Julklapparna som bringar smarthet med sin funktion

Smarta julklappar till henne & honom
Just nu finns totalt 101 tips på smarta julklappar på nätet, till julen 2021.

Julklappar för en praktisk tillvaro

Produkter som löser ett problem eller gör tillvaron så mycket enklare, skönare och mer praktisk är smarta julklappar. Det kan vara att hänga disktrasan nere i diskhon istället för uppe på kranen. För den med sömnproblem så är ett täcke som väger flera kilo en smart julklapp som förhoppningsvis kan hjälpa personen att sova bättre.

Kloka julklappstips till henne & honom

Eftersom det finns en hel del smarta julklappar så beslöt vi oss för att samla alla bästa förslagen på denna sida.

Oavsett om julklapparna är till föräldrar, syskon, parter eller vän så kommer garanterat alla smarta julklappstips vara till god hjälp. Vem önskar du överraska med smarta prylar till den stundande julen?

Ett smarta sätt för att hitta julklappar snabbt är att även besöka topplistan med de hetaste julklappstipsen just nu. Uppdateras ofta med nya spännande tips på allt ni kan tänka er.

VEM VILL INTE HA EN SMART JULKLAPP 2021?

JULKLAPPAR SOM GÖR VARDAGEN SMARTARE

BRA PRYLAR ATT GE BORT ELLER BEHÅLLA SJÄLV

2021-12-14T12:46:25+02:00

Uppblåsbar bäddsoffa

Har du ingen stans att sova när du hälsar på? Då är det smart att själv ta tag i saken och ge bort en soffa som är uppblåsbar i julklapp. Kanske den används på julafton redan?

Till butik
2021-12-05T13:53:21+02:00

Magnetkudde

Kudden som sägs kunna hjälpa till och lindra smärta i axlar och nacke. Julklappen har två stycken 30 cm långa patenterade magnetband.

Till butik
2021-12-04T15:26:12+02:00

Kramkudde

Kvalitativ kudde från Tempur som formar sig efter kroppen. Kommer till användning i såväl soffan som i sängen. Kudden mäter hela 120 cm och är en annorlunda julklapp som kommer uppskattas.

Till butik
2021-10-27T16:15:17+02:00

Filt-hoodie

Nu behöver ni inte välja mellan en varm hoodie eller en mysig filt. Julklappen är nämligen de bägge i samma kreation. Finns i fyra färger.

Till butik
2021-10-26T12:52:57+02:00

Pusselmatta

Given julklapp till alla som gillar att lägga pussel men inte har någon matta att lägga pusselbitarna på. Butiken har tre olika varianter att välja bland.

Till butik

Alla älskar smarta julklappar

Att få nya spännande saker är alltid roligt, eller hur? Om julklapparna är smarta och löser ett lättare problem kommer de förhoppningsvis göra succé! Något som enkelt som en låg kaffemugg som inte välter lika enkelt som en vanlig mugg är smart att ha i bilen. Sidan har skrapat ihop över 100 stycken smarta julklappstips som säkert kommer underlätta er julklappsjakt en hel del.

Ett smart badkar som är uppblåsbart är kanske en av vinterns stora favoriter. Tubble heter badkaret som blåses upp med en medföljande pump, på någon minut! Personligen så vet jag att badkaret håller en komfort i världsklass! Smart är bara förnamnet, och julklappen passar alla som egentligen inte har tillräcklig plats för ett stort badkar i badrummet.

Vem överraskar du med smarta julklappar 2021 tro?

  • Att göra andras dagar lite lättare, roligare och smartare är både någon som uppskatta och värmer.

  • Julklappen.se fyller ständigt på med nya julklappstips som minst sagt känns smarta. Bra prylar som löser ett problem eller underlättar så att säga.

  • Många populära julklappar riskeras att ta slut snabbt så vårt råd är att aldrig skjuta upp sina smarta inköp av julklappar.

Smart julklapp

Sprid gärna alla smarta julklappar på nätet