Guide till julkalendrarna – Bra erbjudande 2023

Vilken som blir årets julkalender 2023 på SVT vet vi först närmare advent. Denna sida är dock inte för julkalendern på tv, utan de som majoriteten av e-handlarna brukar erbjuda.

När vi skriver julkalender så menar vi alltså inte de kalendrar med 24 luckor. Här är det butikernas egna julkalendrar med dagens erbjudande som gäller. Att varje dag rabattera ut en produkt rejält gör att vi kunder gärna besöker butiken, varje dag under hela advent. Alla olika julkalender ger ett ypperligt tillfälle att skaffa julklappar. Priserna är ofta väl pressade och det finns många kronor att spara i på, till skillnad mot julklappens vanliga pris.

På den här sidan så listar vi några av de populäraste e-handlarna, som alla har en riktigt bra julkalender. Luckorna på nätet är för många minst lika intressanta som luckorna i sin egen adventskalender. Att vara vaksam och agera snabbt är att rekommendera, innan produkterna i dagens julkalender tar slut. Det är inte ovanligt att dagens deal i julkalendern en lockvara som finns i begränsat antal. Därför blir resultatet att just detta erbjudande tar slut tidigt på dagen när rean äger rum.

Under december så kan vi nyttja alla fördelaktiga julkalendrar på ett bra sätt. Eftersom det är ett bra tillfälle med rea är det en god idé att skaffa julklappar. Unna dig själv något fint eller skaffa saker att fylla julklappssäcken med.

Vilken julkalender tycker du är bäst i advent 2023?

HANDLA TILL RABATT I BUTIKERNAS JULKALENDER

NYA ERBJUDANDE VARJE DAG

SKAFFA JULKLAPPAR TILL DIG SJÄLV OCH ANDRA

Årets bästa julkalendrar 2023 – Bra julklappsdeals just nu

Första när advent kickar igång vet vi vilka butiker som tänkt erbjuda dagliga erbjudanden. Listan med årets bästa julkalendrar 2023 kommer således att uppdateras så fort det är känt. E-handlarna här nedan var några av alla de som hade riktigt bra erbjudanden förra året med julkalender .

En del e-handlare kör inte traditionell julkalender med olika luckor varje dag. Upplägget varierar om erbjudandet är en dag, flera dagar, en vecka eller hel julmånaden. Tipsen på butiker nedan kommer i vilket fall ta dig till bra julklappsdeals.

Alltid dagliga deals med exklusiva rabattkoder på julklappar

Fanns inte dina tilltänka julklappar i någon av butikers julkalender-lucka just idag? Julklappsjakten går vidare och vi vill tipsa om våra exklusiva koder som ger dig rabatt på julklappar, alla dagar i veckan! Utnyttja erbjudandet för att spara in pengar på väldigt populära julklappar.

Beställ massageapparater med 10% extra rabatt genom att ange koden: relax10

Beställ vackra träklockor med gravyr och få 10% extra rabatt genom att ange koden: present10

eldstickan - julklappar

Populära tändstickor i glas samt övriga inredningsdetaljer just nu 10% extra rabatt genom att ange koden: tandaljus10

Passa på att fixa jultröjor

Bästa julklapparna 2023 – På topplistan just nu

2024-05-10T13:47:01+02:00

Airfryer

Baka, rosta och fritera med hjälp av väldigt het luft, med minimal användning av olja. Köksapparat som alla bör ha i hemmet! Välj bland fyra färger: Blå, röd, vit eller svart.

2022-09-26T12:24:09+02:00
korvgrill julklappstips

Korvgrill

Så snabbt det går att fixa 4 grillade korvar med bröd med den här grillen. Praktisk julklapp till den som älskar korv. Hett julklappstips just nu!

2022-10-25T18:52:35+02:00
Fotopussel - Personliga julklappar 2021

Fotopussel med 24-1000 bitar

7 olika storlekar att välja på och en underbar julklapp som kommer gillas av både vuxna & barn. Välj ett favoritfoto eller leta reda på ett snyggt landskap online.

Superbra julklapp till alla!

Hur fungerar en julkalender?

En julkalender på nätet är oftast ett erbjudande som gäller under 24 timmar. Ibland väljer butiken att behålla rean på just den julklapp/produkt som reas för dagen under flera dagar. Vad som gäller framgår allt som oftast hos respektive e-handlare.

Känns inte dagens produkt helt rätt så är det förmodligen bättre att vänta på en ny lucka och nästa erbjudande. Julkalendrarna varar i 24 dagar så det finns goda möjligheter att det du mest av allt är ute efter kommer reas någon av dagarna. Värt att tänka på är att stora rabatter kan förblinda det verkliga syftet som alltid bör vara: Är verkligen just den julklappen som är i julkalendern rätt? Är svaret ja för att är en passande produkt, klipp till! Känns varan aktuell endast för att rean är stor så är det alltid en god idé att tänka ett varv till, innan ett beslut fattas.

Lockelse med julkalender – För att sälja mer

E-handlarnas julkalendrar gör så att vi vill surfa in till dem, varje dag. Väl tilltagna reapriser gör att köpknappen är lättare att trycka på. En produkt hamnar sällan i varukorg ensam och även fast e-handlaren i fråga inte tjänar så många kronor på erbjudandet för dagen så är chanserna för merförsäljning goda.

Gränser för fri frakt är ett sätt som gör att det är lätt att handla flera julklappar än endast den produkt som julkalendern består av.

Kraftfull rea i butikers julkalendrar 2023

Bästa julkalender online 2020 Vi har varit inne på det förut, i alla erbjudande från julkalendrar går det att göra riktigt bra klipp! Vi alla vill handla våra julklappar så billigt som möjligt, inte sant? Känns det rabatterade priset lite väl bra? Då är det alltid smart att agera fort. Det förkommer att erbjudande i julkalender säljer slut snabbt. Att bra deals sprider sig fort på nätet är ingen hemlighet, till exempel via sajter som julklappen.se.

Att handla julklappar smart gör att mycket pengar kommer sparas in. Utnyttja dagar som singles day, black fridag och dagens deal i julkalendrarna och köp flera julklappar, för samma peng som de egentligen skulle kosta.

  • Agera snabbt så inte dagens erbjudande säljer slut, men ha även is i magen för att avvakta en annan dags julkalender om inte produkten känns helt hundra.
  • Besök din favorit e-handlare varje dag under december för att se om just din tilltänkta julklapp är med i julkalendern.
  • Att handla vid rätt tillfälle kan spara in på mycket pengar i juletider.

Letar ni efter de bästa adventskalendrarna? Vi har nätets med kompletta guide för att hitta rätt adventskalender. Ta gärna en titt där och välj bland, tekalendrar, erotiska adventskalendrar, chokladkalendrar, skönhetskalendrar och många andra varianter.

Var guiden till e-handlares julkalender 2023 bra? Dela gärna sidan på sociala medier.

Sidan uppdaterades 3 juni 2023