Det är aldrig för sent att skaffa julklappar!

Sista minuten julklappar

Julklappstips – Som fungerar i sista minuten

Är du ute i sista minuten och känner paniken för att fixa julklappar börjar kicka in? Bara lugn för det finns massor av fina julklappar som går att skaffa på endast några minuter. Fokus nu får ligga på en produkt eller upplevelse som ges på julafton, men nyttjas eller levereras vid ett senare tillfälle.

Vårt bästa tips på sista minuten julklapp är upplevelser. Du klickar i en skön, rolig, spännande eller adrenalinfylld upplevelse och väljer sedan att få värdebevisets kod skickad direkt till mejlen. Skriv ut den fina PDF-filen som helhet eller välj att skriva koden på ett vanligt julkort. På några minuter så är julklappen fixat och klar, bra va?

Ett annat hett val av julklapp såhär i sista sekunden är tidningsprenumerationer. Likt upplevelser så räcker det gott att säga vad som komma skall. Finaste och mest känsla fås alltid genom att skriva ett fint julkort med att det kommer x antal nummer av tidningen i brevlådan.

Upplevelser och tidningsprenumerationer är två av de julklappar som köps som mest intensivast dagarna innan jul. När andra produkters sista beställningsdatum har passerat för länge sedan så satsar vi på sådant som kan levereras elektroniskt.

Beställ en tidningsprenumeration i sista minuten

Tidningar finns det tusentals av och det är lätt att hitta en tidningen som passar. Välj ett område som intresserar personen och bestäm hur många nummer du önskar ge bort i sista minuten julklapp. Förmodligen inte världens roligaste julklapp att få, på julafton, men tidningarna som komma skall kommer både underhålla och lära. Flera tidningar kommer även med en premie så vi kan se dessa paket som två julklappar i en.

Upplevelse att se fram emot

Det bästa och mest populära sista minuten julklappen måste väl trots allt vara upplevelser? Oavsett hur många dagar innan jul du skaffat värdebeviset på upplevelsen så kommer den inte upplevas på julafton. På ett sätt så räcker det gott att vara ute någon timme innan julklapparna ska delas ut. Snacka om sista minuten julklapp av rang va?

Det svåraste är att välja ut någon passande upplevelse. Har du endast några sekunder över så kan det vara säkrast att ge bort presentkortet som gäller på butikens samtliga upplevelser. Den lyckligare mottagaren kan sedan i lugn och ro kolla igenom vilket upplevelse som önskas mest av allt.

Presentkort fungerar alltid i sista sekunden

Presentkort är säkert bland den populäraste julklappen överlag. Inte undra på då presentkortet ger tillgång till många tusentals julklappar, som väljs ut själv. Den kan inte bli fel så att säga. Även som sista minuten julklapp är det ett toppenval att klicka i ett presentkort. Välj en summa och med ett par knapptryck kan en kod med värdet levereras direkt till inkorgen.

Den här julklappstipset på sista minuten julklappar kan nyttjas direkt på julafton. Surfa runt på mobilen eller datorn och se vad som ska beställas hem. Med lite is i magen så kommer även mellandagsrean snart, vilket kan ge läge för att få mycket för värdet på presentkortet. Se vilka presentkort vi tycker är extra bra som julklapp här nedan.

Tips på butiker – Med sista minuten julklappar

Här listar vi de butiker som vi tycker är bäst på sista minuten julklappar. Samtliga beställningar går på ett ögonblick efter julklapparna levereras direkt till mejlen. Skriv ut filen eller välj att skriva koden på ett vackert julkort. Sista minuten julklapp har aldrig varit enklare att fixa!

Julklappstips - Lyxkaffe direkt hem i brevlådan

Står kaffe högt i kurs så ge bort detta värdebevis på lyxkaffe. Kommer garanterat fall väl ut och är en utmärkt sista minuten julklapp 2022!

Till butikens julklappar

OBS: Utnyttja vår exklusiva kod som ger 10% rabatt: NN10

Upplevelser är roliga julklappar som du kan skaffa i sista sekunden. Värdebeviset levereras direkt till mejlen!

Till butikens julklappar

Dagens bästa tips på sista minuten julklapp 14/03/2023

2021-12-21T13:16:45+02:00
Ölprovning i julklapp

Ölprovning

Öl i julklappJulklapp till pojkvännen, brorsan eller vännen som älskar att dricka öl? En ölprovning är en smakupplevelse tillsammans med historia om drycken.

Till butik
2021-09-10T11:47:54+02:00
Gymkort i julklapp

Träna på gym

Är det dags att ta klivet till gymmet? Ge bort en månads träning så kommer personen igång och får själv besluta om gymträning är något för henne/honom eller ej.

Till butik
2021-11-29T13:30:55+02:00

Biobiljetter

Juletider brukar i regel vara tidpunkten då flera stora filmer har premiär. Klockren julklapp till barn eller barnbarn.

Till butik
2021-10-18T16:30:02+02:00

Sveriges bästa bord

Välj fritt bland några av Sveriges bästa restauranger. Perfekt till föräldrarna eller till son/dotter med sin respektive partner.

Till butik
2021-11-29T18:59:09+02:00
Värdebevis på upplevelse i julklapp

Presentkort upplevelse

Svårt att bestämma någon av flera hundra upplevelser att ge bort som julklapp? Välj ett presentkort på upplevelse så får mottagaren välja fritt.

Till butik
2021-11-29T18:53:05+02:00

Tidningsprenumeration

I skrivande stund finns 1583 olika tidningsprenumerationer att välja på. Julklappen som underhåller, är lärorik och spännande. Till både barn och vuxna.

Till butik
2021-11-04T12:56:24+02:00
vinprovning i julklapp

Vinprovning

Satsa på en vinprovning i julklapp till den som älskar vin. Provningen leds av en erfaren vinexpert och kostar endast 395 kronor.

Till butik
2022-10-12T14:03:08+02:00
helkroppsmassage julklappstips

Helkroppsmassage

En höjdarjulklapp att skicka iväg mamma, mormor eller farmor på är en helkroppsmassage. Maximal njutning i en hel timme.

Till butik

Lova tjänster eller evenemang

Tänk på att julklappar kan vara så mycket mer än sådant vi kan ta på. Likt upplevelser så kan du ge bort vad som helst. Några exempel på bra sista minuten julklappar kan vara;

  • Betala för en heldag i skidbacken där skidhyra och liftkort ingår. Eller gå på en hockeymatch i Sveriges högsta liga SHL där du står för biljetterna och popcorn.
  • Är julklappen till föräldrar så kan en tjänst som att städa hela huset eller skotta snö hela vintern vara en sista minuten julklapp som de tycker är guld värd.
  • Vi alla måste äta så varför inte lova en helkväll på en fin restaurang där du står för noten?

Ovanstående punkter var endast några förslag och för att få igång tankebanorna på vad en sista minuten julklapp kan vara. Se dock till att det som lovas och ges bort i julklapp också blir av. Det är lätt att glömma bort och då kommer dina ord inte väga så tungt nästa gång du är i behov av denna sortens sista minuten julklappar. Bästa överblick över alla julklappstips 2022 hittar ni förstasidan.

Fick du bra tips på sista minuten julklappar? Dela gärna sidan med dina vänner!

Sidan uppdaterades 1 december 2022