Endast några förslag från Tassen

Roliga julklappar från Tassen

Visst kan porslin vara vackert att se på men är inte de flesta muggar, tallrikar och skålar en aningen tråkiga? Så är absolut inte fallet med porslinet från varumärket tassen! Olika produkter ger uttryck för diverse känslor som kan vara: Flinande, pussande, lycklig, kär, ledsen, tokig, skrattande och så vidare. En rolig julklapp som hoppas inte den lyckliga mottagaren sätter kaffet i halsen.

Skålarna sälj mestadels styckvis så överväg om du ska klippa till på ett gäng olika känslor som kan passa bra in. Det är bara att välja en sinnesstämning som passar för dagen. Har personen taskigt morgonhumör så varför inte skoja till det med en butter kaffekopp? Vem vet produkten kanske kan vända ett dåligt morgonhumör till att börja dagen med ett skratt.

Ger du bort en skål, mugg, tallrik, vas, kylskåpsmagnet eller kanna? Matcha med känsla så kommer den här julklappen bli super. Kan det vara en rolig julklapp till chef mån tro? Skaffa en ny kaffekopp med en sinnesstämning som känns passande för chefen.

Detta rolig porslin passar att ge vem som helst i julklapp. Svägerska, svåger eller vän är några personer där humorn känns viktigare än produktvärdet.

  • Sätt känsla på stämning runt middagsbordet eller börja dagen med att dricka kaffe ur en annorlunda kaffekopp som visar känslor.
  • Rolig julklapp som sätter färg på vardagen och garanterat kommer dra blickarna till sig.
  • Ger du bort en skål från Tassen så kanske det är idé att köpa något ätbart att fylla den med.

Här finns också julklappar från Tassen