Julhandeln drar igång på allvar under Black Week!

Black Week 2021 - Bra erbjudande på rea - Guide för Sverige

Rea i Sverige – Black Week 2021

Black Week har utvecklats från att vara en aningen undangömd shoppingfest till Sveriges största vecka med rea. Eftersom allt fler handlare började tjuvstarta sin Black Friday rea så har perioden övergått till en hel vecka. Under fjolåret så såg vi en förskjutning från att butikerna endast hade rea under 24 timmar på fredagen, till att locka med röda priser en hel vecka. Veckan kallas logiskt nog Black Week, och bjuder på erbjudanden hela veckan. Det är fortfarande Black Friday som är höjdpunkten, men inte lika tydligt som förr om åren.

Så hur kan vi ta tillvara på Black Week på bästa sätt för julklappar? Genom att samla stora delar av dina inköp till den veckan! Visst kan det känns tidigt för vissa men faktum är att julafton endast är cirka en månad bort. December är dyr som den är så att kunna hitta julklappar till rabatt är vi inte många som klagar på. Att förbereda inköpslistor och agera snabbt är en grundförutsättning för att lyckas bra. Så fort Black Week rean drar igång vet du precis vad som önskas, och chanserna att hinna med att utnyttja erbjudandet ökar.

När är Black Week då? Gör dig redo för att fynda vecka 48 som varar mellan den 22-28 november 2021. En hel vecka när det går att handla billigare online, och därmed en utmärkt tid att inhandla era första julklappar på nätet.

På den här sidan kommer vi lägga upp de bästa erbjudandena under Black Week & Friday 2021. Flera tips kommer upp allt eftersom de blir känt vilka e-handlare som kommer med de bästa erbjudanden i år.

När är Black Week 2021? Vecka 48, mellan den 22-28 November är det Black Week!

Vad kan vi hitta på rea? Mer eller mindre allt! De flesta e-handlare har några sorts erbjudanden.

Vart finns den bästa rea under Black Week? Scrolla neråt för att se våra tips!

Vad vill du handla på Black Week?

Välj ett passande område så scrollas du ner automatisk på sidan till dessa butikstips. Tänk på att jämföra butiker på nätet för att maximera chanserna att hitta bäst rea på Black Week 2021.

70 givna e-handlare – Att besöka på Black Week – Bästa rean online

Frågar du dig vart de bästa reorna finns under Black Week 2021? En fråga som givetvis avgörs på tycke och intresse, från var och en av oss. Här är i vilket fall 40 stycken butiker som vi inte tycker någon ska missa! Fullt med bra erbjudanden inom olika sorts områden. Listan uppdateras löpande under Black Week för att leverera de bästa butikstipsen där väldigt bra erbjudanden finns.

Prylar & presenter

Black Friday rea på prylar
Till butikens Black Friday sida

Butiken som inte behöver någon närmare presentation, eller hur? Om du nu aldrig har besökt e-handlaren så är Black Week en ypperlig vecka att göra det på. Vanligtvis brukar vi hitta rea på upp till 80% under tidigare år här! Givet besök så att säga så klicka in dit nu.

Black Friday rea party och julklappar
Till butikens Black Friday sida

En av de butikerna vi vet aldrig snålar på en rean och historiskt så brukar Partykungen duka upp med en väldigt lockande reabuffé. Utmärkt tillfälle att skaffa julklappar på. Kolla in alla våra julklappstips vi valt från partykungen.

Till butikens Black Friday sida

Kanske inte kända för att ha störst rean på prylar. De speciellt utvalda erbjudande brukar dock kunna locka rejält, så värt att kolla in.

Varuhus med lite av varje

Black Friday rea varuhus cdon
Till butikens Black Friday sida

Var det inte dom som förde in Black Week i Sverige? Ja den butik som har den absolut heltäckande rean är det i vilket fall. Brukar dessutom sända live under 24 timmar med en massa spännande gäster. Går inte att missa helt enkelt!

Black friday rea Fyndiq
Till butikens Black Friday sida

Med avdelningar som Hem & Inredning, Skönhet, Elektronik och kläder så är det lätt att hitta något som efterfrågas här. Ofta bra erbjudanden dessutom. Vi är laddade vad Fyndiq kan erbjuda under Black Friday.

Träning & välmående

Black friday rea träning och kosttillskott
Till butikens Black Friday sida

Köper du kosttillskott så se till att ladda på förråden inför kommande träningsår redan nu. Black Week bjuder på fina erbjudanden som det är svårt att tacka nej till. Tränar du? Besök butikens rea nu!

