Försvarsspray som avskräcker och sänder ut positionen

Att känna sig otrygg är en obehaglig känsla. Med en försvarsspray så kanske personen kan känna sig aningen tryggare. Den här varianten bländar, färger och avger ett väldigt skärande ljud på hela 130 dB! Dessutom så säger en röst “Location Reported”, som stämmer då försvarssprayen även innehåller en GPS-sändare. Totalt skickas positionen ut till 5 nödnummer.

Summan av allt ovanstående kommer förhoppningsvis göra förövaren rädd så denna flyr. En julklapp som helst aldrig behöver användas, men är alltid med som en lugnande faktor om det nu trots allt skulle uppstå en situation som kräver försvar.

Vet du med dig att någon person i din närhet känner sig det minst otrygg? Då tycker vi absolut inte julklappstipset på försvarssprayen är något att tveka på.

Två olika färger att välja på som är svart eller rosa. Se även butikens andra försvarsjulklappar om du tycker att priset 499 kronor är för mycket. Säkerhet ska dock inte tummas på så vi skulle rekommendera just denna spray.

En annan julklapp inom kategorin säkerhet som vi tycker om är cykelhjälmen Hövding. En innovativ svensk uppfinning som förvandlas till en hjälm om olyckan skulle vara framme.

  • En julklapp som gör att otryggheten kanske kan upplevas lite mindre otrygg.
  • Många avledningsfaktorer gör förhoppningsvis att förövaren kommer avbryta överfallet och fly.
  • De inbyggda batterierna håller 4 år och är tyvärr ej utbytbara.