Julklappar med humor för en roligare jul 2021

Roliga julklappar & julklappstips

Skojiga julklappar för barn & vuxna

Livet skall vara glatt och roliga julklappar känns som väldigt rätt att ge bort. Visst kan många av julklapparna vara nödvändiga, snygga, spännande och allt annat än direkt roliga. Vi önskar dock att alla ska få minst en rolig julklapp på julafton. Du vet en sån där pryl eller upplevelse som underhåller, timme efter timme.

En grupp som säger att det är helt självklart julklappar ska vara av det humoristiska slaget är barnen. I unga år så är det inte en svår gissning att tro att barn har julafton som sin absolut favoritdag på hela året. Att äntligen få riva av pappret på sina julklappar, och börja leka med sina nya leksaker är minst sagt roligt!

Vilka är de roligaste julklapparna? En högst personlig preferens. Vi alla tycker att olika saker roar olika mycket. För en del kan det roligaste vara att spela ett sällskapsspel med hela familjen. Andra tycker att pussel är det roligaste som finns. Här på sidan har vi valt ut en massa julklappstips på sådant om förhoppningsvis många av oss skulle tycka är roliga julklappar.

Gillar du några julklappstips som du vill dela med dig av? Sprid gärna julklappen.se på sociala medier så fler kan hitta en kul julklapp 2021.

DET SÄGS ATT ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

FÖRST MED DE SENASTE JULKLAPPSTIPSEN 2021

GUIDE TILL ROLIGA JULKLAPPAR PÅ NÄTET

Humoristiska julklappstips – För att hitta roliga julklappar 2021

Nedanför så följer de senaste julklappstipsen vi valt att tagga med roliga julklappar. För att maximera chanserna att hitta den roligaste julklappen till henne & honom så kolla igen så många tips på julklappar som möjligt. Hoppas sidan får in dig på rätt bana och underlättar din julklappshandel.

.. tänka till på vad humor är för personen du söker julklappar till. Är det sex, roliga citat eller underhållande sällskapsspel. Alla har vi våra favorit på vad som kan uppfattas som roligt.

.. när det handlar om roliga julklappar till vuxna & barn. Därför är det fullt fokus på vad julklappen kan bidra med på det humoristiska planet. Om priset är 100 kr eller 500 kronor spelar alltså mindre roll.

.. två bra exempel på kategorier som de flesta tycker är roligt. Att få försöka lägga ihop pusselbitarna i ett fotopussel är både roligt och en utmaning på samma gång. Spel finns det många roliga julklappstips på så kolla in sidan där vi samlar alla spel >

2021-12-14T13:54:29+02:00

Pappavitsar

Jag börjar känna mig gammal, men min hustru säger jag ser ut som sjutton. Detta är ett bra exempel på en typisk pappavits. Rolig julklapp till far och alla andra!

Till butik
2021-12-14T13:18:28+02:00

Flipperspel

Letar du efter en riktigt rolig julklapp till pojkar eller flickor runt 6 år? Då kommer flipperspelet som kräver tålamod, balans och fingerfärdighet bli en succé!

Till butik
2021-12-07T17:04:05+02:00

Fika bricka

Fika är ett svensk ord som ibland behöver förtydligas för alla som inte är från Sverige. Klockren julklapp att ge till utländska vänner eller utbytesstudenter!

Till butik
2021-11-28T17:38:52+02:00

Dansande kaktus

120 låtar och LED-ljus kommer göra denna söta kaktus till en kär vän hos de minsta barnen. Perfekt att ge till småbarn 1-3 år eftersom kaktusen även kan upprepa ord.

Till butik
2021-11-28T13:08:53+02:00

Mugg med julmotiv

Muggar är billiga julklappar som finns med de flesta texter och motiv. Är det en speciell mugg för julen ni söker så missa inte dessa utmärkande budskap.

Till butik
2021-11-27T16:02:32+02:00

Klask spel

Beroendeframkallande spel som kommer innebära många roliga matcher mellan familjemedlemmar, kompisar och alla gäster.

Till butik
2021-11-26T15:46:18+02:00

Clixtracks

Böj, snurra och bygg banan enligt eget önskemål. Rolig julklapp till barn från 3 år som gillar att bygga. Flera olika banor som kostar från 300 kronor.

Till butik
2021-11-25T12:57:21+02:00

Backgammon

Är det dags att slå er ner och spela ett av världens mest klassiska brädspel? Julklapp som kräver en stor dos av strategiska val!

Till butik
2021-12-01T15:39:56+02:00

Tomtens julspel

Vad betyder egentligen ordet advent? Och vad kallas tomten i Norge? Det är några frågor som spelet kommer reda ut. Rolig julklapp till hela familjen!

Till butik
2021-11-18T15:26:55+02:00

Julpussel

1000 bitars pussel för 100 kronor ger väldigt billiga pusselbitar. Välj ett juligt motiv som är passande att lägga i mellandagarna.

Till butik
2021-11-09T18:03:23+02:00

Härmdjur

Söta små gosedjur som upprepar allt som barnet säger med en rolig röst. Omtyck julklapp som kommer bli flitigt använd redan på julafton.

Till butik
Julklappstips på roliga julklappar 2019

Sprid gärna roliga julklappstips till vänner och familj.

