Julklappar – För ett lyckat julklappsspel

Först och främst så är det ingen tvekan på att julklappsspelet har vuxit i popularitet! Men hur går man tillväga för att hitta de bästa julklapparna till julklappsspel? Vissa julklappar känns som gjorda för att passa in i spelet där ni slumpvis delar ut dem mellan spelet deltagare. Genom att scrolla igen alla julklappstips vi noggrant valt ut kommer med stor sannolikhet hjälpa dig finna något passande.

Är ni några av alla dem som skippat den traditionella julklappsutdelningen och fört in julklappsspelet? Då vet du inte i förväg vem som får just julklappen som du har köpt. Det innebär att produkterna som ska lottas, eller spelas ut, helst ska vara julklappar som passar till de flesta personer. Personliga produkter som vi är så förtjusta i är alltså bara att glömma när det handlar om julklappsspel.

Prisnivån till julspelet

Vanligt förekommande är att ni som ska vara med i julklappsspelet bestämmer en ungefärlig prisnivå som julklapparna ska ha. Ett tips är att lägga nivån inom ett spam som ger utrymme för olika slags julklappar.

Populära nivåer på julklapp till julklappsspelet är 50 kr, 100 kr eller 200 kr. Vilka sorts julklappar som gäller är såklart helt upp till er, och kan variera stort mellan olika sällskap. Våga även tänka utanför ramen för julspel. Sajten julklappen.se har ungefär 900 tips på julklappar så kolla gärna in några av de andra sidorna också.

Överraska rejält och skaffa en julklapp till julklappsspelet som ingen kan tänka sig att få, men som kan gå hem hos alla. Vilket julklappsspel tips tror du kommer passa de flesta du ska spela med?

Julklappsspelet - Julklappar & julklappstips - 50, 100, 200, 300, 400 kronor

Hoppas alla sidans julklappsspel tips kommer göra så du får en kickstart på vilka julklappar som ska ges bort i år. Se även menyn för hundratals kategorisidor, som säkert kan passa bra till julklappsspelet 2021. Välj pris 50 kr, 100 kr här nedan för mer specifika julklappar inom ditt önskemål.

Besök e-handlares kategorisidor – Med julklappsspel tips

Vi har försökt att plocka alla guldkorn för att du ska hitta din bästa julklapp till julklappsspelet. Kändes ändå inget av våra julklappsspel tips bra nog så har säker någon av dessa e-handlare mer önskvärda julklappar. Eftersom tipsen helst ska vara på sådant som passar alla, till relativt billigt pris, så är julklappstipsen här aningen begränsade.

Ett tips är att besöka alla butiker så ni inte missar några julklappar till julklappsspelet 2021.

Direkt till butikens sida för julklappsspelet
Direkt till butikens sida för julklappsspelet
Direkt till butikens sida för julklappsspelet
Direkt till butiken
Direkt till butikens sida för julklappsspelet
Direkt till butikens sida för julklappsspelet

Bästa julklapparna – Till julspelet 2021

Det roliga med julklappsspelet är att du i förväg inte vet vem som ska få din julklapp. Därför är de flesta julklappstips här på sidan passande att ge till alla. De personifierade produkterna som vi brinner starkt för passar tyvärr inte alls in för till julklappsspelet.

Här ser ni våra senaste julklappar till julklappsspel. Vilket tips fastnar du lite extra för?

2020-12-18T15:28:00+02:00

Wunderbaum

Doftgran som kommer förgylla bilen med en kraftfull doft. Billig julklapp under 50 kr som du ger till rackaren. Kanske nåt till julklappsspelet?

Till butik
2020-12-18T15:28:16+02:00

Minispel Snake

Minns du spelet Snake? Hur roligt som helst och vem skulle inte tycka det var kul att åka runt med ormen några vändor. Underhållning från 90-talet.

Till butik
2020-12-12T13:13:47+02:00

How To F**king Swear

Bli en mästare på att svära på olika språk med 100 stycken kort. Att blanda lärdom med en rolig stund är aldrig fel. Absolut inte en julklapp för barnen.

Till butik
2020-12-10T16:12:48+02:00

Kylskåpspoesi

Populär julklapp som varit en klassiker att dekorera våra kylskåp i 10 års tid. Välj mellan original, kärlek eller engelska. Passar ypperligt till julklappsspelet!

