Badkar som är uppblåsbart – Tubble Royal & Compact

Ibland lägger vi in julklappar som har en extra bra känsla. Detta julklappstips på uppblåsbart badkar är just ett sådant tips! Äntligen är det möjligt för alla som har tajt med plats att ta ett bad. Eftersom badkaren är rimliga så kan personer upp som är hela 188 cm sträcka ut i den största modellen som heter Tubble Royal.

Den andra modellen heter Tubble Compact och är för personer med en längd upp till 172 cm. Perfekt julklapp till flickvän & fru kanske? Se detta badkar som en revolutionerande möjlighet att koppla av på ett mästerligt sätt. Ja det ser till och med mer komfortabelt än ett vanligt badkar, i och med dess material och design.

Eftersom det medföljer en elektrisk pump så går det snabbt när ni vill använda ert uppblåsbara badkar. En minut och badkaret är redo att fyllas med vatten. Ytterligare några minuter och det är dags att hoppa i det sköna vattnet!

Stor efterfråga på julklappen uppblåsbart badkar

Det är nog ingen vild gissning att väldigt många kommer vilja ha ett uppblåsbart badkar i julklapp. Därför är det en god idé att skaffa ert exemplar av Tubble redan idag. Att produkten kommer sälja slut måste vara en stor risk. Så först till kvart med andra ord!

Till julklappen passar det ypperligt med en liten badanka för att skapa en härlig helhet på din gåva. Se julklappstipset på badankor för att få tips på varför dessa små plastankor är så omtyckta.

  • Uppblåsbart badkar är förmodligen den skönaste julklappen du kan ge bort i år.
  • Tubble finns i två storlekar och passar till majoriteten av oss då personer på hela 1,88 kan sträcka ut i modellen Royal.
  • Se gärna andra julklappstips för badrummet som kompletterar badkaret bra.