Romantiska julklappar är alltid uppskattade

Romantiska julklappar & julklappstips - Kärlek 2021
För tillfället finns 71 stycken julklappstips på romantiska julklappar – Mera kärlek till julen 2023.

Julklappar med hög kärleksfaktor

Eftersom romantik är bland det härligaste som finns så är romantiska julklappar som gjorda att ge sin partner. En julklapp med hög kärleksfaktor och något som beskriver din kärlek på ett bra sätt är populärt att ge sin älskade pojkvän eller flickvän. Vad är en bra romantisk julklapp? Det är något som du vet att din älskling uppskattar. Romantik är minst sagt ett väldigt stort spann där vi alla har våra personliga favoriter. Värmande filtar, väldoftande ljus, fina text graverat på smycken och så mycket mer kan vara några exempel på bra romantiska julklappar.

Att skaffa julklapp till sin partner är ofta de svåraste julklapparna. Det är personen som du många gånger står som allra närmaste, och vill överraska som mest. Gravyr är ett säkert kort för att få till en romantiska känsla. Välj ord som Vi för alltid eller Jag älskar dig och vilken julklapp som helst kan förvandlas till en romantisk sådan.

Sidan samlar några av de mest romantiska julklappstips vi funnit i år. Hjärtan, värme och omtanke är några grundbultar som nästan alltid går hem till ens partner. Ställ frågan: Vad är romantik för mig älskling? Är det hemmakvällar i soffan så kommer ett exklusivt doftljus förgylla kvällen ytterligare. Är det matlagning tillsammans så kanske ett graverat köksredskap med era namn kan vara den optimala romantiska julklappen. Som sagt, vi alla har olika uppfattning om vad romantik är för just oss.

BÄSTA JULKLAPPARNA ATT GE TILL SIN POJKVÄN ELLER FLICKVÄN

VÄLKOMNA TILL JULKLAPPEN.SE

DELA GÄRNA DE ROMANTISKA JULKLAPPSTIPSEN PÅ SOCIALA MEDIER

Bästa romantiska julklappar – Med maximal kärleksfaktor 2023

1. Spelet Älskling för att komma ännu närmare

romantisk julklapp spel

Spelet som alla par bör spela. Snälla frågor som trots allt går lite på djupet hur din pojkvän eller flickvän tycker, tanker och känner. Romantisk julklapp som gör sig perfekt till mellandagarna.

Skaffa julklappen här >

2. Kärlekslås för att föreviga er kärlek

romantisk julklapp kärlekslås

Detta är en symbolisk gest om att er kärlek för evigt ska stå fast. Namnen är graverade på låset och sedan stänger ni det tillsammans, och eventuellt kastar ner låset i en djup sjö.

Skaffa julklappen här >

3. Ljuslyktor som brinner för romantiken

romantisk julklapp ljuslyktor

Levande ljus är romantiskt i sig och brinner de i kärlekens ljuslyktor nummer ett så blir den varma känslan än mer påtagligt.

Skaffa julklappen här >
2022-12-12T17:46:30+02:00
Hjärtpussel med foto - Romantiska julklappar

Hjärtpussel med foto

Enkelt pussel som består av oerhört mycket kärlekskänslor. Romantisk julklapp att ge sin älskade pojkvän eller flickvän. Går snabbt att lägga de 23 pusselbitarna.

Till butik
2022-12-07T13:46:49+02:00
Billig personlig julklapp - Nyckelring med foto

Nyckelring med foto

Billig julklapp som kostar mellan 100-150 kronor men frambringar så oerhört mycket glädje att få. Välj ett fint foto som personen får bära med sig varje dag.

Till butik
2022-12-07T13:37:51+02:00
Glas med gravyr - Vin julklapp

Vinglas med gravyr

julklappar vinKänner du någon som gillar att ta ett glas vin? Det gör vi nog alla, så graverade vinglas är en julklapp som är hett eftertraktat i juletider.

Till butik
2022-12-07T13:38:13+02:00
fotobok i julklapp

Fotobok

Lägg ner väl tilltagen tid på att skapa en fotobok från året som gått. En superjulklapp som passar utmärkt att sin partner. Hett julklappstips just nu!

Till butik
2022-11-14T18:44:22+02:00
Guldros med gravyr - Personliga julklappar

Guldros med gravyr

Söker du efter en perfekt julklapp till den som är guld värd? Ge en personlig ros som doppats i äkta 24K guld, med ditt val av gravyr!

Till butik
2022-10-05T17:47:43+02:00
Halsband - Handskrivet - Personliga julklappar

Halsband med handskriven text

Ladda upp en bild med din personliga skrivstil och låt texten hamna på ett vackert smycke. Garanterad succé hos flickvän eller fru skulle vi säga, eller vad känner du?

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: julklappen10

2022-11-03T11:56:46+02:00
Klocka i trä med gravyr - Julklappar 2022

Träklocka med gravyr

Tidsenlig, snygg & personlig julklapp som verkligen är ett julklappstips som vi varmt kan rekommendera. Många fina klockor i trä att välja bland och gravyren ingår!

