Upptäck fina julstrumpor 2023

Är ni på jakt efter en bra julstrumpa med namn 2023 för att gömma små julklappar? Eller julstrumpor utan namn för den delen. Hur som helst är det en mycket bra idé, julstrumpor helt klart förhöjer känslan av jul! Denna sida är vigt åt alla underbara julstrumpor till julen 2023. Oavsett om ni letar efter billiga, dyra, små, stora eller broderade julstrumpor så kommer guiden vara vägledande för att hitta er bästa julstrumpa.

En höjdare är att beställa julstrumpa med namn, speciellt till barnen. På så sätt blir gåvan att känns personlig. Julstrumpa men namn är också populärt att hänga upp till sin flickvän eller pojkvän. En söt gest som gör att julstämningen infinner sig på bästa sätt.

Tänk på att julstrumporna oftast är små. Därför är det en god idé att förvissa sig om att julklapparna som ska få plats i strumpan inte är för stora. Smycken, lotter och godis är några populära grejer som passar utmärkt att lägga ner i en julstrumpa. Att hänga upp den som vanligt julpynt är också fint. Det behöver alltså inte vara någonting alls i strumpan, även fast grundkonceptet är att gömma små överraskningar.

Julstrumpa med namn är de julstrumpor som ligger hos varmaste om hjärtat. Att beställa julstrumpa med broderat namn kommer garanterat gå hem, till såväl barn som till vuxna! Överraska din pojkvän eller flickvän med en vacker julstrumpa med namn. Vi tror att ögonblicket inte kommer glömmas i första taget, eller hur känner du?

För att hitta bästa julstrumpan, med namn eller utan, till billigast pris så se till att jämföra butikerna nedan.

Uppskattad överraskning för både barn & vuxna

Välj mellan lyxiga julstrumpor eller billigare alternativ

Julstrumpa är en gammal fin jultradition 

Alla tips på julstrumpor 2023

2022-04-18T18:46:23+02:00
Julstrumpa

Julstrumpa

Att gömma små julklappar i en julstrumpa som hänger på väggen är verkligare en juligare jul. Många fina designer av julstrumpor att välj bland.

2022-04-18T18:47:14+02:00
Julstrumpa med paljetter

Julstrumpa med paljetter

Halvmeter lång julstrumpa som är prydd med fina paljetter som går i rött och guld. Festlig julkänsla som passar lika bra till barn som till vuxna.

2023-07-21T13:48:07+02:00
Julstrumpa 2021 - Tillverkad i jute

Klassisk julstrumpa i jute

Klassisk justrumpa som är tillverkad i 100% jute. Valet för dig som säker efter en riktigt gammalmodig strumpa att lägga små klappar i till julen 2023.

2022-04-18T18:46:48+02:00
Strumpor med julmotiv

Julstrumpor

Jultröja i all ära men hur ser det ut med julstrumpor? Dessa är ett juligt val av strumpor som garanterat kommer sprida julstämning.

2022-04-18T18:47:06+02:00
gigantisk stor julstrumpa

Gigantisk julstrumpa

Det finns vanliga julstrumpor och sen finns det denna gigantiskt stora julstrumpa som har imponerande längden av 154 cm. Lite som en julklappssäck kan man tycka!

2022-11-09T18:54:09+02:00
Personlig julstrumpa med namn och bild - Julstrumpor

Julstrumpa med foto & namn

Julstrumpor med namn i all ära men vore det inte ännu personligare med ett foto också? Garanterat en klar favoritstrumpa till såväl barn som till partner eller förälder.

2022-11-28T11:56:56+02:00
Mumin julstrumpa - Hitta julstrumpor på nätet

Mumin julstrumpa

Att överraska med små julklappar som lagts i en vacker julstrumpa kommer garanterat göra uppladdningen inför julafton ännu bättre.

2022-10-29T14:00:44+02:00
Julsockor

Julsockor

Hur gosiga ser inte dessa sockor ut? Juliga mönster och värmande polyakryl kommer ta julmyset till en högre nivå. Perfekt julklapp att ge henne med storlek 36-40.