Black Friday rea kosttillskott och träning
Till butikens Black Friday sida

Kläder, kosttillskott och allt som hör träningen till brukar butiken vara kända för att ha stor rea på under den här svarta fredagen.

Bodystore - Black Week rea
Till butikens Black Friday sida

Vitaminer, mineraler och det mesta för att ta hand om sin kropp. Black Week känns som det optimala tillfället att ladda upp sina förråd av välmående produkter.

Black Friday rea massage
Till butikens Black Friday sida

Fotmassage, ryggmassage eller vilken massage som helst. Självmassörer som bör finnas i alla aktiva hem. Riktigt bra rea under årets största rea-vecka!

Black Friday rea - Välmående och rehab
Till butikens Black Friday sida

Med fokus på rehab och välmående så är butiken fylld med träningsredskap. Se även deras fotmassör och cirkulationstrimmare!

Vuxenleksaker

Till butikens Black Friday sida

Kända för väldigt bra priser och söker ni efter bra klipp på vuxenleksaker så klicka in till e-handlaren på Black Week.

Black friday sexleksaker - Black Week rea
Till butikens Black Friday sida

Alltid hundratals vuxenleksaker på rea så vi förväntar oss extra starka rabatter under hela Black Week 2021. Skaffa heta julklappar till pojkvän eller flickvän kanske?

Till butikens Black Friday sida

Rabatt upp till 80% och deras största rea någonsin lovar gott! Passa på att fynda billiga vuxenleksaker till dig och din partner.

Kläder

Black Friday rea john henric
Till butikens Black Friday sida

Allt inom herraccessoarer och ett väldigt omtryckt märke. Byxor, tröjor, skjortor, kavajer är en del av kläderna.

Black Friday rea nelly
Till butikens Black Friday sida

Är du kvinna och är ute efter kläder under Black Friday så är ett besök hos Nelly helt givet. Bra priser blir ännu bättre och det är oerhört lätt att hitta snygga plagg här.

Black Friday rea kläder
Till butikens Black Friday sida

Väldigt mycket kläder som täcker in de flesta stilar. Är kända för att pressa priserna rejält under Black Week och således ett utmärkt tillfälle att handla kläder på rea.

Black week kläder
Till butikens Black Friday sida

Omtyckt shop som dessutom har mängder av erbjudanden på kläder till tjejer. Rea på tusentals plagg gör det enkelt att hitta något passande.

Till butikens Black Friday sida

Kanske inte behöver någon närmare presentation. Här finns kläder, accessoarer och det mesta för henne.

Personliga presenter & julklappar

Black week rea - personliga presenter & julklappar
Till butikens Black Friday sida

Om du hade tänkt ge bort något graverad, broderat eller tryckt så är det smart att lägga ordern redan under Black Week. Onlinebutiken har lite längre leveranstider än många andra, varav det är ännu mer passande att agera under bästa rean 2021.

Till butikens Black Friday sida

Exklusiva produkter som blir personifierade med gravyr enligt ditt tycke. Här har många bra julklappstips på sajten hittats genom åren.

Black friday rea foto
Till butikens Black Friday sida

Det är inte många veckor kvar på årtiondet och till julen tror vi det kommer bli väldigt populärt att ge bort fotoprodukter. Då leveranstiderna är aningen längre så är det smart att beställa i god tid. Vill du handla billigt så är nog Black Friday bästa dagen att göra det på.

Black friday rea gravyr
Till butikens Black Friday sida

Det är ingen snack om att graverad och personligt överlag är julklappar vi gärna både ger och får. Därför är det en god idé att besöka e-butiken med gravyr under fredagen för att ta del av några oslagbara erbjudanden.

Smycken & Klockor

Black Week - Smycken
Till butikens Black Friday sida

Många kända varumärken som gör det lätt att hitta ringar, armband och halsband. Unnar du dig själv smycken eller väljer du att smyckena i julklapp?

Black friday rea smycken
Till butikens Black Friday sida

Visst är det helt rätt att ge bort ett snyggt halsband, armband eller något annat smycke i julklapp? Klicka in till denna butik och låt dig frestas av en förmodad stark kampanj under Black Friday.

Till butikens Black Friday sida

Diamanter, smycken och klockor som kommer från erkända varumärken. Alltid många bra kampanjer. Vilka erbjudanden finner vi under Black Week 2021 tro?

