Guide till julkalendrarna – Bra erbjudande 2023

Vilken som blir årets julkalender 2023 på SVT vet vi först närmare advent. Denna sida är dock inte för julkalendern på tv, utan de som majoriteten av e-handlarna brukar erbjuda.

När vi skriver julkalender så menar vi alltså inte de kalendrar med 24 luckor. Här är det butikernas egna julkalendrar med dagens erbjudande som gäller. Att varje dag rabattera ut en produkt rejält gör att vi kunder gärna besöker butiken, varje dag under hela advent. Alla olika julkalender ger ett ypperligt tillfälle att skaffa julklappar. Priserna är ofta väl pressade och det finns många kronor att spara i på, till skillnad mot julklappens vanliga pris.

På den här sidan så listar vi några av de populäraste e-handlarna, som alla har en riktigt bra julkalender. Luckorna på nätet är för många minst lika intressanta som luckorna i sin egen adventskalender. Att vara vaksam och agera snabbt är att rekommendera, innan produkterna i dagens julkalender tar slut. Det är inte ovanligt att dagens deal i julkalendern en lockvara som finns i begränsat antal. Därför blir resultatet att just detta erbjudande tar slut tidigt på dagen när rean äger rum.

Under december så kan vi nyttja alla fördelaktiga julkalendrar på ett bra sätt. Eftersom det är ett bra tillfälle med rea är det en god idé att skaffa julklappar. Unna dig själv något fint eller skaffa saker att fylla julklappssäcken med.

Vilken julkalender tycker du är bäst i advent 2023?

SKAFFA JULKLAPPAR TILL DIG SJÄLV OCH ANDRA

NYA ERBJUDANDE VARJE DAG

HANDLA TILL RABATT I BUTIKERNAS JULKALENDER

Årets bästa julkalendrar 2023 – Bra julklappsdeals just nu

Första när advent kickar igång vet vi vilka butiker som tänkt erbjuda dagliga erbjudanden. Listan med årets bästa julkalendrar 2023 kommer således att uppdateras så fort det är känt. E-handlarna här nedan var några av alla de som hade riktigt bra erbjudanden förra året med julkalender .

En del e-handlare kör inte traditionell julkalender med olika luckor varje dag. Upplägget varierar om erbjudandet är en dag, flera dagar, en vecka eller hel julmånaden. Tipsen på butiker nedan kommer i vilket fall ta dig till bra julklappsdeals.

Julkalender 2022 - Dagens deals - Erbjudande på rea
Besök butikens julkalender 2023
Julkalender online - Dagens lucka på nätet - Gen
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Just nu 5% rabatt på allt (inklusive rean) med koden: Present5
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023
Besök butikens julkalender 2023

Alltid dagliga deals med exklusiva rabattkoder på julklappar

Fanns inte dina tilltänka julklappar i någon av butikers julkalender-lucka just idag? Julklappsjakten går vidare och vi vill tipsa om våra exklusiva koder som ger dig rabatt på julklappar, alla dagar i veckan! Utnyttja erbjudandet för att spara in pengar på väldigt populära julklappar.

Beställ massageapparater med 10% extra rabatt genom att ange koden: relax10

Till butikens julklappar

Beställ vackra träklockor med gravyr och få 10% extra rabatt genom att ange koden: present10

Till butikens julklappar
eldstickan - julklappar

Populära tändstickor i glas samt övriga inredningsdetaljer just nu 10% extra rabatt genom att ange koden: tandaljus10

Till butikens julklappar

Passa på att fixa jultröjor

Skaffa jultröjorna här

Bästa julklapparna 2023 – På topplistan just nu

2022-12-01T18:42:08+02:00
Musmatta i läder - Julklapp till chef & kontor - Julklappstips anställda

Musmatta av läder – Med gravyr

Där en dator finns bör det även finnas en personlig musmatta i läder. Oerhört snygg och vi kan garantera att musmattan går hem i alla hem. Finns i två färger.

Till butik
2022-10-20T12:28:01+02:00

Nattlampa 3D Måne

Mysig lampa som lyser i någon av 16 olika färglägen. Mysig julklapp till barn såväl som till vuxna. Lyser upp på ett behagligt sätt. Toppsäljare till kommande julen!

Till butik
2022-11-27T16:24:35+02:00

Snöande julgran

Förmodligen är den här julgranen det mest stämningsfulla valet för alla er som tycker det ska snöa under julen. Skapa en magisk jul som består i minnet!