Hitta julstrumpor online – Bra butiker att besöka

Till julen 2023 så finns det många julstrumpor att välja bland. De vi valt ut är endast en liten del av hela utbudet. Men vart hittar man de bästa, finaste, billigaste och mest exklusiv julstrumporna i år? Att kolla in respektive butik nedan är en bra start. Efter dina besök kommer du garanterat vara betydligt närmare att veta vilken julstrumpa som är mest passande!

Julstrumpa med namn - Bästa julstrumporna 2022

Bäst på broderade julstrumpor med namn!

Över 40 stycken prisvärda julstrumpor, missa inte dessa!

Billiga julstrumpor från 39 kronor.

Enda julstrumpan med både namn och bild tro? 

Julstrumpor till barn & vuxna

I grund och botten är julstrumpor något för barn. Att få syn på en julstrumpa med namn gör att nyfikenheten slår i taket. Vad kan det finns där i strumpan!? Det är dock långt ifrån endast för barn. Att hänga upp julstrumpan på väggen kan lätt uppfattas som just en dekoration. Att du placerat ett personligt smycke till din flickvän där är upp till henne att ta reda på. Hur många dagar tror du det tar innan hon kollar om det finns något där?

Som sagt, julstrumpa är för alla! Önskar du förtydliga vem som ska få vilken strumpa så kan vi varmt rekommendera de med broderat namn. Hoppas guiden och alla tips nedan kommer göra så ni hittar den bästa julstrumpan ni någonsin skaffat.

Tips på innehåll – Julstrumpa till flickvän/fru

Som vi var inne på ovan så är smycken ett utmärkt val att gömma i julstrumpan. Speciellt om du ska överraska din partner! Säg den tjej som inte skulle bli glad av att få ett nytt halsband, armband eller annat smycke. Små gåvor (sett till storleken) kommer hjälpa till att få upp jul-humöret på absoluta toppnivå. Häng upp din julstrumpa och låt hon få sticka ner handen någon dag innan julafton. Det är också populärt att börja julaftonsmorgonen med en julstrumps-julklapp. Som sagt, julklappar i form av smycken gör nästan alltid succé hos henne.

Men vart kan du hitta bra smycken att lägg i strumpan då? Butiken nedan har ett mäktigt utbud av smycken i varierande prisklass. Gör ett besök där, om inte annat så kommer butikens produkter passa mycket bra som vanliga julklappar.

Julstrumpa med namn – Storsäljaren inför julen 2023

Är du på jakt efter en fin julstrumpa med namn? En mycket bra idé eftersom de personliga julstrumporna där du valt namn är de som består av mest känsla! Allt som är personligt kommer uppfattas som lite mer genomtänkt. En bättre helhetskänsla i gåvan helt enkelt. När det kommer till julstrumpa med namn så kan inte barnet, partnern eller syskonet ta miste på vems julstrumpan är. Häng upp julstrumpan så personen hittar den på morgonen, eller vilket tid du än önskar.

Hittar du ingen bra julstrumpa med namn på internet? Då kan du alltid göra en egen julstrumpa! Det gäller dock att inneha en viss kunskapsnivå i att sy så du kan brodera namn på julstrumpa. Det spelar ingen roll att bokstäverna blir att hamna aning snett eftersom det bara markerar att du verkligen har gjort julstrumpan med namn helt själv.

Många av de broderade julstrumporna med namn är betydligt dyrare än helt vanliga julstrumpor (utan namn). Därför kan du spara många kronor genom att brodera namnet själv. Köper du julstrumpa med namn eller gör du en egen till julen 2023?

  • Att få syn på sin julstrumpa kommer garanterat fylla hela kroppen med härliga julkänslor. Ett roligt sätt att överraska sina barn eller sin pojkvän/flickvän med!

  • Tänk på att det inte går att gömma för stora julklappar i julstrumporna. Smycken, lotter & godis är det vanligaste att fylla stumpan med.

  • Att dela upp julklapparna på flera dagar eller olika tidpunkter på julafton gör att varje unik julklapp kommer få mera uppmärksamhet.

Julstrumpa med namn

Tipsa om bra julstrumpor, med eller utan namn.

Sidan uppdaterades 2 oktober 2023