Projektbeskrivning

Tre skönhetskalendrar – The Body Shop 2022

Är det några adventskalendrar som sticker ut lite extra inom skönhetsområdet så skulle det vara dem från The Body Shop. Med ett produktvärde som ligger ungefär dubbel så högt som priset på kalendrarna är de ett utmärkt sätt att upptäcka The Body Shops sortiment på. Här snackar vi inte endast små produktprover utan fullstora produkter. En dröm för alla som gillar deras produkter och varje dag kommer bjuda på något nytt och spännande.

Sminkkalendrar och skönhetskalendrar är ett område som vuxit som kraftigast de senaste åren. Dessa kalendrar har funnits många år och i och med att kunder som köpt dem verkar vara så nöjda så växer succén för varje år som går. Något att ge till mamma, flickvän, syster, farmor eller mormor. Vi skulle tro att vem du än väljer att ge The Body Shop adventskalender 2022 till så kommer de bli oerhört glada.

En adventskalender som poppat ut i år är popcornkalendern. Fylld med små påsar av smaksatta popcorn! Hur gott låter inte det? Perfekt att ge tillsammans med denna skönhetskalender för dig som vill ge flera stycken adventskalendrar. Se även alla sminkkalendrar 2022 för att jämföra kalendrar som är utmärkt att skämma bort sin älskling med.

  • Att skönhetskalendern från The Body Shop är en av de populäraste inom kategorin kan nog många skriver under på.
  • Ett ypperligt val för dig som önskar skämma bort mamma eller flickvännen rejält till första advent.
  • Missa inte alla andra tips på adventskalender som du finner genom att klicka på taggen här nedanför.
Skaffa STORA adventskalendern här (Åhléns)
Skaffa mellan adventskalendern här (Åhléns)
Skaffa lilla adventskalendern här (Åhléns)