Till butik

Ange kod för 10% rabatt: present10

2022-10-17T16:50:17+02:00
Monogamy erotisk julklapp - Parspel

Monogamy

Testvinnande spel och det erotiska spel som fått 5 plus av Aftonbladet. Dämpa belysning och börja spela denna heta julklapp! Hett julklappstips just nu!

Till butik
2022-10-26T11:55:34+02:00
Designa eget gosedjur - Julklappar 2022

Personliga gosedjur

Mjukisdjur i all ära men kommer de i en personlig tröja eller broderade tassar så är känslan än mer varm. Många söta rackare att välja bland att ge i julklapp.

Till butik
2022-11-08T14:13:51+02:00
Personliga strumpor - Roliga julklappar - Billiga julklappar

Personliga strumpor

Roligaste strumporna är de där du väljer ett eget foto. Perfekt julklapp att passar till både henne & honom som har skostorlek 35-47. Skrattgaranti på julafton!

Till butik
2022-11-11T14:36:37+02:00

Sparkly Heart

Tips på hjärtliga julklapparSå vackert halsband att ge till sin flickvän. Glittrande hjärta och en baksida där du väljer vilka ord som ska graveras in. "Du och jag för alltid" är ett förslag.

Till butik
2022-09-24T16:26:39+02:00
Skulpturer - Julklappstips 2022

Skulpturer

Har du ett gäng tusenlappar att lägga på julklappar så se alla vackra skulpturer. Samtliga finns endast i maximalt 99 exemplar.

Till butik
2022-09-17T13:21:15+02:00
Kylskåpsmagneter med foto julklappstips

Kylskåpsmagneter med foto

Låt kylskåpet få liv genom att fylla det med personliga kylskåpsmagneter där du väljer foton. Julklapp för under hundralappen för ett 4-pack. Snögubbar kärleksfulla julklappstips

Till butik
2021-11-30T19:22:49+02:00
Musmatta med foto - Personliga julklappar

Musmatta med foto

Personlig julklapp till någon du gillar, som spenderar mycket tid vid datorn. Välj bland enkel, ergonomisk eller hjärtformad.

Till butik
2021-11-27T13:42:45+02:00
Morgonrock med hjärtan - Mjuka julklappar

Morgonrock med motiv

Föredrar ni hjärtan, avokado, enhörningar eller sengångare? Det är några av motiven som pryder dessa supermjuka morgonrockar gjorda i material av hög kvalitet.

Till butik
2021-12-13T13:35:30+02:00
Romantiska julklappar - Strumpor till henne & honom

Romantiska strumpor

De små julklapparna med romantisk touch är ofta väldigt omtyckta att få av sin partner. Söt box med tre stycken kärleksfulla strumpor kommer gå hem!

Till butik
2021-10-29T11:40:05+02:00
Plättlägg - Julklappstips köksredskap

Plättlägg

Plättar är rätten som lätt att gilla men som vi knappt aldrig gör, inte sant? Därför kommer ett panna som gör hjärtformade plättar göra succé som julklapp!

Till butik
2021-10-07T17:06:37+02:00
Punk & Pearls halsband - Julklappstips

Punk & Pearls halsband

Sötvattenpärlor och oxiderad sterling silver som tillsammans skapar ett unikt och oerhört häftigt halsband. Priset hamnar på 3500 kr.

Till butik

Låt även dina vänner ta del av de romantiska julklappstipsen.

Erotiska julklappar till henne och honom

Julklappar för erotiska stunder – Tips för pojkvän & flickvän

Erotiska julklappar kommer göra så det hettar till rejält i jul. Vad tror du din flickvän skulle gilla att få sängkläder i lack som julklapp? Eller vad pojkvännen skulle säga om att få ett häfte med kinky sexkuponger av dig? Julklappstipsen inom erotik är få, men väl utvalda. I skrivande stund har vi endast 25 erotiska tips på vuxenleksaker och annat som ger er en mer erotisk tillvara.

En sida som ni absolut inte bör missa är guiden för att hitta erotiska adventskalender 2023. Där samlar vi majoriteten av alla kalendrar som kommer säljas i Sverige. Att överraska sin älskling med en förtid julklapp i form av en kalender kommer helt klart mottages med öppna armar.

Bädda ner örngott i smyg – Hög nivå av romantik

Små överraskningar behöver inte kosta speciellt mycket. Tvärsom så kan de romantiska julklapparna många gånger vara billiga! Ett enkelt örngott kostar strax över 100 kr, men förmedlar en värme & kärlek som få andra julklappar gör. Tänk dig själv att få syn på ett “I Love You” örngott när det är dags att sova på julaftonsnatten. Den där lilla gesten som för alltid kommer bli ihågkommen, inte sant?

romantiska julklappar 2020

Skapa den rätta julkänslan för mer romantik

Romantiska texter som berör

Att tänka ut en romantisk text att få graverad på en fin produkt är ett ypperligt val av julklapp. Att välj något som berör och som gör att era band blir allt starkare är julklappar som i allra högsta grad kan anses vara romantiska. Läget för att hitta en sådan här passande julklapp är helt rätt just nu. Utbudet av produkter som går att beställa med gravyr är många, och fina.

