Redo för kris julklapp

Låda full med krishantering

Vad händer om inte vattnet går att dricka ur kranen och affärer stänger ner? Värmen går och så även möjligheterna att se nyheter. Ja här snackar vi en riktigt kris som förhoppningsvis aldrig behöver inträffa. Men om den nu trots allt gör det är det bra att vara förberedd med en krislåda!

Julklappen visar att du bryr dig och vill att dina nära och köra ska ha en “backup” om det otänkbara inträffar. Julklappar som främjar säkerhet har vi plockat ut många bra julklappstips på. Hur ser det egentligen ut med möjligheterna att släcka en mindre brand? En brandfilt är julklappen som kan vara skillnaden mellan en mindre eld och att huset/lägenheten blir helt övertänd. Julen är ju dessutom en tid då vi tänder mest levande ljus på hela året.

En aktuell fråga senaste året har varit munskydd. Vi har alla sett hur ett virus kan lamslå hela världen och därför känns det som alla bör ha ett munskydd hemma. Om nu det skulle komma stenhårda restriktioner om tvång på munskydd. En billig julklapp som också visar att du bryr dig om personen.

  • Krislåda som består av sådant som är nödvändigt vid en akut kris.
  • E-handlaren är en mästare på smarta julklappar och hela deras tema går i smarthetens tecken.
  • För varje låda så skänker dom 100 kronor till Svenska Röda Korset.