Gymkort i julklapp

Gymkort i julklappVisst kan det vara lätt att säga att man ska börja träna på gym, men desto svårare att verkligen ta tag i det. Ger du bort ett gymkort som gäller en månad så ger du personen möjligheten att verkligen komma igång. Extra passande då det snart är nytt år och dags för nystart.

Just detta värdebevis gäller hos gymkedjan Nordic Wellness som finns på 32 orter i Sverige, därav Stockholm, Göteborg och Malmö för att nämna de största.

Den här julklappen är utmärkt att ge till alla de som vill träna på gym, men tvekar. Har du hört mamma eller pappa hintat att “snart är det dags” så är det här valet hur bra som helst. Vi antar de kommer tacka dig för att du pusha på för gymträning. Likaså är julklappstips aktuellt att ge till sonen eller dottern som gärna skulle vilja prova träna på gym.

Månadskortet är inte endast en passande julklapp till nybörjaren. Även de som tränar regelbundet på gym kommer säkert bli glada av att få möjligheten att prova nya gym.

Önskar personen teckna årskort direkt så kan summan 450 kronor, som julklappen kostar, dras av från årsavgiften istället.

En underbar upplevelse och en omtänksam julklapp du kan ge till allt från tonåringar upp till den gamla pensionären. Vi alla mår bra av att hålla igång med träning så att säga. För ännu mer träningsmotivation så kommer ett en prenumeration på en inspirerande träningstidning sitta bra.

  • Det är ofta första steget som är svårt att ta när det kommer till att börja träna på gym.
  • Omtänksam julklapp som för med sig styrka och välmående till personer i alla åldrar.
  • Flera julklappstips inom träning finner du genom att klicka på taggen här nedan.