Hitta en bra men billig julklapp till julen 2021

Billiga julklappar & julklappstips

Guide till billiga julklappar

En vanlig missuppfattning är att billiga julklappar bara är billigt krimskrams. Slit och släng prylar som endast kostar en 50 eller 100 kronor. Eftersom billiga julklappar kan var helt fantastiska så är det helt fel. Priset är en sak, men känslan är en helt annan femma. Är det en liten och billig julklapp som du vet personen är i behov av? Då kommer din julklapp med största sannolikhet uppskattas, även fast den är billig.

Handla billigare vid rätt tillfälle

Att finna rätt sorts julklapp kan vara svårare ju lindrigare priset är. Är julklappsbudgeten låg så gäller det att krama ur varje krona, så slutresultatet blir så bra som möjligt. Att shoppa på speciella dagar som Black Friday är smart. Priserna under den här galna shoppingdagen brukar vara kraftfullt reducerade. Tiden är också en avgörande faktor. Desto tidigare du börjar leta billiga julklappar ju fler dagar har du på dig att vänta in rea på just den julklappen.

Flera av tipsen här är också väldigt populära julklappar för att använda till julklappsspelet. Syftet med julspel är att gå ifrån hetsen med julklappar och endast skaffa något billigare som passar de flesta.

Hitta de bästa billiga julklapparna genom att scrolla igenom julklappstipsen nedan.

BILLIGA JULKLAPPAR FÖR EN LÅG JULKLAPPSBUDGET

MÄNGDER AV AKTUELLA JULKLAPPSTIPS TILL JULEN 2020

VÄLKOMNA TILL SVERIGES STÖRSTA SAJT MED JULKLAPPSTIPS

Billiga julklappar – För under 100 kr

2020-12-12T13:13:47+02:00

How To F**king Swear

Bli en mästare på att svära på olika språk med 100 stycken kort. Att blanda lärdom med en rolig stund är aldrig fel. Absolut inte en julklapp för barnen.

Till butik
2020-12-07T14:23:30+02:00

Sushimaskin

Maskinen som rullar sushin perfekt och som är en billig julklapp under 100 kr. Visst kanske inte kvalitén är den bästa, men sushimaskinen får jobbet gjort och fyller sitt syfte.

Till butik
2020-11-18T17:54:27+02:00

Retromuggar med text

Mannen, myten, legenden. En av många texter som pryder dessa muggar som går i retro stil. Välj bland runt 30 stycken. Billig julklapp att börja julhandeln med.

Till butik
2020-10-27T14:05:48+02:00

Handsprit

En fräsch handsprit bör alla ha i sin ficka eller väska. Bra julklapp under 100 kronor med andra ord. Doftsatta i underbara doftkombinationer.

Till butik
2020-11-14T13:15:52+02:00

Nyckelring med foto

Billig julklapp som kostar mellan 100-150 kronor men frambringar så oerhört mycket glädje att få. Välj ett fint foto som personen får bära med sig varje dag.

Till butik
2020-10-10T13:18:11+02:00

Linneväska med namn

Plastkassar är oerhört dyrt i matbutiken nu för tiden. Alla kan behöva en tygpåse det vill säga. Välj namn på någon av dessa snygga väskor i linnetyg.

Till butik
2020-09-24T15:11:15+02:00

Hopprep

Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att träna både motion och snabbhet. Alla som tränar bör äga ett hopprep, eller vad tycker du?

Till butik
2020-09-21T15:18:18+02:00

Minns du? Frågespel

En bra fråga är hur mycket minns vi egentligen från 80, 90 eller 00-talet? En del prylar och händelser är ju av sådan karaktär att de inte kan glömmas, eller?

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Ladda fler tips på billiga julklappar

Lite dyrare, men fortfarande billiga – Julklappar för maximalt 200 kr

2020-12-15T12:57:54+02:00

Gigantisk julstrumpa

Det finns vanliga julstrumpor och sen finns det denna gigantiskt stora julstrumpa som har imponerande längden av 154 cm. Lite som en julklappssäck kan man tycka!

Till butik
2020-12-18T15:28:42+02:00

Rolig snöglob

Skaka för en cocktail, gin eller whisky. Festlig snöglob kan vi väl sammanfatta denna? Ge bort snögloben tillsammans med några graverade glas att dricka ur.

Till butik
2020-12-10T16:12:48+02:00

Kylskåpspoesi

Populär julklapp som varit en klassiker att dekorera våra kylskåp i 10 års tid. Välj mellan original, kärlek eller engelska. Passar ypperligt till julklappsspelet!

