Projektbeskrivning

Sephora adventskalender & julkalender 2022

Skönhetskalender med blanda märken – Sephora 2022

Skönhetskalendrar strömmar just nu ut i handeln på nätet. Har ni provat Sephora adventskalender förut? Om inte så är det ett utmärkt val att prova till advent 2022. Med några trendiga märken som Carolina Herrera, Huda Beauty med flera så har Sephora lyckats få ihop en bra mix. Hudvård, smink och hårprodukter blandas i både fullstora förpackningar tillsammans med mindre i reseformat. Eftersom värdet är cirka 4000 riksdaler så är deras Beauty-kalender verkligen något som vi kan rekommendera varmt.

Önskar ni få stenkoll på innehållet i Sephora adventskalender 2022 så finns alla information i deras webbshop. Men vill vi verkligen veta alla överraskningar i förväg? En smaksak som var och en av oss avgör själv.

Sminkkalendrar av alla dess slag som lookfantastic, Rituals, och Yves Saint Laurent samt många andra finns på våra stora guide till skönhetskalendrarna 2022.

  • Totalt 26 lyxiga överraskningar i den största och mest exklusiva adventskalendern från Sephora 2022.
  • Skaffa i god tid då risken att kalendern säljer slut tidigt är överhängande.
  • Tipsa gärna dina vänner att dom kan hitta alla adventskalendrar på julklappen.se.
Skaffa adventskalendern här (sephora)
Sephora adventskalender & julkalender 2022 - Wishing you

Sephora Collection – Wishing you

Den billigare varianten från Sephora, som även den är ack så lyxig skönhetskalender! Priset är låga 549 kronor så skynda dig klicka i ett exemplar, om de fortfarande finns kvar det vill säga.

Skaffa adventskalendern här (sephora)