Projektbeskrivning

Låt barnen forska – 24 spännande luckor

Är det en kalender som väcker barnets nyfikenhet så är det Forskarfabriken adventskalender 2022 som är bästa valet. Här är varje dag en ny utmaning med roliga experiment av varierande slag. Har ni haft forskarfabrikens julkalender förut? Ingen fara alls då årets forskarkalender består av helt nytt innehåll!

Att forska och förstå är en stor del av barnens lärande. Denna kalender är därför ett utmärkt val till pojkar & flickor upp till 12 år. Minsta ålder är rekommenderat till 6 år så känn efter vilken nivå ert barn ligger på. Allt går säkert att lösa med en hjälpande hand från föräldrarna. Forskarfabriken har även många fina julklappar till barn som gärna vill ha en utmaning.

OBS: Du har väl koll på att sajten julklappen guidar till de flesta och de bästa adventskalendrarna åt barn 2022? Godiskalendrar och adventskalender med leksaker är några kategorier som barn i regel brukar älska att få till första advent.

  • Varje lucka har en pedagogisk förklaring hur experimentet fungerar.
  • Forskarfabriken julkalender 2022 är helt ny och innehåller endast sådant som inte var med förra året. Dock är innehållet lika som för två år sedan.
  • Beställ era kalendrar i god tid då det är en stor risk den säljer slut långt innan första advent.
Skaffa adventskalendern här (forskarfabriken)

OBS: Klipp till idag och få 10% rabatt på denna populära adventskalender till barn!

Ange rabattkod: forskarfabriken10