Till butik
2022-11-18T19:38:19+02:00
Personlig morgonrock med namn - Unika julklappar

Personlig morgonrock

Vad tror du om att ge en personlig julklapp som är en morgonrock tillverkad i bomullsfrotté? Broderad med namnet kommer ge den där extra myskänslan.

Till butik
2022-10-25T18:52:35+02:00
Fotopussel - Personliga julklappar 2021

Fotopussel med 24-1000 bitar

7 olika storlekar att välja på och en underbar julklapp som kommer gillas av både vuxna & barn. Välj ett favoritfoto eller leta reda på ett snyggt landskap online.

Superbra julklapp till alla!

Till butik
2022-09-26T12:24:09+02:00
korvgrill julklappstips

Korvgrill

Så snabbt det går att fixa 4 grillade korvar med bröd med den här grillen. Praktisk julklapp till den som älskar korv. Hett julklappstips just nu!

Till butik
2022-12-01T18:38:17+02:00
dekoration julklappar - Julklappstips

Dekorationsdetaljer

Dekorationen sitter ofta i små detaljer, som dessa vackra figurer, skulpturer och andra inredningsdetaljer som kommer bli en träffsäker julklapp till vem som helst.

Till butik
2022-12-09T13:43:36+02:00
Svävande månlampa - Julklappar

Svävande månlampa

Månlampa som tar ytterligare ett steg då den är svävande ovanför en basplatta med stark magnetism. Garanterat cool julklapp som kommer lysa upp rummet mysigt.

Till butik

Hur fungerar en julkalender?

En julkalender på nätet är oftast ett erbjudande som gäller under 24 timmar. Ibland väljer butiken att behålla rean på just den julklapp/produkt som reas för dagen under flera dagar. Vad som gäller framgår allt som oftast hos respektive e-handlare.

Känns inte dagens produkt helt rätt så är det förmodligen bättre att vänta på en ny lucka och nästa erbjudande. Julkalendrarna varar i 24 dagar så det finns goda möjligheter att det du mest av allt är ute efter kommer reas någon av dagarna. Värt att tänka på är att stora rabatter kan förblinda det verkliga syftet som alltid bör vara: Är verkligen just den julklappen som är i julkalendern rätt? Är svaret ja för att är en passande produkt, klipp till! Känns varan aktuell endast för att rean är stor så är det alltid en god idé att tänka ett varv till, innan ett beslut fattas.

Lockelse med julkalender – För att sälja mer

E-handlarnas julkalendrar gör så att vi vill surfa in till dem, varje dag. Väl tilltagna reapriser gör att köpknappen är lättare att trycka på. En produkt hamnar sällan i varukorg ensam och även fast e-handlaren i fråga inte tjänar så många kronor på erbjudandet för dagen så är chanserna för merförsäljning goda.

Gränser för fri frakt är ett sätt som gör att det är lätt att handla flera julklappar än endast den produkt som julkalendern består av.

Kraftfull rea i butikers julkalendrar 2023

Bästa julkalender online 2020 Vi har varit inne på det förut, i alla erbjudande från julkalendrar går det att göra riktigt bra klipp! Vi alla vill handla våra julklappar så billigt som möjligt, inte sant? Känns det rabatterade priset lite väl bra? Då är det alltid smart att agera fort. Det förkommer att erbjudande i julkalender säljer slut snabbt. Att bra deals sprider sig fort på nätet är ingen hemlighet, till exempel via sajter som julklappen.se.

Att handla julklappar smart gör att mycket pengar kommer sparas in. Utnyttja dagar som singles day, black fridag och dagens deal i julkalendrarna och köp flera julklappar, för samma peng som de egentligen skulle kosta.

  • Agera snabbt så inte dagens erbjudande säljer slut, men ha även is i magen för att avvakta en annan dags julkalender om inte produkten känns helt hundra.
  • Besök din favorit e-handlare varje dag under december för att se om just din tilltänkta julklapp är med i julkalendern.
  • Att handla vid rätt tillfälle kan spara in på mycket pengar i juletider.

Letar ni efter de bästa adventskalendrarna? Vi har nätets med kompletta guide för att hitta rätt adventskalender. Ta gärna en titt där och välj bland, tekalendrar, erotiska adventskalendrar, chokladkalendrar, skönhetskalendrar och många andra varianter.

Var guiden till e-handlares julkalender 2023 bra? Dela gärna sidan på sociala medier.

Sidan uppdaterades 3 juni 2023