Till butik
2020-12-14T15:46:14+02:00

Doftljus av sojavax

Doftsätt hallen, vardagsrummet, sovrummet eller vilket rum som helst med ett underbart doftljus av sojavax. Fin förpackning vilket gör ljuset perfekt som julklapp!

Till butik
2020-12-08T14:01:39+02:00

Bambu tandborste

7-pack med tandborstar som har skaft av miljövänlig bambu. Billig julklapp som passar lika bra till barn som till vuxna. Verkligen passande julklapp till julklappsspelet om inte annat!

Till butik
2020-12-07T18:52:05+02:00

Sugrör i metall

Miljövänlig julklapp som kan användas väldigt många gånger. Passar bra att ta fram vid festliga tillfällen, men barnen kommer säkert vilja använda snygga sugrör varje dag.

Till butik
2020-12-07T18:11:52+02:00

Skoinlägg i silikon

Julklappen som kan göra ömmande hälar till ett minne blott. Sköna inlägg som passar alla med storlek från 35 upp till 47. Sulan klipps till så den passar skorna.

Till butik
2020-12-07T14:23:30+02:00

Sushimaskin

Maskinen som rullar sushin perfekt och som är en billig julklapp under 100 kr. Visst kanske inte kvalitén är den bästa, men sushimaskinen får jobbet gjort och fyller sitt syfte.

Till butik
2020-12-03T13:13:32+02:00

Snug Rug fleecefilt

Filtens anti-luddbehandling och höga kvalité gör att förutsättningar för mys är på topp. Lyxig & supermjuk pläd utan ärmar som finns i färgerna vit, rosa eller grå.

Till butik
2020-11-30T12:41:00+02:00

Phone Necklace

Ett halsband för att ha mobilen i för att översätta till svenska. Passar bra till långa promenader där gärna mobiltelefonen ska vara nära till hands för att vara redo att ta fina naturfoton.

Till butik
2020-11-17T00:59:59+02:00

Magnetisk spotlight

Lys enkelt upp i garderober, hyllor eller andra svårtillgängliga ställen, utan att behöva en elektriker! Smart julklapp som de flesta skulle bli väldigt glad av att få.

Till butik
2020-11-11T15:04:27+02:00

Möbelpennor

Säg den som inte har råkat få några repor på möbler och inredningen? Därför är möbelpennor något som hör hemma i alla hem. Perfekt julklapp till julklappsspelet.

Till butik
2020-10-29T16:58:15+02:00

Öl doftljus

Vad tror ni om att ta en kall öl till ett värmande öl-doftljus? Rolig julklapp som garanterat kommer sätta mera öl-prägel på nästa festkväll.

Till butik
2020-10-27T14:05:48+02:00

Handsprit

En fräsch handsprit bör alla ha i sin ficka eller väska. Bra julklapp under 100 kronor med andra ord. Doftsatta i underbara doftkombinationer.

Till butik
2020-10-27T12:59:17+02:00

Rivsalt

Stiligt och annorlunda sätt att salta maten på med rivsalt. Perfekt julklapp att ge till den som är intresserad av matlagning. Gör sig även som fin inredningsdetalj i köket.

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Julklappstips på julklappar som passar utmärkt till julklappsspelet

Vet du flera som ska spela julklappsspelet? Dela gärna sidan, många tack!

Passande sidor att besöka för julspel:

Julklappsspelet 50 kr

 • Julklappar julklappsspel 50 kr – Tips på roliga och billiga julklappar som har ett pris runt 50 kronor. En populär prisnivå för julklappsspel hos er som endast vill ha några symboliska julklappar. De flesta förslagen har en humoristisk touch som säkert kommer bli väldigt uppskattat när julklapparna ska spelas ut.

  Då vi är många som är ute efter julklappar för 50 kronor till julspelet så är det smart att agera snabbt. Många populära produkter kommer med stor sannolikhet att ta slut i lager, långt innan julafton.

Julklappsspelet 100 kr

 • Julklappar julklappsspel 100 kr – Denna prisnivå runt 100 kronor är den allra populäraste när det handlar om julspel. Vi har valt ut extra många julklappstips under 100 kronor så det är lätt att hitta passande julklappar till spelet av denna prisklass. Eftersom 100 kr trots allt är en liten slant så kryllar det av roliga, nödvändiga och häpnadsväckande julklappar som är som gjorda för att ha till julklappsspelet här.

  Vilka julklappar skaffar du för runt 100 kr?

