fräsch julklapp

Otto – Automatisk tvålpump i snygg design

Tvätta händerna, tvätta händer och tvätta händerna. Det är ett budskap som ingen kan ha missat under det gångna året. För att maximera chanserna att faktiskt tvätta händerna ofta så kommer en automatisk tvålpump bli en bra julklapp!

Julklappen rymmer 255 ml flytande tvål så det är ingen dum idé att även slå till på några flaskor flytande tvål. Om ni önskar spara på batterierna så finns det en dold Power-knapp för att starta LED-indikatorn.

Visst är designen tilltalande? Tvålpumpen Otto kommer garanterat lyfta stilkänslan i badrummet eller i köket rejäl. Kan det vara tid för att uppgradera ditt eget hem också?

  • Stilren tvålpump som drivs av 4 x AAA-batterier som tyvärr ej följer med i priset.
  • Finns i skrivande stund i tre olika färger som är: Grå, Svart eller vit.
  • Julklapp som kommer lyfta känslan i vilket rum den än placeras i.

Lyxig tvålpump i julklapp

Uppladdningsbar tvålpumpAutomatiska tvålpumpar är inte bara för stora varuhus och idrottsanläggningar. De finns även för hemmabruk, som denna här snygga designen. Tvålpumpen pumpar ut en lagom portion tvål utan att ni behöver ta i pumpen.

Vad tror du om att ge den här julklappen till hela familjen?

Tvålpumpen laddas efter cirka 3 månader, som batteriet räcker, enkelt upp genom usb. På tal om usb så kolla in julklappstipset på usb-tändaren. Perfekt till juletider då vi brukar tända många levande ljus.

Praktiska julklappar likt denna känns som gjord för det automatiserade hemmet.

  • Den snyggaste och lyxigaste tvålpumpen vi fann på nätet.
  • Julklappen finns i roseguld, borstat stål eller polerat stål.
  • Se flera julklappstips till badrummet genom att välja taggen här nedanför.