Graverad nyckelring – Fin & personlig julklapp som passar alla

En nyckelknippa har de flesta men det är inte alla som har en snygg ring att sätta alla nycklar i. Att dessutom få en graverad nyckelring i julklapp kommer höja nivån på nyckelknippan inte bara ett steg utan flera stycken. Passar att ge till de flesta som du tror behöver något iögonfallande på sin knippa.

Bra julklappstips till din pojkvän eller flickvän om det är dags att flytta ihop snart och bli sambos. Sätt på en nyckel på en av dessa nyckelringar och välj en passande text som kommer vara graverad på nyckelknippan. Snacka om att den julklappen aldrig kommer glömmas bort eller vad!? Även effektfullt att ge sitt barn när pojken eller flickan blivit tillräckligt gamla för att få sin första egna nyckel till huset eller lägenheten. För storfräsaren som hade tänkt ge en moped, bil eller vad som helst som kräver en nyckel så är den här julklappen helt perfekt!

Ett hett tips är att välja mobilnumret eller hemadressen som gravyr. Skulle nyckelknippan råka komma bort så ökar chanserna att det kommer till rätt markant. Så rekommenderat vid utlandssemester eller vilket resa som helst. Glöm inte +46 innan mobilnumret.

Julklappstipsets snabbfakta;

  • Alla har vi en nyckelknippa men få av oss har en riktigt fin sådan.
  • Ska du ge bort någonting som låses eller startas med en nyckel så är julklappen ett enkelt sätt att göra det hela än mer effektfullt.
  • Bra prisklasser då de flesta nyckelknippor ligger i prisintervallet 200-299 kronor.

Graverade nyckelringar finns även hos