Julklappsspelets regler – Förslag hur ni kan spela

Vilka regler finns det för julklappsspelet till? Reglerna kan vara många och den vanligaste varianten för att dela ut julklappar i spelet är att använda tärningar. Välj ut ett eller flera “heta nummer” och hamnar tärningen på något av dessa nummer så får personen ta en julklapp från högen. Vill ni ha ett mer utdraget julklappsspel så lägg även till ett “kallt nummer” som innebär att kastaren får lämna tillbaka en julklapp. De numren som varken är bra eller dåliga blir neutrala.

Exempel på regler

 • Att slå en etta och tvåa i julklappsspelet = Ta en julklapp från högen.
 • Hamnar tärningen på tre, fyra, eller fem så händer ingenting mer än att tärningen går vidare till nästa person som deltar i spelet.
 • Sexan är siffran som deltagarna absolut inte vill se. Då måste en julklapp lämnas tillbaka. Alternativt så får den som slagit tärningen före välja en julklapp från den olyckliga som slog sexan.

Ni kan såklart anpassa reglerna i just ert julklappsspel efter eget tycke. Vill ni spelet ska gå snabbt så skippa de negativa numren och lägg till ett givande nummer.

Prisklass för julklappar till julklappsspelet?

Julklappar till julklappsspeletDet svåra är inte att hitta julklappar till julklappsspelet. Utmaningen är att söka rätt på de produkter som håller den prisnivå som satts för spelet. Många tycker julklappsspelet endast ska vara något roligt och symboliskt, framför dyra och fina julklappar. Därför väljer sällskap ofta en låg prisnivå på julklapparna. 50, 100 eller maximalt 200 kronor är förmodligen några av de populäraste nivåerna som grejerna till julklappsspelet ska kosta.

Är det julklapparna på julafton som delas med familjen så tycker vi prisnivån får vara lite högre. Visst finns det många roliga julklappar för en billig slant men att slå in en produkt för ett par hundra resulterar många gånger i att produkten kommer till användning. Mer än lite lek på julafton det vill säga. Hör med familj, släkt och vänner för att gemensamt komma överens om en nivå alla känner sig bekväm med.

Tips – Bestäm ett tema till ert julklappsspel

Att bestämma pris är en sak. Vill ni ta det ett steg längre så bestäm vilket område julklappsspelet ska vara inom. Är det ätbara julklappar som domineras av godis som ska förgylla julen? Godiset egna högtid så ett rekommendation till alla som älskar julgodis ute där! Slå till på en chokladask Aladdin, en påse skumtomtar eller extremt stark chiligodis från Chili Klaus. Även fast ni spelar om julklapparna så kan ni alla dela och smaska av det som smaklökarna vill åt lite extra, efter själva julklappsspelet.

Tips på julklappsspel-kategorier

 • Godis och ätbart har vi redan varit inne på. Förmodligen den populäraste kategorin när det handlar om julklappsspel.
 • Julklappar som är i en viss färg. Svårt att finna passande produkter, men roligt att se vilka olika prylar spelets deltagare har hittat på.
 • En årstid som till exempel sommaren. Ger bra kontrast till den mörka och kalla vintern och tar fram varma sommarminnen igen.
 • Är det fest så är alkoholhaltiga drycker från Systembolaget ett omtyckt val. Slå till på ditt favoritvin och hör sen vad den som fick vinflaskan tyckte.

Dela upp grupperna för julklappsspel

Att dela upp män och kvinnor, eller vuxna och barn, är ett smart sätt som gör julklappsspelet lättare. Att skaffa typiska barnjulklappar eller vuxenjulklappar fungerar inte så bra där alla deltar i samma spel. Speciellt vid ett julfirande där åldersskillnaden mellan den yngsta och äldsta är stor. Att slå in en after-shave med manlig doft kan vara en utmärkt julklapp till julspelet när du vet det är en man som kommer få den julklappen. Likaså är ett barnpussel en julklapp som ska hamna hos ett barn.

Att dela upp deltagarna efter kön är ett steg. Ytterligare en nivå är att dela in de grupperna efter ålder. Desto mindre grupper ju roligare och mer personligt kan julklapparna vara. Vet du att det är Eva 45 år eller Josefine 41 år som ska få din julklapp och de båda har relativt liknande smak så kan faktiskt julklappsspelet bjuda på riktigt fina produkter.

Några tips bara hur det går att styra och ställa med reglerna och villkoren för julklappsspelet.

julklappar till julklappsspelet

Skaffa julklapparna till julklappsspelet i god tid, snart är det jul igen!