Annorlunda julklapp till frusen

Alla ni från Norrland tycker förmodligen det här julklappstipset är extremt löjligt. De är ju näst intill mer regel än undantag med en bastu högt upp i norr. För att inte nämna alla finländare. Bor du söderut så kanske det känns lite mer spännande med en infraröd bastu. Ja du läste rätt, infraröd.

Anslut bastun till ett eluttag och du kan få en temperatur på 65 grader, på bara 5-10 minuter! Inte alls fel till den kalla vintern, eller hur? Det fina är att bastun endast kräver cirka 1 kvadratmeter så den kan användas i mer eller mindre samtliga badrum.

Ge denna julklapp till personen som gärna spenderar en dag ute i kylan. De kallaste vinterdagarna kommer bastun bli guld värd. Bara att slå sig ner på stolen och känna hur kroppen blir varm på djupet.

Söker du träningsjulklappar så kan IR-bastun också vara intressant. Tränar personen seriöst och har fokus på utseende så gör det mycket att “tappa kroppen på vätska”. Sitt i bastun och svettas för att sedan känna hur linjerna på kroppen kommer fram rejält. Ja det gör bastun intressant året om och inte bara under vintersäsongen. En cool julklapp som garanterat kommer göra alla andra väldigt nyfikna.

  • Ett spännande sätt att ta sig ett bastubad och oerhört smidigt. Låt svetten drypa och känn hur kroppen värms upp på nolltid.
  • Ett julklappstips till personen som älskar att bada bastu men inte haft möjlighet att ha någon bastu i hemmet.
  • Ett effektivt sätt att svettas och plocka fram den bästa “strandformen” till alla som är kroppsfixerade.