Hitta adventskalender till barn 2021

En sak är säker och det är att barn ser fram emot sina adventskalendrar väldigt mycket! Första advent är den första riktiga dagen då nerräkningen till jul börjar. Så en adventskalender blir en sorts symbol för att julen inte är långt borta.

Vilka är den bästa adventskalender till barn 2021 då? Vi måste väga in många faktorer för att ta reda vilken sorts kalender som barnet helst av allt vill lägga beslag på. Är pojken eller flickan en gottegris, som de flesta barn, så känns en chokladkalender som klippt och skuren. Känslan av att få äta godis varje dag är något barnen ofta värderar högt. Godiskalendrar av alla sorter är säkra val på adventskalender barn skulle vi tro.

Eftersom antal adventskalendrar ständigt ökar så är det lätt att hitta en kalender inom det område som intresserar. Gillar barn LEGO så finns det en uppsjö av utmanande adventskalendrar med lego. Fortnite, Harry Potter, Marvel eller babblarna är några andra exempel på bra barnkalendrar till advent 2021.

Efter vägledningen av alla tips på adventskalendrar till barnen så kommer ni säkert veta vilka som årets val faller på.

STÖRSTA GUIDEN FÖR ADVENTSKALENDER TILL BARN

SPÄNNANDE BARNKALENDRAR TILL FLICKA & POJKE

LEGO, MUMIN, BARBIE, HARRY POTTER MED FLERA

Vad ska det vara i adventskalendern till barn?

Adventskalender & julkalender barn
2021-10-19T16:23:03+02:00

Pusselkalender

Nu har det kommit an adventskalender som är ett 1000-bitars pussel. Pusselkalendern ger ett avkopplande tidsfördriv, vilket kan vara välkommet när det vankas juletider.

Till butik
2021-10-16T11:16:36+02:00

Schleich adventskalender

Är det en adventskalender för lek ni letar efter så ge kalendrarna från Schleich 2020 en chans att visa hur de kan underhålla barnen. Frågan är om det är Dinosaurier, hästar eller bondgård som gäller?

Till butik
2021-10-12T19:00:15+02:00

Haribo godiskalender

Billig adventskalender under 100 kronor till barn som älskar favoriter från Haribo. Helt klart ett exemplar som kommer göra vilket barn som helst på gott humör.

Till butik
2021-10-07T12:54:52+02:00

Chokladkalender med foto

En adventskalender med choklad där det är du som valt fotona. En klockren överraskning till partnern, föräldrarna, syskonen, kollegan eller vännen. Beställ i god tid.

Foton hamnar på chokladen!

Till butik
➯ Ladda flera julklappstips 🎁

E-handlare som säljer adventskalender till barn i Sverige

Kanske kan det saknas någon ny adventskalender barn här på sidan? Genom att göra ett besök på någon av de bästa e-handlarna som säljer barnkalendrar till advent 2021 så kan valmöjligheterna öka ypperligare.

Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021
Till handlarens alla kalendrar för barn 2021

Gott eller roligt i barnkalendern?

Är det endast en adventskalender som barnet ska få? Då är det första att besluta om pojken eller flickan ska få en god adventskalender eller en rolig adventskalender. Att välja ut några olika alternativ på barnkalendrar och sedan fråga vilken som står högst upp på listan är ett säkert val. Genom att låta barnet välja själv så minimeras risken för missnöje och tårar när det är dags att öppna första luckan.

Eftersom antalet kalendrar med roliga saker vuxit lavinartat senaste åren så går det lätt att hitta en intressant adventskalender till barn. Finns en stark favoriserad karaktär som Greta gris eller Pyjamashjältarna? Då är valet av adventskalender enkelt, väl en kalender som anspelar på karaktären.

Snask och godis är även det ett kalenderområde som blivit allt större. Det är dock ofta inriktade till vuxna men många av dem går alldeles utmärkt att ge till barn. Kalendern med smaksatta popcorn är det få barn som skulle tacka nej till, eller vad skulle du tro?

Några av de populäraste barnkalendrarna 2021

Desto längre in på hösten vi kommer ju flera tips på adventskalendrar till barn kommer upp på sajten. Enligt tidigare år har det varit några kalendrar som varit i framkant hos barnen.

Bästa adventskalender till barn – Populära områden

  • Greta gris adventskalender

Barn på 2, 3 eller 4 år har ofta en sak gemensamt. De älskar Greta gris! Och det är helt självklart att en av barnet första adventskalendrar någonsin ska vara just från deras favoritgris.

  • Star Wars adventskalender

Näst i ledet står alla utgåvor från de som absolut inte är flygrädda. Star Wars är ett coolt äventyr som gärna följer med in i hemmet runt advent. Inget för de yngsta barnen då flera av kalendrarna är rekommenderade från 6 år och uppåt. Kräver en del byggande och en spännande värld byggs upp mer och mer för varje lucka som öppnas.

  • Playmobil adventskalender

Framgången hos Playmobil ligger till viss grad på att det finns så många olika adventskalendrar. Tomtens verkstad, bondgård, kampen om den magiska stenen, jul i djurens skog är ett litet urval som barn säkert skulle gilla.

  • Babblarna adventskalender

Deras adventskalender kombinerar torkad frukt med roliga pappfigurer på ett bra sätt. Låt detta bli den absolut första adventskalendern till barn 1 år.

  • Lego adventskalender

Likt Playmobil så är antalet en stark bidragande faktor till varför många välja en lego-kalender barn till advent. Ett brett spam av åldersgränser gör att det är lätt att hitta adventskalender till barn från några år upp till tonåren.

Guida flera till Sveriges största sammanställning med adventskalendrar till barn 2021.