Pixelkonst med en utvecklad pärlplatta

Förr så fanns den klassiska pärlmattan, och det gör den givetvis fortfarande. Letar du efter mer innovativa julklappar så är det Pixelator som gäller! Här ges hjälp på vägen att skapa pärlmotiv som aldrig förr. Leksaken gör om foton från er Smartphone till att lysa upp på produktens lysdioder. Sen är det bara att välja rätt pärlor, paljetter eller stift för att göra den coolaste pärlkonstruktionen någonsin.

Julklappen rekommenderas från 7 år och är direkt olämplig till barn under 3 år, eftersom Pixelator innehåller många smådelar som inte bör ätas.

Konsten kan byggas i både 3D och 2D. Känns inte färgerna på ursprungsbild helt okej så går färgerna att göra om innan pixelkonsten påbörjas. Ett grymt julklappstips till alla kreativa barn, om vi får tycka till själva.

Söker du efter kreativa julklappar så missa inte heller att klicka in och läsa julklappstipset på färgpennorna. Högkvalitativt set till aningen äldre barn som älskar att teckna.

  • Grymt cool julklapp som kommer underhålla barnet i väldigt många timmar.
  • Pixelator grundpaket kommer med 1300 pixel-pärlor så det kan vara idé att köpa till flera direkt.
  • 50 stycken steg-för-steg projekt följer med så det blir lättare att komma igång och göra oerhört vackra pixel-konstverk.