Rea i Sverige – Black Week 2020

Black Week har utvecklats från att vara en aningen undangömd shoppingfest till Sveriges största vecka med rea. Eftersom allt fler handlare började tjuvstarta sin Black Friday rea så har perioden övergått till en hel vecka. Under fjolåret så såg vi en förskjutning från att butikerna endast hade rea under 24 timmar på fredagen, till att locka med röda priser en hel vecka. Veckan kallas logiskt nog Black Week, och bjuder på erbjudanden hela veckan. Det är fortfarande Black Friday som är höjdpunkten, men inte lika tydligt som förr om åren.

Så hur kan vi ta tillvara på Black Week på bästa sätt för julklappar? Genom att samla stora delar av dina inköp till den veckan! Visst kan det känns tidigt för vissa men faktum är att julafton endast är cirka en månad bort. December är dyr som den är så att kunna hitta julklappar till rabatt är vi inte många som klagar på. Att förbereda inköpslistor och agera snabbt är en grundförutsättning för att lyckas bra. Så fort Black Week rean drar igång vet du precis vad som önskas, och chanserna att hinna med att utnyttja erbjudandet ökar.

När är Black Week då? Gör dig redo för att fynda vecka 48 som varar mellan den 23-29 november 2020. En hel vecka när det går att handla billigare online, och därmed en utmärkt tid att inhandla era första julklappar på nätet.

På den här sidan kommer vi lägga upp de bästa erbjudandena under Black Week & Friday 2020. Flera tips kommer upp allt eftersom de blir känt vilka e-handlare som kommer med de bästa erbjudanden i år.

Julhandeln drar igång på allvar under Black Week!

Black Week
Vi väntar tålmodigt på rean.. Black Week är här om exakt;

När är Black Week 2020? Vecka 48, mellan den 23-29 November!

Vad kan vi hitta på rea? Mer eller mindre allt! De flesta e-handlare har några sorts erbjudanden.

Vart finns den bästa rea under Black Week? Scrolla neråt för att se våra tips!

Vad vill du handla på Black Week?

Genom att scrolla ner så ser du våra senaste julklappstips åt pojkvän. Önskas istället mer specifika bra julklappar till honom så välj ett passande område, som finns längre ner på denna sida.

15 givna e-handlare – Att besöka på Black Week

Frågar du dig vart de bästa reorna finns under Black Week 2020? En fråga som givetvis avgörs på tycke och intresse, från var och en av oss. Här är i vilket fall 15 butiker som vi inte tycker någon ska missa! Fullt med bra erbjudanden inom olika sorts områden. Listan uppdateras löpande under Black Week för att leverera de bästa butikstipsen där väldigt bra erbjudanden finns.

Vilka e-handlare besöker du idag?

Black Friday rea på prylar

Butiken som inte behöver någon närmare presentation, eller hur? Om du nu aldrig har besökt e-handlaren så är Black Week en ypperlig vecka att göra det på. Vanligtvis brukar vi hitta rea på upp till 80% under tidigare år här! Givet besök så att säga så klicka in dit nu.

Black Friday rea party och julklappar

En av de butikerna vi vet aldrig snålar på en rean och historiskt så brukar Partykungen duka upp med en väldigt lockande reabuffé. Utmärkt tillfälle att skaffa julklappar på. Kolla in alla våra julklappstips vi valt från partykungen.

Black Friday rea varuhus

Likt rubriken lyder så finns det mesta, till de flesta hos den här butiken. Rejält tilltagna rabatter under Black Friday och en av de butiker som satsat hårdast på riktigt fina erbjudande de senaste åren.

Black Friday rea varuhus cdon

Var det inte dom som förde in Black Week i Sverige? Ja den butik som har den absolut heltäckande rean är det i vilket fall. Brukar dessutom sända live under 24 timmar med en massa spännande gäster. Går inte att missa helt enkelt!

Black friday rea träning och kosttillskott

Köper du kosttillskott så se till att ladda på förråden inför kommande träningsår redan nu. Black Week bjuder på fina erbjudanden som det är svårt att tacka nej till. Tränar du? Besök butikens rea nu!

Black Friday rea kosttillskott och träning

Kläder, kosttillskott och allt som hör träningen till brukar butiken vara kända för att ha stor rea på under den här svarta fredagen.

Black friday rea Fyndiq

Med avdelningar som Hem & Inredning, Skönhet, Elektronik och kläder så är det lätt att hitta något som efterfrågas här. Ofta bra erbjudanden dessutom. Vi är laddade vad Fyndiq kan erbjuda under Black Friday.

Black friday rea vuxen

Erotiska julklappar är populärt att ge till sin pojkvän eller flickvän. Det är inte för intet som Black Friday kallas för startskottet för julhandeln så kolla om butiken har några grymma erbjudande.

Black friday rea foto

Det är inte många veckor kvar på årtiondet och till julen tror vi det kommer bli väldigt populärt att ge bort fotoprodukter. Då leveranstiderna är aningen längre så är det smart att beställa i god tid. Vill du handla billigt så är nog Black Friday bästa dagen att göra det på.

Black Friday rea upplevelser

Unikt tillfälle som endast brukar komma på Black Week rean. Ska du ge bort upplevelser i julklapp så är det en väldigt god idé att köpa upplevelser under rean. Många roliga upplevelser att unna sig själv också. Vad gillar du att göra?

