Det är aldrig för sent att skaffa julklappar!

Sista minuten julklappar

Julklappstips – Som fungerar i sista minuten

Är du ute i sista minuten och känner paniken för att fixa julklappar börjar kicka in? Bara lugn för det finns massor av fina julklappar som går att skaffa på endast några minuter. Fokus nu får ligga på en produkt eller upplevelse som ges på julafton, men nyttjas eller levereras vid ett senare tillfälle.

Vårt bästa tips på sista minuten julklapp är upplevelser. Du klickar i en skön, rolig, spännande eller adrenalinfylld upplevelse och väljer sedan att få värdebevisets kod skickad direkt till mejlen. Skriv ut den fina PDF-filen som helhet eller välj att skriva koden på ett vanligt julkort. På några minuter så är julklappen fixat och klar, bra va?

Ett annat hett val av julklapp såhär i sista sekunden är tidningsprenumerationer. Likt upplevelser så räcker det gott att säga vad som komma skall. Finaste och mest känsla fås alltid genom att skriva ett fint julkort med att det kommer x antal nummer av tidningen i brevlådan.

Upplevelser och tidningsprenumerationer är två av de julklappar som köps som mest intensivast dagarna innan jul. När andra produkters sista beställningsdatum har passerat för länge sedan så satsar vi på sådant som kan levereras elektroniskt.

Beställ en tidningsprenumeration i sista minuten

Tidningar finns det tusentals av och det är lätt att hitta en tidningen som passar. Välj ett område som intresserar personen och bestäm hur många nummer du önskar ge bort i sista minuten julklapp. Förmodligen inte världens roligaste julklapp att få, på julafton, men tidningarna som komma skall kommer både underhålla och lära. Flera tidningar kommer även med en premie så vi kan se dessa paket som två julklappar i en.

Upplevelse att se fram emot

Det bästa och mest populära sista minuten julklappen måste väl trots allt vara upplevelser? Oavsett hur många dagar innan jul du skaffat värdebeviset på upplevelsen så kommer den inte upplevas på julafton. På ett sätt så räcker det gott att vara ute någon timme innan julklapparna ska delas ut. Snacka om sista minuten julklapp av rang va?

Det svåraste är att välja ut någon passande upplevelse. Har du endast några sekunder över så kan det vara säkrast att ge bort presentkortet som gäller på butikens samtliga upplevelser. Den lyckligare mottagaren kan sedan i lugn och ro kolla igenom vilket upplevelse som önskas mest av allt.

Presentkort fungerar alltid i sista sekunden

Presentkort är säkert bland den populäraste julklappen överlag. Inte undra på då presentkortet ger tillgång till många tusentals julklappar, som väljs ut själv. Den kan inte bli fel så att säga. Även som sista minuten julklapp är det ett toppenval att klicka i ett presentkort. Välj en summa och med ett par knapptryck kan en kod med värdet levereras direkt till inkorgen.

Den här julklappstipset på sista minuten julklappar kan nyttjas direkt på julafton. Surfa runt på mobilen eller datorn och se vad som ska beställas hem. Med lite is i magen så kommer även mellandagsrean snart, vilket kan ge läge för att få mycket för värdet på presentkortet. Se vilka presentkort vi tycker är extra bra som julklapp här nedan.

Dagens bästa tips på sista minuten julklapp 02/06/2022

2021-11-29T13:30:55+02:00

Biobiljetter

Juletider brukar i regel vara tidpunkten då flera stora filmer har premiär. Klockren julklapp till barn eller barnbarn.

Till butik

Lova tjänster eller evenemang

Tänk på att julklappar kan vara så mycket mer än sådant vi kan ta på. Likt upplevelser så kan du ge bort vad som helst. Några exempel på bra sista minuten julklappar kan vara;

  • Betala för en heldag i skidbacken där skidhyra och liftkort ingår. Eller gå på en hockeymatch i Sveriges högsta liga SHL där du står för biljetterna och popcorn.
  • Är julklappen till föräldrar så kan en tjänst som att städa hela huset eller skotta snö hela vintern vara en sista minuten julklapp som de tycker är guld värd.
  • Vi alla måste äta så varför inte lova en helkväll på en fin restaurang där du står för noten?

Ovanstående punkter var endast några förslag och för att få igång tankebanorna på vad en sista minuten julklapp kan vara. Se dock till att det som lovas och ges bort i julklapp också blir av. Det är lätt att glömma bort och då kommer dina ord inte väga så tungt nästa gång du är i behov av denna sortens sista minuten julklappar. Bästa överblick över alla julklappstips 2021 hittar ni förstasidan.

Fick du bra tips på sista minuten julklappar? Dela gärna sidan med dina vänner!