Butikerna som gäller – Fyllda med roliga klappar

Om inte våra humoristiska julklappar hjälpte så är nästa steg att kolla in butikernas egna julklappstips. Nedanstående e-handlare rekommenderas varmt och förutom roliga prylar så är de också väldigt pålitliga när det kommer till leverans i tid. Att få sina julklappar i tid innan julafton är av yttersta vikt. Att roliga julklappar kommer sent är allt annat än roligt.

Direkt butikens sida med roliga julklappar
Direkt butikens sida med roliga julklappar
Direkt butikens sida med roliga julklappar
Direkt butikens sida med roliga julklappar
Direkt butikens sida med roliga julklappar
Direkt butikens sida med roliga julklappar

Se även roliga julklappar på sidorna;

Vad är extra roligt?

Som du sett så finns det en hel del roliga tips på julklappar. Men vilka julklappar är de roligaste och de du ska satsa på att ge bort? För att besvara den frågan så tänk till på vilken humor killen eller tjejen har samt vad personen gillar att göra. Är det bästa som finns att spela tv-spel och spel överlag så kan en retro spelkonsol med förinstallerade spel vara den bästa julklapp att ge bort. Områdena på intressen är många, så försök välj en julklapp som träffar rätt på personens favoritintresse.

Några av julklappstipsen är inte speciellt roliga produkter, men kommer ge roliga stunder. En Bazooka för att göra sushi känns inte så rolig. En plastbit som är helt vit så att säga. Men när den används för att göra egengjord sushi för första gången så kommer det garanterat bli en rolig syssla för alla som gillar att prova nya saker.

Det viktigast är att julklapparna du ger kommer ge roliga stunder. De flesta produkter kan faktiskt klassificeras in här, men vi har valt att fokusera på de mer skämtsamma och lekfulla julklapparna.

Roliga minnen som värmer

Att ge fotoprodukter likt en fotomugg, fotokudde eller fotobok är helt klart en rolig julklapp. Att återuppleva och minnas tillbaka på roliga stunder under året som gått kommer värma gott, gång på gång. Desto längre tid från händelsen på kortet, ju roligare blir det att minnas tillbaka.

Med dagens kameror i mobiltelefonerna så sitter vi på fler kvalitativa foton än någonsin. Det känns som om den här sortens roliga julklappar har ökat under de senaste jularna, och kommer försätta sin popularitet. Tänk på att lägga beställningen på fotojulklapparna i god tid då leveranstiderna är betydligt längre än många övriga julklappar.

Scrolla igenom bilderna i mobilen och välj de absolut roligaste fotona som finns. En given succé till skratt!

julklappar foto
2021-12-06T14:49:54+02:00

Fotoblock i trä

Oerhört snyggt fotoblock i trä kommer passa i majoriteten av hem. Träådringen lyser igenom lite smått för en naturlig känsla. Julklapp till mamma tro? Hett julklappstips just nu!

Till butik

Fördelar med roliga julklappar

Det bästa med att köpa roliga julklappar är att man inte behöver ta det så seriöst. Sen så brukar roliga julklappar inte kosta så mycket pengar heller. Man kan enkelt hitta en rolig julklapp för 100-200 kronor. Perfekt till en vän eller till någon släkting. Har man svårt att hitta någon seriös julklapp till sina vänner är det mycket enklare och billigare att köpa en rolig julklapp istället. Det är även så mycket lättare att hitta en rolig julklapp det finns ju hur många som helst.

En rolig upplevelse kan vara en riktig hit speciellt till barn. Exempelvis att man bokar in en resa till Göteborg för att sedan spendera en eller två dagar på Liseberg. En sådan julklapp hade troligtvis gått hem hos alla barn. Nu under vintern kan en rolig upplevelse vara att man bokar in en skidsemester alla tillsammans under en vecka på sportlovet. Eller möjligtvis att man köper eller hyr ett par längdskidor om man gillar det.

För vuxna kan en rolig upplevelse under jul vara ett restaurangbesök för två. Då betalar man restaurangbesöket i förtid och bokar samtidigt in en tid som passar. Så att det blir av annars kan det bli så att man lovar för mycket och sen blir det inte av för att man glömmer bort eller för att man inte har någon tid. Därför kan det vara både bra och viktigt att man bokar in en tid.

En helt annan upplevelse som man kan boka in är att köra Ferrari eller Lamborghini en sådan upplevelse hade många tycka vara roligt. Något helt ovanligt men ändå så självklart. Man väljer själv hur långt man vill köra mellan 8/15/30 km. Kanske vore detta något att överraska din pappa med. Det är i alla fall verkligen inte man förväntar sig att få i julklapp men ack så kul.

Vad är roligt enligt dig? Välj den kategori som faller bäst in i tycke & smak genom att besöka startsidan för julklappar 2021 där vi samlat några av våra bästa julklappstips!

  • Det viktigaste bakom en riktigt rolig julklapp är känslan av humorn. Det är kanske inte så passande att ge din lillebror ett 6 pack med shotglas. Känn av personen som du ska ge julklappen till.

  • Har du någon gång frågat om han/hon skulle tycka vara kul? I så fall gör det genast, kika sedan runt lite på webben om det finns någon som skulle kunna passa. Det blir väldigt mycket enklare att välja en riktigt rolig julklapp om man vet var personen i fråga tycker är kul.

  • Satsa hårt på personens intressen. Gillar han/hon att dricka vin är det väldigt enkelt val för dig. Välj då en rolig julklapp som har med vin att göra. Som exempelvis en vintunna av trä.

Det är absolut inte roligt att inte få julklapparna levererade i tid innan julafton som är om;