Brandfilt - Julklapp för ökad säkerhet

Julklapp för ökad säkerhet

Är du på jakt efter bra julklappar som kommer göra så hemmet känns säkrare? Då gör du helt rätt i att klippa till på denna brandfilt!

Eld ska ju vara något mysigt och stämningshöjande att värma sig framför. Så länge elden är under kontroll det vill säga. Att få eldsvåda i hemmet är tyvärr en mardröm som kan bli verkligen, och blir verklighet för hundratals personer varje år.

Är olyckan framme så gäller det att snabbt kunna släcka elden. Med en brandfilt så kan mindre bränder avvärjas genom att lägga över filten för att inte ge elden syre och därmed chans att sprida sig ytterligare. Visst är en brandfilt kanske inte lika effektiv som en brandsläckare med pulver men så oändligt mycket bättre än ingenting.

Att satsa på att ge julklappar som spelar på omtanke och säkerhet är så rätt en julklapp kan bli. Hela högtiden handlar ju till stor del att umgås och värna om de personer som står oss närmast.

  • Produkter som en brandfilt hör hemma i alla hus och lägenheter så det är en riktigt bra julklapp.
  • Snygg design på förpackningen vilket gör att att den med fördel kan hängas på väggen helt synligt, som en inredningsdetalj.
  • En enkel försäkran att kunna släcka mindre bränder som upptäcks i god tid innan elden har hunnit få fäste.

Se även andra brandfiltar hos följande butiker