Inte bara prylar – Smarta julklappar som löser verkliga problem

I en tid där vår vardag ständigt blir mer komplex, är julklappar som faktiskt löser ett problem eller förhöjer livskvaliteten mer värdefulla än någonsin. Det är inte bara om att ge en gåva, det handlar om att bidra till en bättre tillvaro för mottagaren. Oavsett om det är att underlätta hushållssysslor genom att ha en smart lösning för disktrasan eller om det är att förbättra sömnen med ett tungt täcke, så kan rätt julklapp göra en värld av skillnad.

Vårt mål har varit att samla de mest genomtänkta och smarta julklappstipsen på en och samma plats. Och det är inte bara för dig. dessa tips fungerar oavsett om du ska ge smarta julklappar till din mamma, pappa, syskon, partner eller vän. Varje förslag har valts ut för att det verkligen ska kunna göra en skillnad i någons liv, och därmed skapa en varaktig uppskattning långt bortom julens glittrande ljus.

För att göra ditt sökande ännu enklare, rekommenderar vi att du även tar en titt på vår topplista över de hetaste julklappstipsen för säsongen. Den här listan uppdateras kontinuerligt med inspirerande förslag som täcker in ett brett spektrum av behov och önskemål. Det ger dig chansen att upptäcka gåvor du kanske inte ens visste fanns, men som kan bli den perfekta överraskningen denna jul.

Samtliga tips just nu – Hitta smarta julklappar till julen 2023

Ta del av över hundra stycken tips på smarta julklappar nedan och känn hur du kommer närmare ett julklappsbeslut 2023. Varje julklappstips är noggrant utvald och kommer förhoppningsvis bli guld värd för den lyckliga mottagaren av din smarta julklapp. Surfa gärna in till kategorier som intresserar, där finns ännu flera smarta julklappstips att utforska.

2023-10-01T17:06:15+02:00
Biltillbehör - Omtyckta julklappar som passar alla som kör bil - Julklappstips

Smarta biltillbehör

En rund isskrapa, mobilhållare med laddning eller en smart förvaringslåda är endast tre julklappstips som bilägare skulle bli glada av att få som julklapp.

2023-06-03T12:33:50+02:00
Pizzaset - Julklappstips till alla som älskar pizza

Pizzaset

Set som alla som älskar pizza kommer uppskatta att få i julklapp. Från och med nu är det enklare än någonsin att skära upp pizzan på ett stiligt sätt.

Just nu 50% rabatt: Julklappsdeals 2023

2022-12-07T16:24:12+02:00
Värmesulor med fjärrkontroll - Julklappar som värmer i vinter

Värmesulor med fjärrkontroll

Riktigt bra julklappar till den som brukar frysa om fötterna, och vem gör inte det så att säga? Skärs till för att passa precis så du behöver inte oroa dig över storleken. Kan varmt rekommenderas.

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-11-28T12:25:21+02:00
Resedispenser - Billiga julklappar

Resedispenser 4-i-1

Smart liten dispenser som består av 4 flaskor som var och en rymmer 40 ml. Perfekt julklapp till honom eller henne som brukar åka på weekendresa.

2022-12-08T15:32:29+02:00
Broddar - Julklapp under 50 kronor

Broddar

Det sker cirka 30 000 halkolyckor i Sverige varje år där personer måste söka läkarvård. Kanske kan din julklapp gör så någon i din närhet slipper halka i vinter?

2022-12-09T12:35:54+02:00
Miljösmarta julklappar 2022

Klimatsmarta julklappar

Vet du någon som fuskar med att tänka på allas våran miljö? Då är det helt rätt att satsa på miljösmarta produkteter som kan få in personen på rätt spår.

2022-11-08T15:42:33+02:00
Vibrerande väckarklocka - Julklapp till svårväckt

Vibrerande väckarklocka

Den optimala julklappen till svårväckt eller den som vill vakna utan att väcka sin partner. Plattan ger starka vibrationer som även den mest morgontrötta människan vaknar.

2022-11-07T18:40:15+02:00
Fotfilsplattan - Julklapp 2022

Fotfilsplattan

Smart innovation som gör det enklare att fixa till fötterna så de blir mjuka och fina. Plattan står stadigt på golvet och känns passande att ge till vem som helst.

2022-11-03T14:21:33+02:00
Kabelgömma - Julklapp

Kabelgömma

Julklappen som kommer göra så inte sladdarna ligger huller som buller. Organisation och ordning kommer göra hemmet till en mer gemytlig plats att vistas på.

2022-10-10T17:46:11+02:00
Ruggskrubbare för duschen - Julklappstips badrummet

Ryggskrubbare för duschen

Billig julklapp för 50 kronor som kommer bli en kär vän i duschen. Tvättar ryggen enklare än någonsin. Passande att skaffa för julklappsspelet tro?

Alla älskar smarta julklappar

Att få nya spännande saker är alltid roligt, eller hur? Om julklapparna är smarta och löser ett lättare problem kommer de förhoppningsvis göra succé! Något som enkelt som en låg kaffemugg som inte välter lika enkelt som en vanlig mugg är smart att ha i bilen. Sidan har skrapat ihop över 100 stycken smarta julklappstips som säkert kommer underlätta er julklappsjakt en hel del.

Ett smart badkar som är uppblåsbart är kanske en av vinterns stora favoriter. Tubble heter badkaret som blåses upp med en medföljande pump, på någon minut! Personligen så vet jag att badkaret håller en komfort i världsklass! Smart är bara förnamnet, och julklappen passar alla som egentligen inte har tillräcklig plats för ett stort badkar i badrummet.

Vem överraskar du med smarta julklappar 2023 tro?

  • Att förgylla någons dag genom att göra den enklare, mer underhållande och smartare är inte bara något som mottagaren kommer att uppskatta; det är också något som fyller en med en genuin känsla av glädje och tillfredsställelse. När du ger en gåva som faktiskt gör skillnad i någons vardag, skapar det en känsla av meningsfullhet som går utöver det materiella.

  • Här på Julklappen.se engagerar vi oss i att ständigt uppdatera vår databas med de senaste och mest genialiska julklappstipsen. Vi är inte ute efter att rekommendera onödiga prylar som hamnar i en låda och glöms bort. Istället fokuserar vi på produkter som verkligen löser ett problem eller underlättar vardagslivet på ett konkret sätt. Det är inte bara om att ge en pryl, det handlar om att ge en lösning.

  • Det kan vara lockande att vänta till sista minuten med julshoppingen, men vi skulle starkt råda emot det, särskilt när det kommer till de mer populära och smarta julklapparna. Dessa produkter har en tendens att sälja slut snabbt, och inget är mer frustrerande än att finna den perfekta gåvan, bara för att upptäcka att den är slutsåld. Därför är vår starka rekommendation att agera snabbt och göra dina smarta julklappsinköp i god tid.

Smart julklapp

Sprid gärna alla smarta julklappar på nätet

Sidan uppdaterades 23 september 2023