Julstrumporna som gäller till julen 2022

Julstrumpa - Tips på julstrumpor 2022

Strumpa för små julklappar

Är ni på jakt efter en bra julstrumpa 2022 för att gömma små julklappar? En bra idé eftersom julstrumpor helt klart förhöjer den härliga julkänslan! Denna sida är vigt åt alla dessa underbara strumpor till julen. Oavsett om ni letar efter billiga, dyra, små, stora eller broderade julstrumpor så kan guiden vara vägledande för att hitta er bästa julstrumpa. En höjdare är julstrumpa med namn på barnen. På så sätt blir gåvan att känns personlig.

Tänk på att julstrumporna oftast är små. Därför är det en god idé att förvissa sig om att julklapparna som ska få plats i strumpan inte är för stora. Smycken, lotter och godis är några populära grejer som passar utmärkt att lägga ner i en julstrumpa. Att hänga upp den som vanligt julpynt är också fint. Det behöver alltså inte vara någonting alls i strumpan, även fast grundkonceptet är att gömma små överraskningar.

VÄLJER DU EN LYXIG JULSTRUMPA ELLER EN BILLIGARE?

SÖT ÖVERRASKNING FÖR BARN & VUXNA

JULSTRUMPA ÄR EN GAMMAL FIN TRADITION

2022-04-18T18:46:56+02:00

Julsockor

Hur gosiga ser inte dessa sockor ut? Juliga mönster och värmande polyakryl kommer ta julmyset till en högre nivå. Perfekt julklapp att ge henne med storlek 36-40.

Till butik
2022-04-18T18:46:23+02:00

Julstrumpa

Att gömma små julklappar i en julstrumpa som hänger på väggen är verkligare en juligare jul. Många fina designer av julstrumpor att välj bland.

Till butik
2022-04-18T18:46:48+02:00

Julstrumpor

Jultröja i all ära men hur ser det ut med julstrumpor? Dessa är ett juligt val av strumpor som garanterat kommer sprida julstämning.

Till butik
2022-04-18T18:47:06+02:00

Gigantisk julstrumpa

Det finns vanliga julstrumpor och sen finns det denna gigantiskt stora julstrumpa som har imponerande längden av 154 cm. Lite som en julklappssäck kan man tycka!

Till butik

Hitta julstrumpor online – Bra butiker att besöka

Till julen 2022 så finns det många julstrumpor att välja bland. De vi valt ut är endast en liten del av hela utbudet. Men vart hittar man de bästa, finaste, billigaste och mest exklusiv julstrumporna i år? Att kolla in respektive butik nedan är en bra start. Efter dina besök kommer du garanterat vara betydligt närmare att veta vilken julstrumpa som är mest passande!

Till butikens alla julstrumpor

Bäst på broderade julstrumpor med namn!

Till butikens alla julstrumpor

24 stycken prisvärda julstrumpor att kolla in!

Till butikens alla julstrumpor

Billiga julstrumpor från 39 kronor.

Till butikens alla julstrumpor
Till butikens alla julstrumpor
Till butikens alla julstrumpor
Till butikens alla julstrumpor
Till butikens alla julstrumpor
Till butikens alla julstrumpor

Julstrumpor till barn & vuxna

I grund och botten är julstrumpor något för barn. Att få syn på en julstrumpa med namn gör att nyfikenheten slår i taket. Vad kan det finns där i strumpan!? Det är dock långt ifrån endast för barn. Att hänga upp julstrumpan på väggen kan lätt uppfattas som just en dekoration. Att du placerat ett personligt smycke till din flickvän där är upp till henne att ta reda på. Hur många dagar tror du det tar innan hon kollar om det finns något där?

Som sagt, julstrumpa är för alla! Önskar du förtydliga vem som ska få vilken strumpa så kan vi varmt rekommendera de med broderat namn. Hoppas guiden och alla tips nedan kommer göra så ni hittar den bästa julstrumpan ni någonsin skaffat.

Tips på innehåll – Julstrumpa till flickvän/fru

Som vi var inne på ovan så är smycken ett utmärkt val att gömma i julstrumpan. Speciellt om du ska överraska din partner! Säg den tjej som inte skulle bli glad av att få ett nytt halsband, armband eller annat smycke. Små gåvor (sett till storleken) kommer hjälpa till att få upp jul-humöret på absoluta toppnivå. Häng upp din julstrumpa och låt hon få sticka ner handen någon dag innan julafton. Det är också populärt att börja julaftonsmorgonen med en julstrumps-julklapp. Som sagt, julklappar i form av smycken gör nästan alltid succé hos henne.

Men vart kan du hitta bra smycken att lägg i strumpan då? Butiken nedan har ett mäktigt utbud av smycken i varierande prisklass. Gör ett besök där, om inte annat så kommer butikens produkter passa mycket bra som vanliga julklappar.

Direkt till butikens julklappar
  • Att få syn på sin julstrumpa kommer garanterat fylla hela kroppen med härliga julkänslor. Ett roligt sätt att överraska sina barn eller sin pojkvän/flickvän med!

  • Tänk på att det inte går att gömma för stora julklappar i julstrumporna. Smycken, lotter & godis är det vanligaste att fylla stumpan med.

  • Att dela upp julklapparna på flera dagar eller olika tidpunkter på julafton gör att varje unik julklapp kommer få mera uppmärksamhet.

Julstrumpa att fylla med julklappar

Tipsa om bra julstrumpor, med eller utan namn.