Till butik
2020-12-14T15:46:14+02:00

Doftljus av sojavax

Doftsätt hallen, vardagsrummet, sovrummet eller vilket rum som helst med ett underbart doftljus av sojavax. Fin förpackning vilket gör ljuset perfekt som julklapp!

Till butik
2020-12-03T13:13:32+02:00

Snug Rug fleecefilt

Filtens anti-luddbehandling och höga kvalité gör att förutsättningar för mys är på topp. Lyxig & supermjuk pläd utan ärmar som finns i färgerna vit, rosa eller grå.

Till butik
2020-11-30T12:41:00+02:00

Phone Necklace

Ett halsband för att ha mobilen i för att översätta till svenska. Passar bra till långa promenader där gärna mobiltelefonen ska vara nära till hands för att vara redo att ta fina naturfoton.

Till butik
2020-11-02T13:35:08+02:00

Årskalender

Skapa en kalender med egna foton och låt den pryda väggen hela 2021. En del jobb, men vilken fin julklapp till partner eller föräldrar, inte sant?

Till butik
2020-11-02T12:16:47+02:00

Praliner med foto

Unika praliner som inte bara smakar utsökt, de är personliga med ditt val av foto! Välj mellan olika sorter och klipp till på en julklapp med stor överraskningsfaktor.

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Ladda fler tips på billiga julklappar

Hjälpte sidan dig att hitta billiga julklappar? Dela gärna tipsen på Facebook, Twitter eller Google+.

Besök e-handlarnas egna kategorier – Med tips på billiga julklappar 2021

Har du scrollat igenom våra hundratals julklappstips på bra billiga julklappar men fortfarande inte hittat den speciella julklappen? Vi har försökt valt ut de bästa billiga julklapparna från respektive butik, men smaken är olika för alla! Därför är det risk vi har missat just den billiga julklapp som du letar efter.

Genom att besöka många olika butiker så ökar chanserna att hitta din bästa julklapp, till ett ringa pris.

Direkt till butikens billiga julklappar
Direkt till butikens billiga julklappar
Direkt till butikens billiga julklappar
Direkt till butikens billiga julklappar

Julklappar för hundralappar

En väldigt uppskattad julklapp är en skrapaffisch. Det finns en mängd olika skrap affischer men den vanligaste är nog världskartan där man fyller i vilka länder man har varit i. Man kan då enkelt se vilka delar utav världen man har varit i och vilka som man inte har besökt än. Har man besök hemma så brukar det vara många som är intresserade utav dessa skarpaffisch då det är något helt unikt. Har man som mål att besöka varje världsdel blir det mycket enkelt att ta hjälp utav sin skrapaffisch för att se vart man har varit och inte. Det finns även andra varianter utav skarpaffischer som 100 Movies bucketlist. Där finns det 100 utav världens kändaste filmer, sen när man har kollat på något utav filmerna så är det bara att bocka för. Det blir väldigt enkelt att hålla koll på vilka filmer man har sett och även enkelt att välja vilken film man ska kolla på nästa gång det är tv mys. Båda dessa julklappar är ganska billiga och ligger på under 200 kronor styck, då det är en väldigt enkel och uppskattad julklapp speciellt till unga.

Det populära märket eldstickan har fått stort utrymme i sociala medier. Deras helt eleganta tandstickor har blivit uppskattade av många. Vill man köpa en billig och användbar julklapp är detta nog ett av dom bästa alternativen. Det behövs alltid tändstickor där hemma speciellt nu när det är så kallt och mörkt ute. Idag finns det en mängd olika färger på tändstickorna så det är bara att leta upp din favoritfärg. Det fina med dessa eldstickan är att dom både användbara och som fin prydnad. Priset på en glasflaska med eldstickan ligger på kring 99 kronor men man kan även köpa ett 3 pack för 323 kronor och då kan man kombinera flera olika färger så det se än mer elegant ut.

Vill man lyx till det lite så kan man köpa en Molton Brown flaska med handtvål. Molton brown är ett välkänt märke från London och erbjuder krämer i högsta kvalité över hela världen. Idag finns det en mängd olika handtvålar, parfymer, schampo och krämer för dom allra kräsnaste. Även fast det är högsta kvalité så är dessa flaskor relativt billiga. Det går att hitta många för 200-300 kronor även fast det är lyxkonsumtion av rang. Det sägs att dofterna ska vara magnifika. Detta kan vara en perfekt julklapp till sin mamma eller flickvän.