Till butikens Black Friday sida

Står klockor på inköpslistan så kanske denna e-handlare är det första stället av kolla in. Klockor för dam, herr och barn.

Till butikens Black Friday sida

Som namnet anspelar på så går det att göra fynd på guld. Mer än någonsin under Black Week rean hoppas vi!

Till butikens Black Friday sida

Ska du skaffa fina smycken i julklapp till flickvän, mamma eller syster? Nu är läget att handla exklusiva smycken på rea.

Smink & Parfym

Sephora - black week rea
Till butikens Black Friday sida

Kanske inte väldigt känd här i Sverige men Internationellt är Sephora en gigant. Många fina erbjudande under Black Week, är vi mer eller mindre säkra på.

Black Week rea - Parfym och smink
Till butikens Black Friday sida

Namnet parfym på den här fantastiska e-handlaren säger allt. Parfym, smink och hudvård i extremt stora kvantiteter. Auktoriserad återförsäljare på över 200 märken. Vilken parfym fyller du på med under Black Week rean?

Till butikens Black Friday sida

Skönhet och vårdande produkter för både henne & honom. Det är så mycket roligare att handla rea, eller hur?

Upplevelser

Black Friday rea upplevelser
Till butikens Black Friday sida

Unikt tillfälle som endast brukar komma på Black Week rean. Ska du ge bort upplevelser i julklapp så är det en väldigt god idé att köpa upplevelser under rean. Många roliga upplevelser att unna sig själv också. Vad gillar du att göra?

lets deal - Erbjudandade black friday week 2020
Till butikens Black Friday sida

Hela grejen med veckan är väl att göra en bra deal? Undra om det finns några extra bra deals hos e-handlaren som alltid erbjuder deals till riktigt rabatterade priset. Undersök det nu!

TV & Elektronik

Till butikens Black Friday sida

Anrik butik som även har en utmärkt e-handel som kommer vara hetare än någonsin i år. Bra erbjudanden varje dag hela vecka 48!

Black week - elektronik - Media markt
Till butikens Black Friday sida

Tv, dator, tvättmaskin och alla annan elektronik ni kan tänka er. Letar ni efter något inom kategorin så besök Mediamarkt.

Till butikens Black Friday sida

Vitvaror, personvård, belysning och givetvis tv, projektor, systemkameror, dator & surfplattor. Det mest för ett komplett hem det vill säga.

Black Friday rea på elektronik
Till butikens Black Friday sida

Ännu en klassiker och stället att besöka om du är ute efter billig elektronik med hög kvalité. Redan fördelaktiga priser bli ännu bättre på Black Week vilket ger extremt bra chanser att fynda som aldrig förr.

Leksaker & barnkläder

Till butikens Black Friday sida

Barnkläder, leksaker, spel, gosedjur och extremt mycket mera prylar för barnen. Ett givet besök som kan resultera i både julklappar och bra att ha grejer.

Black week rea - Leksaker och barn
Till butikens Black Friday sida

Pedagogiska leksaker för barn och många roliga leksaker. Perfekta julklappar till barn med andra ord. Vi är spända på vilka reor butiken kommer ha under Black Week i Sverige.

Till butikens Black Friday sida

Vissa leksaker är roligare än andra. Butiken erbjuder en rad märken som är väldigt sällsynta. Dags att shoppa julklappar till barn? På rea såklart.

Till butikens Black Friday sida

Du har säkert sätt loggan på stan? Leksaksbutiken har även ett smidig e-handel som är redo för Black Week.

Jultröjor

Black Friday Week - Rea jultröjor
Till butikens Black Friday sida

Hade ni tänkt skaffa jultröjor i år så är detta butiken att besöka. Vi räknar kallt med bra reapriser under Black Week. Kolla in om vi har rätt!

Till butikens Black Friday sida

Ännu en shop som endast har ett bestämt fokus, jultröjor! Bra läge för fynd och har du inte skaffat årets tröja än är det dags under rean.

Underkläder

rea black week - Underkläder - Frank Dandy
Till butikens Black Friday sida

Framförallt snygga kalsonger och underkläder för killar/män. Passa på att skaffa sköna julklappar till honom.

rea black week - Underkläder - Björn Borg
Till butikens Black Friday sida

Fokus på underkläder men även träningskläder. Spelar du padel så kolla in deras kollektion för racketsporten.

rea black week - Underkläder - Uppercut
Till butikens Black Friday sida

Underkläder på nätet för killar & tjejer. Det kryllar av kända varumärken till bra priser. Kolla in rean för ännu bättre priser.

