Jultröjor - För vuxna & barn - Ful, rolig, fin, amerikansk jultröja
Bästa guiden för att enkelt, snabbt och tryggt hitta bra jultröjor på nätet.

Hitta jultröja – Guide till tröjor med julkänsla

Få saker sätter lika stor julkänsla på tillvaron som jultröjor gör! Roliga, blinkande, snuskiga och sköna tröjor med motiv som anspelar på julen, det är vad en typisk jultröja är för något. Tröjorna finns till små barn på någon år upp till vuxna kvinnor och män. Traditionen som växer sig allt starkare i Sverige kommer ursprungligen från Amerika. Därav kommer uttrycken Amerikanska jultröjor som anspelar på fula tröjor. Desto mer häpnadsväckande jultröjan är ju bättre är den, enligt många.

Hade du tänk skaffa en ful jultröja att fira jul i? Då kommer guiden vägleda till de bästa e-handlarna som erbjuder jultröjor för dam, herr och barn. Det fina med dessa tröjor är att alla kan bära tröjorna till julen. Stickade, matchande, dyra och billiga jultröjor gör att det är lätt att hitta ett plagg som passar just dig.

Eftersom allt flera efterfrågar jultröjor så har också utbudet ökat explosionsartat de senaste åren. Att beställa jultröja på nätet har alltså aldrig varit så enkelt som idag! Se våra utvalda tips på tröjor nedan, eller besök de bästa e-handlarna direkt. Guiden vägleder till de bästa återförsäljarna av jultröjor online som har riktigt bra utbud. Den stora frågan blir, vilken jultröja klipper du till på i år?

2020-11-15T18:42:28+02:00

Jultröja för barn

Roliga jultröjor som barn kommer älska blir en bra julklapp att ge tidigt. Önskas julen mysas in i tröjan så kanske så tidigt som ett par dagar innan julafton.

Till butik

Direkt till butikers utbud av jultröjor för barn (Klicka på bilden)

2020-10-30T18:36:18+02:00

Personlig jultröja

Äntligen är det möjligt att beställa era personliga jultröjor. Julklappar att ge på julaftonsmorgon som kommer överraska hela familjen.

För Barn, Kvinna & Man

Till butik
2020-11-10T13:40:24+02:00

Jultröja med katt

Den mysigaste jultröjan till alla kattmänniskor därute. Meowy Christmas är belyst med LED-belysning och passar utmärkt i alla hem där en katt finns.

Till butik
2020-10-28T15:10:38+02:00

Jultröjor med LED-ljus

Jultröjor som sticker ut lite extra är de med LED-ljus. Ljusen blinkar och det gör det i princip omöjligt att inte lägga märke till din fina jultröja. Skaffar du till hela familjen?

Läs mer
2020-10-28T15:09:07+02:00

Jultröjor

Är det dags att hoppa på nya trenden med jultröjor? Överraska med en jultröja som en tidig julklapp på julafton.

Till butik
2020-10-28T12:53:31+02:00

Jultröja till golfare

Jultröjan som alla hemvändande golfare skulle älska att fira jul i måste vara denna jultröja! Snygg, ful, rolig och julig på en och samma gång. Köp tröjan i god tid innan jul.

Läs mer
2020-10-29T16:20:18+02:00

Megahoodies

Här snackar vi om att mysa maximalt och visst ser dessa Hoodies av modell större väldigt mysiga ut? Perfekt att kunna dra på sig en kall vinternatt.

Tillgängliga färger: Grå, Rosa, Grön eller Röd

Till butik

Hjälp vännerna hitta jultröjor att mysa i till julen.

Besök shopparna – Där jultröjorna finns 2020

Det snabbaste sättet att se vilka jultröjor som säljs 2020 är att kolla in återförsäljningarna. Där är det enkelt att se vilka motiv som är aktuella i år. Ett stående tips är att aldrig skjuta upp inköpet. Många jultröjor kommer tyvärr ta slut långt innan julafton. Att agera i god tid ökar chanserna att just din storlek finns kvar.

Besök handlarens alla jultröjor 2020
Besök handlarens alla jultröjor 2020
Besök handlarens alla jultröjor 2020
Besök handlarens alla jultröjor 2020

Blinkande belysning – Jultröja som lyser upp

För några år sedan så var det svårt att skaffa en blinkande jultröja med LED-belysning. Nu för tiden är det dock lätt som en plätt! Antalet LED-jultröjor har aldrig varit större och visst är det coolt att julgranen på tröjan har riktig belysning? Eftersom endast ett par lampor gör så mycket för helheten är det många som skaffar en jultröja med belysning. Observera att LED-tröjorna kräver batterier. Notera om det står att strömkällan följer med eller om ni måste skaffa batterierna separat.

I jämförelse med en vanlig jultröja så är tröjorna belysning att gå ypperligare en steg på julnivå-skaran. Ett bra val för dig som gillar att synas rejält med andra ord.

Jultröjor till hela familjen

Vill du föra in jultröjor i familjen? Skaffa jultröjor till hela familjen och ge boret dessa som tidiga julklappar. Visst går det att överraska familjen på morgonen den 24 december, men vi tror de flesta skulle uppskatta att få sina jultröjor någon vecka innan julafton. Att kunna julpynta, spela Bingolotto och så vidare i sin jultröja är en riktigt bra uppladdning för själva julafton!

Snuskiga jultröjor – Med humoristiska motiv

Motiv där tomten kissar, bajsar eller har sex ingår i kategorin snuskiga jultröjor. Här finns jultröjorna för dig som verkligen vill sticka ut och dra blickarna till dig! Väljer du en snäll variant så är jultröjan där tomten lägger ett lass i skorstenen ett bra val. För mer extremt motiv så finns en tröja där tomtefar och en rolig stund med tomtemor. Surfa runt hos e-handlarna för att se vilka snuskiga jultröjor som finns i år.

  • Det är enkelt att finna motiv man gillar på jultröjorna. Det är dock aningen svårare att få tag på rätt storlek, så var ute i god tid.

  • Fula jultröjor är kanske de designer som flest vill ha då de är själva grundkonceptet på en typiska amerikansk jultröja.

  • Tröjorna med julmotiv är för herr, dam och barn. Det vill säga för alla! Att skaffa matchande jultröjor till hela familjen är ett roligt sätt att skapa en magisk julkänsla.