Säcken där julklapparna förvaras – Hitta bra julklappssäckar 2022

Letar du efter en bra julklappssäck på nätet? Då har du kommit till rätt sajt eftersom julklappen har samlat ihop tips på vilka de populäraste tomtesäckarna är just nu! Att shoppa julklappar är en sak, att förvara dom en annan. Då behövs en fin tomtesäck. Speciellt ni följer vår rekommendation att shoppa i god tid innan julafton.

Här finns tips på allt från stora tomtesäckar till personlig, roliga och annorlunda säckar till julen 2022. Med ett bra utbud så är det lätt att hitta på en julklappssäck som känns passande för just er. Ta tipsen nedan som ett första steg och se även de andra säckarna som butikerna på nätet säljer. Känns ingen av säckarna helt bra så surfa in till butikstipsen där ännu fler valmöjligheter finns.

Vilken tomtesäck tycker du är bäst till julen 2022?

2022 års bästa tomtesäckar på nätet

Förvara julklapparna på ett snyggt sätt

Din kompletta guide till julklappar & jul-tillbehör

2022-11-27T13:59:36+02:00
Tomtesäck - Bra julklappssäckar på nätet

Amerikansk julklappssäck

Julgranssäckar i sann Amerikansk anda där vi får ha överseende med att den stora julklappsdagen är fel, den 25 istället för 24 december.

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-09-13T14:57:28+02:00
Tomtesäck

Tomtesäckar

Samla ihop alla era julklappar i en fin tomtesäck. Perfekt för er som ska åka iväg och fira jul, men är även stämningshöjande att ha ståendes i hemmet. Hur många klipper ni till på?

Till butik
2022-09-13T14:57:09+02:00

Julpåsar

Skippa julpappret i år och lägg ner dina saker som ska bli julklappar i en julpåse istället. Snyggt, snabbt och annorlunda. Säljs i 3-pack och kostar 79 kronor.

Till butik
2022-09-13T14:57:00+02:00
Rolig julklappssäck

Rolig julklappssäck

Släng ner era julklappar i tomtens säck. Hmm, ja hur ser egentligen denna julklappssäck ut?

Till butik
2022-09-13T14:56:31+02:00
Lyxig julklappssäck - By benson

Lyxig julklappssäck

Gammalmodiga julsäckar som är tillverkade i 100% jute. Kommer stå snyggt vid julgranen, och ge bra möjligheter för vackra foton att lägga ut på sociala medier!

Till butik

Handla tomtesäckar – Tips på butiker juni, 2023

Julklappen.se har valt ut några stora, små, fina och speciella julklappssäckar till julen 2022. Fanns inte er bästa tomtesäck bland tipsen ovan? Då finns det som tur av många andra designer och storlekar av julklappssäck att välja bland hos dessa butik.

Bäst på julgranssäckar där alla julklappar kan samlas. Billiga priser och snabba leverans. Missa inte butikens alla säckar 2022.

Till butikens alla julklappssäckar

Välj tomtesäck – Efter era kriterier

Passar en stor julklappssäck eller en mindre variant er familj bäst? Beroende på hur många (och stora) julklappar ni väljer ge bort gäller det att matcha tomtesäcken med innehållet som komma skall. Detta är givetvis väldigt svårt att förutspå. Därför är det alltid en god idé att skaffa för stor tomtesäck, snarare än för liten. Blir det mycket luft kvar i säcken så gör det bara att ni får lättare att bära julklapparna. Ursäkta, tomten får lättare att konka runt sin stora tomtesäck såklart!

Det huvudsakliga syftet en julklappssäck ska fylla är att transportera julklappar. Julstämning sitter i alla små detaljer, där tomtesäcken helt klart ingår. Att lägga ner klapparna i en julig säck kommer garanterat resultera så allas julkänsla går upp en hel del.

Såklart fungerar vilken säck som helst bra som tomtesäck. Dock så går känslan ner en hel del om julklapparna levereras i en svart sopsäck istället för en röd tomtesäck. Slutsats blir att det är välinvesterade kronor att köpa tomtesäck, som dessutom kan användas under väldigt många år framöver.

Hoppas sidan tips var till stor nytta och att du hitta årets bästa tomtesäck till julen 2022!

Tips gärna om fina tomtesäckar & julklappssäckar på nätet

Sidan uppdaterades 27 november 2022