Projektbeskrivning

Skönhetskalendern från Rituals 2020

Om det är endast en adventskalender som sticker ut rejält från mängden så bör det vara den från Rituals. Ja i vilket fall om vi snackar skönhetskalendrar. För ett överkomligt pris på 650 kronor så är “huset” fyllt med en spännande mix från de här omättligt populära märket. Med fokus på mående och avslappning så kommer kalendern från Rituals inte göra någon besviken.

Är det en skönhetskalender att överraska flickvännen, systern eller mamman med? Då skulle vi i det närmaste kunna garantera att den här bli ett bra val. Eftersom produkterna är till för den breda massan så kommer säkert personen hitta flera nya favoriter, oavsett vem hon är.

En sak som många adventskalendrar har gemensamt är att värdet på innehållet översticker kalenderpriset. Ofta med råge och i Rituals fall så är produktvärdet ungefär det dubbla. En förklaring till varför adventskalendrar har blivit så populärt och ett bra sätt för olika producenter att nå ut till ny personer.

Se en heltäckande guide för att hitta sminkkalender för att se vilka andra valmöjligheter det finns inom området.

  • Rituals adventskalender 2020 är utan tvekan en av de allra populäraste när det handlar om skönhetskalendrar.
  • Ett ypperligt sätt att utforska Rituals sortiment av produkter till ett pris som är betydligt lägre än om ni skulle köpa alla produkter var för sig.
  • Är det svårt att bestämma adventskalender så kolla in fler tips genom att klicka på taggen här nedanför.
Skaffa adventskalendern här (Åhléns)

Rituals adventskalender 2020 finns även hos;

Skaffa adventskalendern här (lyko)
Skaffa adventskalendern här (Eleven)