Projektbeskrivning

Clinique adventskalender 2020

Advent med lyxprodukter – Från Clinique 2020

Letar ni efter en skönhetskalender som verkligen sticker ut från mängden? Clinique adventskalender 2020 är helt klart en av dessa! Märket Clinique grundades i slutet på 60-talet i New Your och var det första märke som skapades av hudläkare. Med väl utvalda ingredienser som gör verkan är dom nu ett av världens mest kända företag inom området. För dig som letar efter kvalité kan alltså Clinique julkalender vara ett toppenval.

Ett stort plus är att alla Cliniques hudvårdsprodukter är allergitestade och helt fria från parfym. Som du ser på bilden så innehåller deras adventskalender några av de främsta produkterna i deras produktlinje.

OBS: Detta är den lyxigaste varianten på Clinique-kalender. Ej att förväxla med de betydligt billigare varianterna alltså.

Du vet väl att julklappen har skapat Sveriges bästa överblick på julkalendrar & adventskalendrar 2020 va? Smink & skönhet är endast några av över 130 stycken kalendertips i år.

  • Lyxigaste adventskalendrarna från Clinique som har ett rekommenderat pris över 4000 kr.
  • Perfekt om du önskar skämma bort din mamma, flickvän eller syster rejält till första advent.
  • Flera smink- och skönhetskalendrar finns genom taggen nedan.
Skaffa adventskalendern här (Lyko)
Clinique julkalender 2020 - Standard skönhetskalender

Standardvarianten av Clinique julkalender 2020

Kändes den första och lyxigaste varianten av Clinique adventskalender för dyr? Då är det deras “vanliga” variant för 865 kronor som gäller. Nog så bra och lyxig kan vi tycka!

Skaffa adventskalendern här (Åhléns)