäckt. Detta kan vara en särskilt välkommen gåva för pappa, bror, pojkvän, farfar eller morfar, som kanske inte skulle unna sig dessa små lyxartiklar själva.


Adventskalender till honom - Stor guide till julkalendrar som passar bra till män

Välj rätt adventskalender till honom

Att välja den rätta adventskalendern till honom kan ibland kännas som att navigera i en labyrint av choklad, gadgets och grooming-produkter. Men oroa dig inte, Julklappen.se finns till för att guida dig rätt. Här är några punkter att fundera över för att säkerställa att du hittar den bästa adventskalendern för honom, oavsett om “han” är din pojkvän, bror, pappa eller kanske till och med din chef.

Intressen och passioner

Den perfekta adventskalendern kommer naturligtvis att spegla hans intressen. Är han en hängiven foodie? En gourmet choklad- eller kaffekalender kan vara den rätta vägen att gå. Om han är en hantverksöl-entusiast, kommer en ölkalender att göra hans december oförglömlig.

Kvalitet över kvantitet

Adventskalendrar finns i alla prisklasser, men det är ofta en god idé att inte snåla. En lyxig kalender med högkvalitativa produkter kommer att göra en större inverkan än en kalender fylld med billigt godis och prylar av låg kvalité. Dessutom är det ju tanken, och kvaliteten, som räknas.

Nytta och njutning

Även om det är frestande att enbart fokusera på njutningsfaktorn så kan en kalender som också erbjuder något användbart vara en hit. Kanske en groomingkalender med lyxiga rakprodukter eller en ‘DIY julkalender’ som man kan fylla med saker han faktiskt behöver, som nya verktyg eller till och med presentkort, kan vara ett utmärkt val av julkalender till honom 2024.

Ålder och livsstil

En kalender som kanske passar din pojkvän på 25 år kanske inte kommer att vara lika uppskattad av din 75-åriga farfar. Försök att matcha kalenderns innehåll med hans livsstil och ålder. En mer traditionell chokladkalender kan vara ett säkert kort för äldre generationer, medan en modern twist på en öl- eller skönhetskalender kan vara mer i linje med vad en yngre man skulle uppskatta.

Tid och leverans

Slutligen, kom ihåg att ta reda på leveranstiderna. Inget är värre än en adventskalender som kommer fram den 2 december. Därför skulle vi rekommendera att beställa julkalendern till honom redan idag. Att slippa den klassiska “adventsstressen”, som kan uppstår genom att handla kalendrar dagarna innan första luckan ska öppnas, är mycket värt, inte sant?

Så där har ni det, Julklappen tycker att det är dessa faktorer som är mest viktiga att tänka på när man väljer den bästa adventskalendern för honom. Med lite planering och eftertanke kan du ge en adventspresent som kommer lysa upp hans advent som aldrig förr.

Dela gärna sidan med tips på julkalendrar till honom

Sidan uppdaterades 10 maj 2024