Lampor & Belysning

black week rea - belysning & lampor
Till butikens Black Friday sida

Visst är det så mycket roligare att köpa julbelysning på rea? Ska du ha adventsbelysning så är den här veckan i sista sekunden.

Till butikens Black Friday sida

Taklampor, bordslampor, golflampor, vägglampor, utomhusbelysning. Ja allt ni kan komma på inom belysning alltså.

Köksredskap & Kökstillbehör

Till butikens Black Friday sida

Det är enkelt att finna vad man letar efter här. Bra rea som säkerligen är ännu kraftfulla under årets största rea 2021.

Till butikens Black Friday sida

Många favoriter att ha i köket, för att vända på orden lite. Helt klart värt ett besök för att se vad dom erbjuder.

Till butikens Black Friday sida

Visst kryllar det av fina muggar, tallrikar, glas och allt för köket hos butiken som alltid är redo att servera.

Till butikens Black Friday sida

Det är dags för köket, för att översätta titeln så att säga. Mästare inom allt för köket och kommer köra en stor Black Week rea 2021.

Friluftsliv & Natur

Black week - fiske & vildmarksliv - Rea friluftsliv
Till butikens Black Friday sida

Mästaren på friluftskläder och alla möjliga tillbehör inom fiske, jakt, alpin, längdskidor, klättring och mycket mera.

Till butikens Black Friday sida

Kläder, skor, skidor och utrustning. Där mycket av utbudet är riktat mot utomhussporter. Är det dags för ett par nya slalomskidor på Black Week rea?

Böcker & litteratur

Till butikens Black Friday sida

Har du långtråkigt så kan du försöka räkna alla böcker här. Det bör ta minst året ut.. extremt bra utbud!

Till butikens Black Friday sida

Böcker, julklappstips och allt läsbart inom en diverse olika kategorier. Ännu en gigant på böcker så att säga.

Möbler & inredning

Till butikens Black Friday sida

Soffar, sängar, bord, mediamöbler och helt enkelt allt inom möbler & inredning. Låt att hitta bra erbjudanden i vanliga fall så vi har stora förhoppningar på Black Week priser!

Till butikens Black Friday sida

Tiotusentals inredningsprylar gör det väldigt lätt att hitta något passande på rea. Givet ställe att kolla in om du är ute efter erbjudande inom kategorin.

Till butikens Black Friday sida

Söker ni inredning, gardiner, kuddar, påslakan, filtar och liknande produkter så är butiken helt klart värd att besöka.

Till butikens Black Friday sida

Allt möjligt när det kommer till design så är detta torg ett givet ställe att börja sin shoppingtur på nätet.

Till butikens Black Friday sida

Är det inte dags att hänga upp de där fina motiven du har liggandes i en snygg ram? E-handlaren är bäst på ramar!

Mattor – Black Week rea

Till butikens Black Friday sida

Underbar butik på nätet som har mattor för alla smaker och prisklasser. Unna dig själv en uppryckning av hemmet.

mattor black week
Till butikens Black Friday sida

Likt föregående butikstips så är det mattor som gäller för hela slanten. Jämför priser dem emellan innan ett slutgiltigt köp görs.

Väskor för barn & vuxna

Till butikens Black Friday sida

Underbar butik på nätet som har mattor för alla smaker och prisklasser. Unna dig själv en uppryckning av hemmet.

Frågor & Svar – Inför Black Week 2021

När infaller vissa dagar under Black Week 2021? Vi reder ut vilka datum som det gäller att ha koll på. Att vara väl förberedd är en viktig faktor för att hinna med och hitta de bästa erbjudanden i Sverige. Hitta leksaker, upplevelser, smink, kläder och extremt mycket mer, med rabatterade erbjudanden.

  • När är Black Week 2021?

Som namnet antyder så pågår rean hos de flest e-handlare en hel vecka! År 2021 så kickar Black Week igång på måndag den 22 november. Under hela sju dagar kan vi shoppa prylar, kläder, smink och mycket mer. Black Week slutar söndagen den 28 november.

  • När är Black Friday 2021?

Bäst rea finner vi med största sannolikhet under Black Friday, som 2021 är fredagen den 26 november. Under 24 timmar tävlar butiker, på stan och internet, om att locka med oerhört bra rea priser. Dagen anses också vara startskottet för att köpa julklappar, så varför inte passa på att skaffa några för lägre priser än normalt?

  • När är Black Weekend 2021?

