10 roliga prylar – Perfekt att ge som julklapp

Tycker du att roliga prylar är detsamma som bra julklappar? Om så är fallet är du långt ifrån ensam! Sökningen efter coola, roliga och helt häpnadsväckande prylar går upp mångfalt när julhandeln kickar igång framåt oktober. Inte minst till barn är det omtyckt att hitta på de roligaste julklapparna på saker som underhåller och framkallar skratt.

Du som varit på julklappen.se många gånger vet att vi har hundratals julklappstips på roliga prylar! Mer eller mindre dagligen fylls det på med nya & fräscha tips på glödheta nyheter som känns oerhört roliga. Önskar det bredaste utbudet på förslag på roliga prylar så rekommenderas ett besök även på sidan där vi samlat ihop alla roliga julklappar.

Här följer ett axplock på några av våra roligaste julklappstips just nu.

roliga prylar

  1. Sega Mega Drive – Roliga spel från förr

Hur roligt känns det att återuppleva gamla klassiska spel från tiden när Sega Mega Drive var en stor aktör på spelmarknaden? Oavsett om personen var med på tiden eller om spelen blir helt nya så är det helt klart en rolig pryl att ge! Problemet med att skaffa passande spel är borta, 40 spel är förinstallerat. Coolt och underhållande i väldigt många timmar.

roliga prylar - sega mega

2. Skapa unik konst av pixlar – Cool underhållning

En liten ram som består av 256 pixelrutor. Till dessa så kan ni färglägga med 16 miljon färger. Roliga prylar likt denna julklapp kommer stå för underhållningen om och om igen. Häng upp den färdiga konsten på väggen et tag, innan det är dags att på nytt ha roligt med den här maxade prylen.

roliga prylar - Pixo Art Frame

3. God doftspray – För en roligare toalett

Visst går det att diskutera hur pass rolig denna pryl är? En sak som är säkert är att den kommer bli väldigt uppskattad. Av alla som ska gå in på toaletten efter en person som nyss tömt ett lass där! Letar du roliga prylar till julklappsspelet så känns priset på 149 kronor rätt så lagom, eller hur?

Kul pryl - Till badrummet

4. Ge bort en roligt spratt

Minns ni när Practical Jokes var de bästa roliga prylarna att ge bort? En liten stött eller pruttljud kan få även den som har svårt till skratt att dra på smilgroparna. Det fina med dessa prylar är att de flesta är rätt billiga. För runt 50 kr kan du till exempel klippa till på en bajskorv i en fin presentbox. Perfekt julklapp att ge till den du inte känner förtjänat annat än skit så att säga.

Visst kan prylarna känns aningen dåtid, men de är minst lika roliga idag!

Roliga prylar

5. Bana som är kul

Vad blir en kulbana om man bryter ner orden? Kul bana såklart! Ja vi vet, den var dålig. Något som dock inte är dåligt är denna julklapp som blir ett roligt bygga för både vuxna & barn. Ge den till sonen eller dottern och försök sedan slutföra projektet tillsammans. Superbra val och ett julklappstips som känns passande på en lista med roliga prylar till julen.

Coola prylar

6. Små magneter – För ett roligare kylskåp

Ett gäng emoji-magneter på kylskåpet kommer garanterat göra kylskåpet mycket roligare än utan! Billiga julklappar som gör stor skillnad är något vi älskar! Roliga prylar som passar alla. Just gubbarna är extra omtyckta att ge till alla de som älskar emojis, och vem gör inte det så säg?

Roliga prylar - kylskåpsmagneter

7. Vädervarnare

Önskar du ge en riktigt cool julklapp? Då är det prylen vädervarnare som gäller! Den förutspår vädret med anor från 1750-talet och kommer bli en fin inredningsdetalj i hemmet. Roligt val som kanske främst är spännande. Räkna med att det kommer snackas om den här sortens prylar på julafton.

OBS: Klipp till på ditt exemplar idag, vi vet den kommer bli hett eftertraktad till julen!

Coola prylar - vädervarnare

8. Porslin som visar känsla

Porslin i sig är en ganska tråkigt julklapp. Visar porslinet känslor så slå humorfaktorn däremot i taket. Roliga prylar där hela 18 olika produkter finns. Till kaffedrickaren så är det givetvis en kaffekopp med passande sinnesstämning som gäller. Missa inte detta roliga julklappstips, hur kul som helst!

Roligt porslin med känslor

9. T-shirt med rolig text

En helt vanlig t-shirt kan bli väldig kul om den visar ett skämtsamt budskap. Här väljer ni allt från text till stil och färg. Valmöjligheterna är därmed oändliga. Personliga julklappar är något vi brinner starkt för. Se alla våra julklappstips på personliga julklappar till henne & honom >

rolig t-shirt med egen text

10. Roliga spel till hela familjen

Hur roligt är det inte att spela spel tillsammans hela familjen? För att ingen ska ha fördel så gäller det att hitta ett nytt spel till den stundande julen! Sällskapsspel är helt klart en rolig pryl som inte kan slå fel. Vi har plockat ut några av de roligaste, bästa och mest underhållande spelen på marknaden. Se alla julklappstips på spel >

roliga spel

Prylarna vi inte får nog av

Ovan har ni just tagit del av några roliga prylar vi känner sticker ut. Genom att skaffa något av tipsen så känns det mer eller mindre garanterat att julen kommer bli aningen roligare än annars. Små barn, tonåringar eller vuxna. Alla vill vi ha roliga prylar i julklapp! Surfa gärna runt på sajten för att ta del av många hundra julklappstips, där en stor del är riktigt roliga.

Vilka roliga prylar kommer du ge bort i år?

Sidan uppdaterades 23 augusti 2020