Återanvändbart munskydd – Julklapp från XD design

Virus kommer och går och i år har vi alla blivit varse om hur otäckt vissa virus angriper oss. Covid-19 eller det nya coronaviruset som det också kallas har sätt skräck i världen under 2020. Det är bara att hålla tummarna för att det värsta är bakom oss och att det inte kommer något liknande virus på väldigt länge.

Corona eller virus av annan karaktär så är munskydd något som kan förhindra att det sprids vidare. Exakt hur bra produkten hjälper går isär. Olika länder har haft olika rekommendationer. Vad som dock kan vara bra är att ha ett munskydd i sin ägo. Vet du någon som fortfarande inte äger ett munskydd? Ge då bort ett sådant med utbytbara filter. Omtänksam julklapp som i den bästa av världar aldrig behöver användas.

Julklappar för att upptäcka samt hindra sjukdomar är omtänksamma. Både till personen som får produkterna och alla människor som lever i närheten av denna. Se julklappstipset på febertermometer som håller koll på alla familjemedlemmar. Lite dyrare men Withings Thermo verkar utstråla hög kvalité om vi ska dömma julklappen efter bilderna.

  • Munskydd är en julklapp som du kan ge till alla då det absolut inte skadar att ha ett sådant i sin ägo.
  • Totalt fem filter följer med julklappen som bilderna visar.
  • Flera omtänksamma julklappar som gör tillvaron säkrare finns genom fliken längre ner.