Det är många uttryck att hålla koll på i år. Black Weekend pågår från fredagen den 26 november fram till och med söndag 28 november. Vissa vill även räkna in Cyber Monday här och det skulle innebära att denna svarta helg slutar måndagen den 29 november 2021.

Vad är Black Week Rea?

Ursprungligen så uppkom Black Friday rea för att handlarna skulle “tömma lagren” och kickstarta julhandeln. Minus (röda siffror) skulle vändas till plus (svarta siffror därav ordet Black friday). Allt eftersom populariteten växte så kom denna fredag att bli årets stora dag med rea. Under 24 timmar går det att ta del av fantastiska erbjudanden på nätet. Många e-handlare håller minutiöst på när rean startar och har således startskottet prick 00.00 natten mellan torsdag och fredag.

På senare år har dock Black Friday gott och blivit en mer utdragen rea som sträcker sig över hela veckan. Vi skulle vilja påstå att det minst lika mycket är Black Week som gäller, och det innebär alltså en hel vecka med rea i Sverige.

Kort och gott så är Black Friday en stor fest av reor som nästan alla e-handlare väljer att delta i. Ska du delta som köpare i år?

En bra hemsida som listar 250+ Black Week butiker med rea 2021 är theblackfriday. Ett passande ställe att kolla in om du inte funnit vad som efterfrågades på den här Black Friday guiden.

Samla inköpen på Black Week

Som du säkert har koll på så är Black Friday en dag med stora reor. E-handlare tävlar i att erbjuda de mest fördelaktiga priserna så du som kund ska välja att shoppa hos just den billigaste butiken. Ett bra sätt för att skaffa nya kunder och locka in dig att börja julklappshandeln just där.

Att som julklappsletare vara väl förberedd till Black Friday rea kommer göra att chanserna att göra fina klipp kommer öka. Bestämmer du vilka samt vad du ska ge i julklapp så har du koll på vart, och i vilka butiker, som julklapparna kan tänkas vara. Alla vill vi lägga vantarna på de bästa erbjudandena. Att agera snabbt gör att varorna inte riskerar att sälja slut. Många butiker lockar med extrema rabatter, men har endast ett fåtal exemplar i lager.

Ett tips för att lyckas snappa upp de bästa erbjudanden innan de säljer slut är att “kräva” in önskelistor från nära och kära. Har du en lapp med deras främsta önskemål på julklappar så vet du exakt vad du ska leta efter. Det krävs ingen tid för att överväga om det blir affär eller inte om du vet att den produkten är rätt.

Gå inte i rabatt-fällan

black week rea Och köp en massa prylar och annat som du egentligen inte har glädje av. Det är lätt att dras med när skyltarna med rea lyser rödare än någonsin. Ställ alltid frågan: Skulle jag köpa produkten till ordinarie pris? Om svaret är nej så är det absolut en god idé att reflektera över om det är värt att slå till, även till Black Friday rea.

Att endast tänka prislapp och gå ifrån sitt sunda tänk om vad som behövs och ger dig valuta för pengarna är vår definition av att gå i Black Friday fällan. Vilken rea som helst för den delen, men under fredagen i slutet på november är fällan extra stor och blir då lättare att hämna i.

När det handlar om julklappar så vet vi inte alla gånger exakt vad som kommer uppskattas eller ej. Har du en önskelista med julklappar så är Black Friday ett unikt tillfälle att kunna skaffa dem till rabatterat pris. Flertalet butiker har de senaste åren haft en bred Black Friday rea där hela sortimentet varit på rea. Alltså är chanserna stora att just den önskade julklappen säljs till ett lägre pris. Vad som dock är aningen negativt med en sådan bred rea på Black Friday är att procenten och erbjudandena inte blir så höga. Ofta runt 20% är vad vi kan förvänta oss om butiken väljer den här modellen.

  • Black Friday rean har sista åren blivit mer utdragen och pågår nu under fler dagar. Ibland till och med en hel vecka som fått det passande namnet Black Week.

  • Att ha en inköpslista, och önskelistor om det handlar om julklappar, redo kommer minska risken för att köpa prylar som egentligen inte behövs. Att vara väl förberedd gör att det är lättare att undvika den så kallade Black Friday fällan.

  • Dagen eller veckan är ett ypperligt tillfälle att hitta just de produkter och upplevelser du söker efter till rabatterat pris. Väl genomtänkta beslut med relativt snabbt agerade är en vinnande melodi för att shoppa på Black Week rean på bästa sätt.

Fann du bra information om Black Week? Dela gärna sidan med dina vänner.