Vilken julklapp ger du 1 åringen?

Julklapp till 1 åring

Julklappstips till 1 åring

Ska du fixa en bra julklapp till 1 åring? När det är dags att fira sin första jul så är inte förväntningarna speciellt stora. En 1 åring är ju givetvis alldeles för liten för att uppfatta att det är årets mysigaste dag, julafton. Det gör att julklappstips till 1 åring kan vara inom ett brett spam. Julklappar som den 1 åriga pojken eller flickan genast kan leka med är helt klart bra val av julklappar. Även produkter som kommer till användning under det kommande året känns som aktuella julklappstips när det handlar om dessa små barn.

Fråga föräldrarna till 1 åringen vad de behöver och tror barnet har glädje av. Ibland så svämmar redan lägenheten eller huset över med leksaker. Med tanke på den ringa åldern av 1 år så känns ännu flera leksaker endast som en onödigt överflöd. En fint gosedjur kan vara en bättre julklapp till 1 åring om så är fallet. Den kanske inte kommer uppskattas på direkten, men efter några månader när 1 åringen blivit äldre.

Julklappar som en leksaksspis, leksaksbilar eller dockor är alla i gränslandet för vad en 1 åring kan leka med. Beroende på om barnet är närmare 2 år än 1 år så känns denna sortens julklappstips mer eller mindre bra.

Julklappstips till 1 åring aktivitetsbord

Aktivitetsbord till 1 åring

Att lära sig stå och gå kommer bli en häftig upplevelse för 1 åring. Nu är det snart dags att utforska andra saker, så varför inte göra det vid ett aktivitetsbord? Detta julklappstips till 1 åring är precis som det låter, ett bort där mängder av olika aktiviteter kan utföras.

Lek med kulramen eller rita med kritor? Det är upp till 1 åringen att bestämma!

Till butik
Julklappstips till 1 åring instrument

Barninstrument till 1 åring

Vad tror du om att ge ett instrument som julklapp till 1 åring? Här gäller det dock att verkligen kolla upp om föräldrar och syskon tillåter att ljudnivån i hemmet går upp drastiskt! Efter ett okej för julklappen så kommer keyboard, dragspel, gitarr eller xylofonen garanterat bli något som kommer användas ofta av 1 åringen.

Julklappar som ger små barn möjligheter att utveckla intressen är alltid bra. Vem vet den lilla pojken eller flickan kanske en dag blir en stjärna? Då kan du stolt säga att det var minsann du som gav bort det första instrumentet.

Till butik
Julklappstips 1 åring leksakskök

Leksakskök till 1 åring

Vår kära 1 åring ser och hör nya saker varje dag. En sak som alla 1 åringar vill göra är precis det som mamma och pappa gör! Förhoppningsvis så är synen av föräldrarna en vanlig syn på dagarna, så då är det utmärkt att ge bort ett leksakskök till barnet.

Julklappstipsen passar som bäst till 1 åringen som nästan har kommit till sin nästa födelsedag. Det är en fördel att kunna gå lite själv så att säga.

Till butik
leklera som julklapp till 1 åring

Leklera i julklapp

Att leka med lera är något som barn i alla åldrar älskar. Klipp till på ett set med lera i julklapp till 1 åring och låt skaparglädjen ta sin början. Olika formar och leror i diverse färger kommer garanterat bli en rolig julklapp som kommer hänga med många år framöver.

Det är viktigt att en vuxen övervakar lekandet med lera så inte 1 åringen äter upp den! Se till att skaffa sådan lera som inte är farlig att äta, mer än magont. De flesta julklappar till små barn runt 1-2 år ska vara säkra. Det finns dock undantag om du handlar från någon oseriös e-handlare.

Till butik
babygym till 1 åring

Babygym till 1 åring

Även fast vi börjat gått så är det härligt att kräla runt och ibland även ligga stil i gymmet. Babygym är något som vunnit allt större popularitet senaste åren och passar nyfödda barn och upp till ett par år.

Se till att välja en modell av babygym som är gjorda för lite äldre barn.

Till butik
Julklappstips till 1 åring oball

Oball med skallra

Bollar och bjällror är typisk produkter som 1 åringar knappt kan få nog utan. Men varför inte kombinera de bägge i en och samma julklapp? Precis som Oball gör och för strax över 100 kronor så är julklappen fixad och klar.

Många olika färger att välja på. Vilken tror du barnet föredrar?

Till butik
2020-09-19T22:26:39+02:00

Babyfilt med namn

Den sötaste babyfilten är denna där bebisens namn är broderat. Finns i tre färger som är blå, rosa eller vit. Perfekt julklapp till småbarnsföräldrar.

Till butik
2020-08-08T14:01:08+02:00

Dragleksak

Leksaker som manar till aktivitet och rörelse är bra julklapp till barn som precis lärt sig gått. Många roliga dragleksaker att välja bland.

Till butik
2020-10-10T16:36:44+02:00

Haklapp med foto

Det blir så mycket roligare att ta på haklappen om den har några personliga foton. Fin julklapp att ge till småbarnsföräldrar eller till sina egna småbarn.

Till butik
2020-07-02T12:26:40+02:00

Nattlampa

Att sova i mörkret är något som de flesta barn inte tycker är speciellt kul. Då gör sig en söt nattlampa helt rätt! Många fina julklappar till barn att välja bland.

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁

Fråga föräldrarna vad 1-åringen behöver

Det är ofta utomstående personer som ger julklapp till 1-åring. Andra än barnets föräldrar alltså. Första åren kan ses som en enda lång julafton då julklapparna i form av nya leksaker och kläder står som spön i backen. Efter ett barn på 1 år inte förväntar sig julklappar så är det lätt för mamma och pappa att tänka att deras 1-åring får så mycket så julklappar känns som överflöd.

Innan du skaffar julklapp till barnet på 1 år så är det alltid en bra idé att fråga vad som behövs. Och visst är det grejer som behövs. Om inte just nu så inom en snar framtid.