Youty adventskalender med smink 2023 - The Pink Calender
Youty adventskalender med smink 2023 - The Pink Calender
Youty adventskalender med smink 2023 - The Black Calender

Nordicfeel adventskalender med smink & skönhet 2023

Om du är på jakt efter den perfekta gåvan som förgyller hela december månad, då är NordicFeel’s julkalender det du söker. Och nej, det här är inte en vanlig julkalender fylld med choklad eller små leksaker. Detta är en lyxig skönhetskalender som tar upplevelsen av “julräkning” till en helt ny nivå. Bakom varje lucka döljer sig en produkt som kommer att få mottagaren att känna sig som en stjärna, varje dag fram till julafton.

Från hudvårdsessenser till exklusiva parfymer, varje produkt är noggrant utvald för att inte bara vara av högsta kvalitet, utan också för att ge en omväxlande och spännande upplevelse. Det är som att varje dag ge bort en liten bit av lyx. Det fantastiska med denna kalender är dess mångsidighet; det spelar ingen roll om mottagaren är ny på skönhetsfronten eller en erfaren veteran, det finns något för alla.

En annan aspekt som gör dessa kalendrar speciella är att de är som upptäcktsresor. Du vet aldrig riktigt vad som kommer härnäst, och det gör varje morgon till en liten fest. För att inte tala om den vackra designen av själva kalendern. Den är inte bara praktisk med sina olika fack och luckor, den är också en elegant inredningsdetalj som passar i alla hem.

Om Julklappen får säga sitt, så är detta en av de mest genomtänkta och uppskattade presenterna du kan ge bort. Det är som att ge bort 24 små gåvor i en, och vilken bättre tid att göra det på än under den mest magiska tiden på året? Glöm inte, en bra present är en som fortsätter att ge, och med NordicFeel’s julkalender kommer du att ge bort en hel månads lycka och skönhet.

Som alltid rekommenderar vi dig att kolla alla förslag på sminkkalendrar 2023 innan ett slutgiltigt beslut fattas.

  • Oerhört populär skönhetskalendrar 2023 som väldigt många kommer vilja ha i sin ägo till första advent.
  • Utmärkt val av adventskalender för dig som uppskattar kvalitetsprodukter och gärna vill prova nya märken.
  • Priset för Nordicfeel adventskalendrar 2023 är 999 kr, 1199 kr och 1499 kr.

Välj bland tre olika Youty skönhetskalendrar

I år introducerar Youty en exklusiv trio av adventskalendrar som sätter guldkant på din nedräkning till jul: The Black Calendar, The Grey Calendar och The Pink Calendar. Var och en erbjuder en rik skattkista av skönhetsprodukter i 24 förstklassiga luckor. Men vilken ska du välja? Låt oss dyka djupare in i varje kalenders unika egenskaper för att hjälpa dig göra ett välgrundat val.

The Black Calendar är inget mindre än den apoteos av skönhet du kan förvänta dig denna säsong. Inrymd i en elegant, svart necessär av högsta kvalitet, kommer du att finna en häpnadsväckande samling av hudvårdsprodukter, makeup, dofter och hårvårdsprodukter från de mest eftertraktade märkena. Med ett totalt värde av 5600 kr, erbjuds detta under för det prisvärda beloppet av 1499 kr.

Därefter kommer The Grey Calendar, en symfoni av mångsidig skönhet. Från essentiell hudvård till trendig makeup, lyxiga dofter och oumbärliga skönhetstillbehör, är denna kalender en oas för den äventyrliga själen. Varje lucka öppnas som en ny dörr in i skönhetsvärlden. Kanske introduceras du för en ny oumbärlig produkt som blir en stående favorit. Med ett marknadsvärde av 4600 kr, erbjuds denna pärla för 1199 kr.

Slutligen, The Pink Calendar. Om du letar efter den perfekta blandningen av lekfullhet och elegans är detta kalendern för dig. Denna rosa juvel är fullpackad med allt från strålande makeup till finjusterade skönhetstillbehör, prisvärd hudvård och förtrollande dofter. Och allt detta kan bli ditt för 999 kr, trots ett generöst värde av 3700 kr.

Så, vilken väljer du? Varje kalender erbjuder inte bara en myriad av högkvalitativa produkter, utan också en möjlighet att utforska, uppleva och bli förförd av det bästa inom skönhetsvärlden. Varje lucka är en inbjudan till en värld av lyx och välbefinnande. Gör ditt val och förbered dig för en oförglömlig nedräkning till jul.

Youty julkalender - Bra smink och skönhetskalendrar 2023