Lekfull julklapp till barn – PasTEX Connectorz

Smarta kopplingar som kommer göra pastapaketet mer intressant än någonsin. PasTEX Connectorz är nämligen små kopplingar i plast. Här går det alltså att skapa det mest coola skapelserna som någonsin skådats. Pastastrån är billigt så det känns som det inte är materialet som kommer ta slut i första hand. Letar ni julklappar till barn som älskar att skapa? Då känns Pastex som gjort för att underhålla många timmar.

För att få ut bästa möjliga kreation av julklappen så rekommenderas två förpackningar. Vad som skiljer de båda åt är vinklarna och antal kopplingar. Värt att notera är att ingen pasta följer med PasTEX Connectorz utan den bör du skaffa separat.

Lekfulla, kreativa och lärorika julklappar som dessutom är väldigt billiga är något som efterfrågas mycket. Slå till på julklappen i god tid då vi tror köpsuget efter dessa Connectorz kommer bli stort till den stundande julen.

Kulbana är en rolig julklapp som även den kräver sin skapare. Kolla gärna in julklappstipset på kulbanan och överväg vilken som barnen tycker är roligast.

  • Smarta kopplingar med namn PasTEX Connectorz som passar till helt vanlig spagetti.
  • Rolig och billig julklapp till barn från 8 år och uppåt.
  • Se flera smarta julklappar för både barn och vuxna genom att välja fliken nedanför.