Välj en julklapp som du tror att din pojkvän eller flickvän skulle gilla. Med en text som träffar rakt i hjärtat kommer valet av julklapp förhoppningsvis falla väl in hos honom eller henne.

Hjärtan är kärlekssymbolen

På given förstaplats på romantiska symboler kommer hjärtan. Ofta så går det tyvärr inte av få symboler likt hjärtan graverade som val, men många designer har hjärtan på sig. Där du sedan får välja text. Ett julklappstips som har en extremt hög kärleksnivå är hjärtformade hänglås. Välj era namn på hänglåset och stäng sedan låset tillsammans och kasta sedan bort nyckel. Ett symbolik för att det ska vara ni för alltid. Kärlekslås kallas julklappen så kolla närmare på det tipset om det lät intressant att ge din partner.

Julklappar till hushållet

romantisk skärbräda i julklappGillar du och din älskling att laga mat tillsammans? Då är ett av våra bästa julklappstips en skärbräda med era namn. Förutom att skärbrädan är funktionell så är det bastanta träbrädan också en väldigt fin inredningsdetalj till köket. Allt med era namn och som förtydligar att ni hör ihop är romantiska julklappar. De graverade köksjulklapparna utstrålar personlighet och kärlek. Det är inte helt ovanligt att julklapparna endast står som design, för fint för att användas så att säga.

Vinglasen med LO och VE samt era namn är ett annat förslag på julklapp. Perfekt att ge till er som gillar att ta ett glas vin ibland.

Romantiska spelkvällar

Ett spel som alla par bör spela är spelet Älskling. Ni turas om att ställa korta frågor till varandra. Tror du att du känner din älskling utan och innan? Den här julklappen kommer garanterat ta fram några frågeställningar som ni inte har en susning vad den andra kommer svara på. Perfekt att plocka fram en mysig dag då ni känner för att bara mysa tillsammans ni två.

Önskar ni ett spel som är aningen hetare och gör så att plagg efter plagg åker av? Då blir vårt julklappstips det prisbelönta spelet Momogamy. Utan att avslöja för mycket så når spelet sin höjd när vinnaren ska välja en fantasi att förverkliga från fantasikorten. Monogamy har bland annat blivit utsett till årets spel för par. Letar ni efter en romantisk spänningsspel med erotik så klipp till på den här julklappen nu.

Överraskningsfaktorn på topp

Vi älskar överraskningar och speciellt när det kommer till att överraska sin älskling med något romantiskt. Julklappar är ju i sig en överraskning, men de kan ges på många sätt. Att bädda ner ett par örngott i smyg är ett sätt att ge julklapp på. Tänk vilket härlig känsla att få syn på några av dessa romantiska par-örngott när det är dags att sova på julafton! Eller dagen innan julafton om ni vill maximera chanserna att vakna med ett leende på läpparna dagen till ära.

Att sköna påslakan, snygga örngott och mysiga täcken till sängen gör tillvaron där ännu mer romantisk är ingen nyhet. Önskar du ge bort lyxiga påslakan så kan det vara värt att fundera hur du vill ge bort julklappen. Som en traditionell inslagen julklapp eller som nytvättad och nerbäddad.

Ännu ett julklappstips till sovrummet är ett överkast i silke. Lyfter vilket sovrum som helst och du som känt på något överkast i silke vet hur sköna de är. Romantiska julklappar innefattar många olika områden, men sovrummet är helt klart ett av de tydligaste.

romantiska julklappar - Till henne & honom
  • Vi alla har olika uppfattning på vad romantiska julklappar är. Tänk till vad din älskling gillar mest av allt och försök få till den julklappen med en romantisk touch. Gravyr är ett enkelt och snyggt sätt att förvandla de flesta produkter till kärleksjulklappar med några väl valda ord.

  • Överraskningsfaktorn är viktigt när det handlar om romantik. Söta örngott kan till exempel bäddas ner i sängen i smyg som en gullig grej till pojkvännen eller flickvännen. Tänk på hur du vill förmedla julklappen och bädda in produkten efter det.

  • Att ge sådant som bägge har användning av och som helst kan användas samtidigt kan vara väldigt romantiskt. Gillar ni matlagning så kan nya köksredskap med era namn graverade göra så att det känns ännu mer som “ni”. Likaså är fotojulklappar av kära minnen från ert förhållande julklappar med hög romantisk faktor.

Det gäller att ha julklapparna inslagna och klara innan julafton som är om;

Sidan uppdaterades 3 juni 2023