Black friday rea gravyr

Det är ingen snack om att graverad och personligt överlag är julklappar vi gärna både ger och får. Därför är det en god idé att besöka e-butiken med gravyr under fredagen för att ta del av några oslagbara erbjudanden.

Black Friday rea nelly

Är du kvinna och är ute efter kläder under Black Friday så är ett besök hos Nelly helt givet. Bra priser blir ännu bättre och det är oerhört lätt att hitta snygga plagg här.

Black friday rea smycken

Visst är det helt rätt att ge bort ett snyggt halsband, armband eller något annat smycke i julklapp? Klicka in till denna butik och låt dig frestas av en förmodad stark kampanj under Black Friday.

Black Friday rea på elektronik

Ännu en klassiker och stället att besöka om du är ute efter billig elektronik med hög kvalité. Redan fördelaktiga priser bli ännu bättre på Black Week vilket ger extremt bra chanser att fynda som aldrig förr.

Black friday rea parfym och smink

Här finns det mesta inom smink, parfym och skönhet överlag. En omtyckt butik du säkert sett på stan, som också har en riktigt bra webbshop att handla i under Black Friday 2019.

Black Week rea - Parfym och smink

Namnet parfym på den här fantastiska e-handlaren säger allt. Parfym, smink och hudvård i extremt stora kvantiteter. Auktoriserad återförsäljare på över 200 märken. Vilken parfym fyller du på med under Black Week rean?

Vad är Black Week Rea?

Ursprungligen så uppkom Black Friday rea för att handlarna skulle “tömma lagren” och kickstarta julhandeln. Minus (röda siffror) skulle vändas till plus (svarta siffror därav ordet Black friday). Allt eftersom populariteten växte så kom denna fredag att bli årets stora dag med rea. Under 24 timmar går det att ta del av fantastiska erbjudanden på nätet. Många e-handlare håller minutiöst på när rean startar och har således startskottet prick 00.00 natten mellan torsdag och fredag.

På senare år har dock Black Friday gott och blivit en mer utdragen rea som sträcker sig över hela veckan. Vi skulle vilja påstå att det minst lika mycket är Black Week som gäller, och det innebär alltså en hel vecka med rea i Sverige.

Kort och gott så är Black Friday en stor fest av reor som nästan alla e-handlare väljer att delta i. Ska du delta som köpare i år?

Samla inköpen på Black Week

Som du säkert har koll på så är Black Friday en dag med stora reor. E-handlare tävlar i att erbjuda de mest fördelaktiga priserna så du som kund ska välja att shoppa hos just den billigaste butiken. Ett bra sätt för att skaffa nya kunder och locka in dig att börja julklappshandeln just där.

Att som julklappsletare vara väl förberedd till Black Friday rea kommer göra att chanserna att göra fina klipp kommer öka. Bestämmer du vilka samt vad du ska ge i julklapp så har du koll på vart, och i vilka butiker, som julklapparna kan tänkas vara. Alla vill vi lägga vantarna på de bästa erbjudandena. Att agera snabbt gör att varorna inte riskerar att sälja slut. Många butiker lockar med extrema rabatter, men har endast ett fåtal exemplar i lager.

Ett tips för att lyckas snappa upp de bästa erbjudanden innan de säljer slut är att “kräva” in önskelistor från nära och kära. Har du en lapp med deras främsta önskemål på julklappar så vet du exakt vad du ska leta efter. Det krävs ingen tid för att överväga om det blir affär eller inte om du vet att den produkten är rätt.

Gå inte i rabatt-fällan

black week rea Och köp en massa prylar och annat som du egentligen inte har glädje av. Det är lätt att dras med när skyltarna med rea lyser rödare än någonsin. Ställ alltid frågan: Skulle jag köpa produkten till ordinarie pris? Om svaret är nej så är det absolut en god idé att reflektera över om det är värt att slå till, även till Black Friday rea.

Att endast tänka prislapp och gå ifrån sitt sunda tänk om vad som behövs och ger dig valuta för pengarna är vår definition av att gå i Black Friday fällan. Vilken rea som helst för den delen, men under fredagen i slutet på november är fällan extra stor och blir då lättare att hämna i.

När det handlar om julklappar så vet vi inte alla gånger exakt vad som kommer uppskattas eller ej. Har du en önskelista med julklappar så är Black Friday ett unikt tillfälle att kunna skaffa dem till rabatterat pris. Flertalet butiker har de senaste åren haft en bred Black Friday rea där hela sortimentet varit på rea. Alltså är chanserna stora att just den önskade julklappen säljs till ett lägre pris. Vad som dock är aningen negativt med en sådan bred rea på Black Friday är att procenten och erbjudandena inte blir så höga. Ofta runt 20% är vad vi kan förvänta oss om butiken väljer den här modellen.

  • Black Friday rean har sista åren blivit mer utdragen och pågår nu under fler dagar. Ibland till och med en hel vecka som fått det passande namnet Black Week.

  • Att ha en inköpslista, och önskelistor om det handlar om julklappar, redo kommer minska risken för att köpa prylar som egentligen inte behövs. Att vara väl förberedd gör att det är lättare att undvika den så kallade Black Friday fällan.

  • Dagen eller veckan är ett ypperligt tillfälle att hitta just de produkter och upplevelser du söker efter till rabatterat pris. Väl genomtänkta beslut med relativt snabbt agerade är en vinnande melodi för att shoppa på Black Week rean på bästa sätt.