Julklapparna som bringar smarthet med sin funktion

Smarta julklappar till henne & honom
Just nu finns totalt 101 tips på smarta julklappar på nätet, till julen 2021.

Julklappar för en praktisk tillvaro

Produkter som löser ett problem eller gör tillvaron så mycket enklare, skönare och mer praktisk är smarta julklappar. Det kan vara att hänga disktrasan nere i diskhon istället för uppe på kranen. För den med sömnproblem så är ett täcke som väger flera kilo en smart julklapp som förhoppningsvis kan hjälpa personen att sova bättre.

Kloka julklappstips till henne & honom

Eftersom det finns en hel del smarta julklappar så beslöt vi oss för att samla alla bästa förslagen på denna sida.

Oavsett om julklapparna är till föräldrar, syskon, parter eller vän så kommer garanterat alla smarta julklappstips vara till god hjälp. Vem önskar du överraska med smarta prylar till den stundande julen?

Ett smarta sätt för att hitta julklappar snabbt är att även besöka topplistan med de hetaste julklappstipsen just nu. Uppdateras ofta med nya spännande tips på allt ni kan tänka er.

JULKLAPPAR SOM GÖR VARDAGEN SMARTARE

BRA PRYLAR ATT GE BORT ELLER BEHÅLLA SJÄLV

VEM VILL INTE HA EN SMART JULKLAPP 2021?

2021-08-31T15:14:23+02:00

Vindruteskydd

Låt någon lycklig slippa skrapa rutorna varje morgon genom att ge bort en skydd för vindrutan. Smart julklapp som garanterat kommer gillas!

Till butik
2021-08-22T12:20:52+02:00

U-kudde för par

Kudden som alla par har längtat efter är äntligen här! Smart u-formad för att göra flera positioner skönare. Klockren julklapp till pojkvän eller flickvän va?

Till butik
2021-08-14T16:13:00+02:00

Bilmugg

Låg mugg som står stabilt i bilen. En utmärkt julklapp till honom eller henne som brukar ta en kopp kaffe i bilen.

Till butik
2021-08-23T16:04:53+02:00

LED-paraply

Ett lysande paraply som gör det mysigt att gå ute i regnet. Eller nåväl, mysigare än annars i vilket fall. Ett lysande julklappstips som passar in i alla hem!

Till butik
2020-12-16T22:52:00+02:00

Follow Me

360-graders funktion som trackar ansiktet och följer efter. Utmärkt julklapp till den som vloggar, facetime, Tiktok eller vilka videos som helst.

Till butik
2020-12-14T15:45:47+02:00

Självvattnande kruka

Populära krukor som används till att göra hydroponisk odling hemma. Skörda enkelt kryddor, sallad och blomväxter. Annorlunda och lyxig julklapp till den med gröna fingrar!

Till butik
2021-08-13T18:51:51+02:00

Sushimaskin

Maskinen som rullar sushin perfekt och som är en billig julklapp under 100 kr. Visst kanske inte kvalitén är den bästa, men sushimaskinen får jobbet gjort och fyller sitt syfte.

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁

Alla älskar smarta julklappar

Att få nya spännande saker är alltid roligt, eller hur? Om julklapparna är smarta och löser ett lättare problem kommer de förhoppningsvis göra succé! Något som enkelt som en låg kaffemugg som inte välter lika enkelt som en vanlig mugg är smart att ha i bilen. Sidan har skrapat ihop över 100 stycken smarta julklappstips som säkert kommer underlätta er julklappsjakt en hel del.

Ett smart badkar som är uppblåsbart är kanske en av vinterns stora favoriter. Tubble heter badkaret som blåses upp med en medföljande pump, på någon minut! Personligen så vet jag att badkaret håller en komfort i världsklass! Smart är bara förnamnet, och julklappen passar alla som egentligen inte har tillräcklig plats för ett stort badkar i badrummet.

Vem överraskar du med smarta julklappar 2021 tro?

  • Att göra andras dagar lite lättare, roligare och smartare är både någon som uppskatta och värmer.

  • Julklappen.se fyller ständigt på med nya julklappstips som minst sagt känns smarta. Bra prylar som löser ett problem eller underlättar så att säga.

  • Många populära julklappar riskeras att ta slut snabbt så vårt råd är att aldrig skjuta upp sina smarta inköp av julklappar.

Smart julklapp

Sprid gärna alla smarta julklappar på nätet