En rolig och även lite gullig julklapp som kan ge oss alla ett gott skratt är en Graverad snusdosa med personligt namn på. Man får möjlighet att antingen skriva in sitt eget namn på snusdosan eller skriva in något annat motiv. Äntligen kan man urskilja vems snusdosa som är vems. Dessa billiga julklapp passar till alla gedigna snusare där ute. Många hävdar att kärleken till snusen är över allt annat här i världen. Tycker man så kommer man säkerligen uppskatta denna julklapp från dig. Man kan i alla fall säkert säga att snusdosan kommer att komma till användning. Nuvarande finns det ett 30 tal olika varianter på dosorna. Allt från fiske snus till fotbolls motiv.

Tidsaspekten viktig

Billiga julklappar och julklappstips 2019Internethandeln är oerhört flexibel och en webbshop kan enkelt sätta igång en rea. Och olika sorters erbjudanden duggar det också tätt utav! Därför är tidsaspekten viktigt när det handlar om att hitta billiga julklappar. Är julklappsjakten påslagen året om så är chanserna goda att du hittar just den där speciella produkten du vill ge bort i julklapp till reapris. Inte nödvändigtvis väldigt billig men i vilket fall till ett lägre pris än annars.

En stor dag som genomströmmat Sverige senaste åren är också dagen som anses vara då julhandeln börjar på allvar. Det är naturligtvis Black Friday vi menar. Den sista fredagen i november så haglar erbjudanden mer än någon annan gång på året. Butik och webbhandlare tävlar mer eller mindre om att duka upp den största rean i Sverige. Black Friday är ett ypperligt tillfälle att skaffa billiga julklappar. Sätt av lite tid för shopping då så kommer slutnotan bli betydligt billigare än andra dagar.

Ge samma sorts julklappar

Flera julklappar av samma sort kan ibland gå att komma över till ett billigare pris per styck. Dela upp ett flerpack och gör varje del till en julklapp. Ett bra exempel är julklappen med foto-kylskåpsmagneter. De säljs i 4-pack och varje magnet väljer du bild till. Klipp till på den julklappen och dela sedan upp magneterna i fyra olika julklappar. Då totalpriset är 99 kronor så räknar vi snabbt ut att varje julklapp kostar billiga 25 kronor! Och då är det ingen liten skitsak utan en personlig julklapp med mycket känsla.

Julklappar som inte behöver kosta något

Som sagt priset är inte det viktigaste under julen. Det är omtanken och kärleken som spelar störst roll. Därför kan man lika gärna göra sina julklappar själv. Antingen så är du så pass händig att du kan tillverka något utav värde eller så ger du bort någon tjänst från dig typ som att du städar huset varje vecka i hela Januari. Eller att du erbjuder dig att klippa gräsmattan i sommar varje vecka eller något liknande. Det kan även vara någon typ av upplevelse som att man gå ut på snövandring och sen grillar korv tillsammans. Har man ingen snö där hemma får man väl gå ut i skogen. Det är bara att använda fantasin så kommer man säkert på något man kan göra som passar bra som en julklapp. Bara man gör någonting tillsammans så att skapar en upplevelse. I dagsläget lägger vi Svenskar i snitt över 3 000 kronor på inköp av julklappar per person. Det är redan väldigt mycket så vi behöver inte direkt öka vår julklapps konsumtion bara för att det känns bra.

Ibland finns det inte alltid pengarna för att köpa julklappar. Kanske är man ung och lever på ett knapert CSN eller så har man kanske gjort en stor renovering i huset som kostade en större summa eller så har man förlorat sitt jobb. Det finns många anledningar varför man inte har råd med dyra julklappar. Det är också vanligt att man har mycket pengar men man vill ändå inte spendera så mycket under julen för att man inte finner så stor glädje utav det. Därför bör man julhandla med måtta och speciellt billiga och användbara julklappar som verkligen behövs och blir uppskattade är sånt vi gillar!

  • Kom ihåg att det är tanken bakom julklappen som räknas när man köper en billig julklapp, så lägg mycket tid på att hitta just rätt julklapp till rätt person för annars kan man uppfattas som ganska nonchalant.

  • Kolla runt på blocket och andra hemsidor som säljer begagnade produkter kanske hittar man något som är billigt och bra till en liten slant. Bara för att det är begagnat betyder det inte att det är användbart.

  • Vem köper du julklappen till. Små barn brukar ofta uppskatta stora paket, medans som lite äldre så är det innehållet i paketet som är det viktigaste och om du verkligen har ansträngt dig att hitta en fin julklapp eller inte.